Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky - za chvili budeme rodit? nase prvni mimco. Mate nejake starosti, obavy, pocity - jak se citite??? Dodejte rady a nebo zkusenosti co uz miminka mate - reknete nam jak nejlepe zachovat kliiiid ![]()
Já mám termín za 5dní a už se modlíma přesvědčuju malýho at vyleze… ![]()
@Olčík píše:
Já mám termín za 5dní a už se modlíma přesvědčuju malýho at vyleze…
fakt co se u tebe deje? at to porovname ![]()
No právě že se neděje nic moc, krom denních poslíčku i několikrát denně a tvrdnutí břicha…jinak mě už vše bolí, záda, žebra atd.atd.atd…a už se na prcka moc těšíme…co čekáte? a kdy máš termín?
Já mám termín 2.května, ale doktorka říkala že to bude v dubnu:-)
Taky vas boli zada pod lopatkou k veceru, koulite se a budite se v noci??? ja to ted prozivam druhy den a obcas mam takove bolesti v podbrisku jako pri menstruaci. uf uf malej se ve me protahujeeeee - jsem sama boule ale pak treba druhy den do 17 je uplne v klidu. a vecer to zacne a taky mam porad nejaky chute jist - cele tehotenstvi docela v pohode a ted se citim jak popelnice
@Mišula31 píše:
Já mám termín 2.května, ale doktorka říkala že to bude v dubnu:-)
no vidis tak uz se pripravuj ![]()
Taky to tak mám v tím břichem a já mám klid tak do 19hod pak začne… a poslední dobou ho cítím moc dole
@Olčík píše:ahoj holky, ja 7 dni a to treti ditko, ven nechce! Dala jsem si vanu, po 7 min bolesti, ale urco to opet prejde, je to na palici!
Já mám termín za 5dní a už se modlíma přesvědčuju malýho at vyleze…
@Mišula31 píše:
Taky to tak mám v tím břichem a já mám klid tak do 19hod pak začne… a poslední dobou ho cítím moc dole
ze se zacnou vrtet vzdy vecer - to nechapu
@Ajuschak píše:
Já za dva a za pět (dle UZV)je to už fakt vopruz
![]()
Ahoj ajinko!
Budeme mít děti, které přes den budou spat a v noci budou vzhůru
Ahojky, první termín 5.4., druhý 6.4., každý den čekám a stále nic
Tvrdnutí břicha celou noc, takže skoro nespím, jinak obtíže nemám, asi se malý nechystá ani smykem ![]()
@Mišula31 píše:
Budeme mít děti, které přes den budou spat a v noci budou vzhůru
No me radila do 2 do rana. Uz bych tak chtela spat na brichu! Na vyhnani male jsem zkusila vse a nic! Poslikuju od 32t a nic, jen tr vliv na cipek. Asi se mimcum do te zimy nechce
![]()