Že by porod? :-O

6323
9.2.13 02:36

že by porod?? :-O

Holky, tak sedím v kuchyni a čekám a čekám. Zapisuju se kontrakce. Jsou po 5-7 minutách. Stále nějak nevěřím že by to mohl být porod, spíš se přikláním k poslíčkům. :D Jsem prvorodička a vůbec nevím do čeho jdu. Nějaký kontrakce jsou v poho, u nějakých se už pořádně kroutím…takže nezbývá nic jinýho než čekat. Zajímalo by mě, za jak dlouho jste vyrazili směr porodnice? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
9.2.13 02:40

Ja asi po trech hodinach, co byly takhle pravidelny, pocitat jsem zacala ve tri rano, ale nic me nebolelo, v sedm jsme vyrazili do porodnice zjistit, co to muze byt a v deset uz jsem byla na porodnim sale, tak drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
304
9.2.13 02:56

Zkus tu vanu, nalozit se tam :) taky sem v noci asi od pulnoci takhle mela bolesti, litala do vany a tak, vyrazili sme pak asi po pate rano, v aute se mi pak zdalo ze uz mi je lip tak sem celou cestu klela ze jedeme zbytecne :lol: ale po natoceni monitoru rekli ze at mi manzel prinese tasku a ja uz tam zustala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
9.2.13 03:07

Uvidíme, už jsou po 4 minutách a pak třeba zase po 5-6. Vanu asi zkusím. :) Zrovna si mažel myje hlavu, prej aby se ho dcera nelekla, stejně pořád čekám že to odezní. :mrgreen: jee já jsem asi optimista. uvidíme. já měla nastoupit v pondělí na vyvolávanej kvůli těhu cukrovce, tak že by se ta holka přeco jen zalekla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.2.13 03:10

Tak at to dobre dopadne :palec: jo to sem si vlastne taky myla hlavu kdyz sem cekala jestli pojedeme nebo ne, v ramci cekani tak abych ji mela pak cerstve umytou protoze v porodnici sem pak na ni celych 5 dni nesahla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
9.2.13 03:16

@wildcat8 děkuju. snad to bude rychlé. uf. mezi kontrakcema jsem samej žert, jo a když příjde, tak už lezu po 4 a bude asi ještě huř, že? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
9.2.13 03:25

Teda ja nevim, ale jestli uz mas takovy bolestivy kontrakce, ja uz bych do te porodnice jela! Drzim palce, at to vsechno dopadne co nejlip! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
9.2.13 04:10

Jedu, uvidíme… děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
9.2.13 05:29

@fifinkaa Psala jsme ti i do domovské diskuze :) Hodně štěstíčka a těšíme se na SMSku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 06:14

Já jela hodinu po prasknutí vody, a kontrakce se dostavily až po skoro 4hodinách… Ale to si skoro nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 08:13

Držíím pěsti :palec: taky jsem měla kontrakce po 5-7 minutách od 4 hodiny a do porodnice jsem jela asi za 3 hodiny nějak..a byl to porod.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.2.13 08:29

Ja si taky jeste doma myla hlavu pri kontrakcich :mrgreen: i jsem se stihla oholit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
9.2.13 08:36

Držím palečky, přeji rychlý porod a ať jste všichni 3 v pořádku :-)
Mě kontrakce začaly kolem 2 v noci, do porodnice jsem jela v 10 hodin, malý byl o čtvrt na pět na světě. :-) A určitě bych nečekala na prasknutí vody, mě ji píchali až na sále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.2.13 08:47
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.2.13 10:10

Jela bych až by bylo pravidelné tak po pěti minutách, že by další porod online??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí