Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, tak sedím v kuchyni a čekám a čekám. Zapisuju se kontrakce. Jsou po 5-7 minutách. Stále nějak nevěřím že by to mohl být porod, spíš se přikláním k poslíčkům.
Jsem prvorodička a vůbec nevím do čeho jdu. Nějaký kontrakce jsou v poho, u nějakých se už pořádně kroutím…takže nezbývá nic jinýho než čekat. Zajímalo by mě, za jak dlouho jste vyrazili směr porodnice? ![]()
Ja asi po trech hodinach, co byly takhle pravidelny, pocitat jsem zacala ve tri rano, ale nic me nebolelo, v sedm jsme vyrazili do porodnice zjistit, co to muze byt a v deset uz jsem byla na porodnim sale, tak drzim palce!
Zkus tu vanu, nalozit se tam
taky sem v noci asi od pulnoci takhle mela bolesti, litala do vany a tak, vyrazili sme pak asi po pate rano, v aute se mi pak zdalo ze uz mi je lip tak sem celou cestu klela ze jedeme zbytecne
ale po natoceni monitoru rekli ze at mi manzel prinese tasku a ja uz tam zustala…
Uvidíme, už jsou po 4 minutách a pak třeba zase po 5-6. Vanu asi zkusím.
Zrovna si mažel myje hlavu, prej aby se ho dcera nelekla, stejně pořád čekám že to odezní.
jee já jsem asi optimista. uvidíme. já měla nastoupit v pondělí na vyvolávanej kvůli těhu cukrovce, tak že by se ta holka přeco jen zalekla? ![]()
Tak at to dobre dopadne
jo to sem si vlastne taky myla hlavu kdyz sem cekala jestli pojedeme nebo ne, v ramci cekani tak abych ji mela pak cerstve umytou protoze v porodnici sem pak na ni celych 5 dni nesahla ![]()
@wildcat8 děkuju. snad to bude rychlé. uf. mezi kontrakcema jsem samej žert, jo a když příjde, tak už lezu po 4 a bude asi ještě huř, že?
![]()
Teda ja nevim, ale jestli uz mas takovy bolestivy kontrakce, ja uz bych do te porodnice jela! Drzim palce, at to vsechno dopadne co nejlip!
![]()
@fifinkaa Psala jsme ti i do domovské diskuze
Hodně štěstíčka a těšíme se na SMSku
![]()
Já jela hodinu po prasknutí vody, a kontrakce se dostavily až po skoro 4hodinách… Ale to si skoro nepamatuju
Držíím pěsti
taky jsem měla kontrakce po 5-7 minutách od 4 hodiny a do porodnice jsem jela asi za 3 hodiny nějak..a byl to porod.. ![]()
Ja si taky jeste doma myla hlavu pri kontrakcich
i jsem se stihla oholit ![]()
Držím palečky, přeji rychlý porod a ať jste všichni 3 v pořádku ![]()
Mě kontrakce začaly kolem 2 v noci, do porodnice jsem jela v 10 hodin, malý byl o čtvrt na pět na světě.
A určitě bych nečekala na prasknutí vody, mě ji píchali až na sále ![]()
Jela bych až by bylo pravidelné tak po pěti minutách, že by další porod online??