Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
21.3.13 14:03

Kdo rodí v dubnu ?

Ahojky holky, kdo pak rodí v dubnu? Jsem ve 36tt a budeme rodit v Podolí.
Mám termín 16.4.
Chtěla jsem se zeptat, jak se připravujete? Jak se cítíte?
A taky jsem se chtěla zeptat jestli plánujete sepsat porodní plán a jak má vypadat?
Děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
21.3.13 14:06

Já mám TP 22.4. cítím se hrozně předevčírem jsme měli s manželem dokonce v noci planý poplach a jeli do porodky…porodní plán sepisovat asi nebudu a tak ti ani neporadím jak má vypadat

• Citovat
  • Upravit
6862
21.3.13 14:14

Já doufám, že porodím v dubnu. první termín mám 28.4. poslední 3.5. pokud neporodím do 3.5. tak jdu na vyvolání (mám cukrovku).
Cítím se hrozně obrovská. Na nohy si nevidím, zimní boty už raději ani neobouvám. Přípravy jsou v plném proudu. většinu věcí už mám vypraných a vyžehlených.

porodní plán sepisovat nebudu. U nás v porodnici se dá na všem domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 14:27

Ahojky… já mám TP 17.4. už jsem otevřená na prst a čípek se mi zkrátil o pul cm… jinak se ted posledni 3 dny citim kupodivu dobre… tak jen doufam ze to neni klid pred bouri :)
taky už jsem měla před týdnem planej poplach naštěstí to přešlo.. včera jsme začali 37tt porodní plán sepisovat nebudu.. at to udelaji jak to umí :) jinak jsem jenom premyslela ze bych si rekla aby nechali dotepat pupecni snuru, ale slysela jsem pozitiva i negativa tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 14:33

Ahoj, ja mam termin 2.4 ale uz jsem otevrena na prst a zkraceny cipek. V pondeli jdu do poradny a kdyz budu mit pripraveny porodni cesty mozna mi budou porod uz vyvolavat. Jinak rodit budu v Krci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.3.13 15:15

Ahoj :mavam: tak já mám termín 24.4. a zatím pohodička až na cukrovku. Nejsem zrovna moc dietní typ :) a snad už je miminko hlavičkou dolů :roll: Ve 30. týdnu ještě nebylo.
A taky ta zima by mohla skončit, už se pomalu nevejdu do bundy :)
Budu rodit a Mělníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.3.13 15:20

:mavam: Termín 10.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 15:56

@Nastys Me se prcek otocil az na konci minuleho tydne a ja ted doufam, ze mu to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.3.13 16:05

Ahoj, máme termín 16.4., zatím celkem v poho, akorát mám oteklý nohy jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
21.3.13 17:12

Já mám termín 14.4., takže jsem nějak v půlce 37.tt. Plán si psát nebudu, pročítala jsem různé na internetu, poslala mi svůj i kamarádka, ale výsledkem je, jak říkám, že si ho psát nebudu. Mluvili jsme o tom na předporodních kurzech, že nemá cenu psát, jen si ujasnit, co je opravdu důležité, na čem trváme (např. epidurál ano/ne, zda chceme dodržet zlatou hodinku, nástřih ano/ne, atd.) a pak to sdělit, třeba i opakovaně u porodu. Nevíme jak se porod vyvrbí a jestli nebudou naše požadavky scestné…Jinak jsem začala pít čaj z maliníku, snažím se i lněné semínko, sem tam, jíst, myslela jsem, že budu dělat i masáž hráze, ale moc mi to nejde, takže to dělám fakt jen minimálně…
Jinak na mimi už asi vše připraveno.

• Citovat
  • Upravit
22583
21.3.13 17:12

@Gabca85
To si teda prcek taky dával načas..
Tak přeji, ať mu to hlavě vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 17:17

@Gabca85 určo.. už je malá pravděpodobnost že by se otočil z5… mi jsme hlavou dolu kupodivu uz od 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.3.13 17:26

@anicka18
Jo, to byl můj první syn už taky.. : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 17:49

Muj prvni syn byl taky od zacatku hlavou dolu, proto me tohle docela prekvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.3.13 17:50
@Gabca85 píše:
Muj prvni syn byl taky od zacatku hlavou dolu, proto me tohle docela prekvapilo.

Tak to jsme dvě.. doposud mě nenapadlo nad tím nějak přemýšlet :nevim:
A teď bude druhý kluk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí