Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
21.3.13 22:14

@anavi548 mě dělala první v 35tt ale kamosce treba jinej dr nedelal vubec, vzdy poslechl tim zvonem a pasy ji delali az u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:19

@anavi548 Výběr jména byl s manželem docela „boj“. Já jsem chtěla Matěje, manžel Jakuba, noooo a nakonec to bude Kubík :)
Já jsem si hrozně moc přála holčičku - brácha má 2 holky, ségra od manžela má taky 2 holčičky, takže sem si nějak toho kluka ani neuměla představit,,, ale už se na něj moooooc těšíme.
A co Vy, čekáte první a bude to holčička, jak se bude jmenovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:21

@anicka18 Holky, pásy = monitor??? Pokud jo-o, tak já už jsem na monitoru byla u svého gynekologa cca od 33tt. A to ani nebyl žádný problém. Prostě je měl v ordinaci, takže chodíme na monitory už docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 22:23

@Janiša13 taky jsme chteli holcicku.. mam5 synovcu :mrgreen: ani jedna holka v rodine neni.. ja si tu holcicku dokazala predstavit a chlap ji chtel taky moc..nedokazala jsem si predstavit kupovat auta a tak :mrgreen: ale hlavne kdyz ten naspacholek bude zdravy :) u nas vybiral jmeno chlap.. musel nebo by to chudak neprezil.. nemohl mit cervenej kocarek tak si musel vybrat aspon jmeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 22:25

@Janiša13 no asi monitor.. trva to 20min a mas takovy placky na brise… no ta moje ho ma taky v ordinaci.. kdyby asi nemela tak by mi to delali taky az v porodce jako te kamosce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:26

@anicka18 Jo jo jo, tak to je určo monitor. Kámoška, která rodila cca před rokem se taky hrozně divila, že mi to dr. dělal takhle brzo - ona to absolvovala až v porodnici, ale tím, že to ten dr. měl v ordinaci, tak na to těhule posílá už takhle brzo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 22:28

@Janiša13 jj čekáme první a holčičku bude to Anetka. Taky jsme to vybírali dloouuho :) já chtěla Nelinku a přítel Anetku… dá se říct že jsem ustoupila Anetka se mi líbí. Beru to tak že když budem čekat druhý budu mít pak rozhodující slovo já :D mě bylo jedno jestli to bude kluk nebo holka ale přítel si strašně přál holku, že by to byl kluk si vůbec nepřipouštěl… prý ví co dělal :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:28

@anicka18 Hi hi, tak to jsme na tom dost podobně - u nás jsou kolem samé holky 2+2, takže nakupujeme samé šatičky, šminky, kreslíme princezny…
Představa, že budu kupovat nějaké roboty, náklaďáky…je docela děsivá, ale přesně jak píšeš - hlavně, ať jsou ty prckové v pořádku!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 22:30

@Janiša13 určitě je to dobře.. nic tím nezkazí a nastávajím to udela radost :) me kdyz rekla ze tam budu sedet 20min tak sem si rikala pane boze takova doba co ja budu delat a nakonec to bylo tak krasny ze mi to prislo jako 2minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.3.13 22:32

Ahoj, přidávám se k vám :kytka:

TP mám 12.4. cítím se hrozně, v noci nespím, navíc malá v břichu řádí a hrozně mě jakoby pichá čípek když se moc vrtí :nevim: jinak začaly poslíčci. Už jsme si i ve 27tt poležely tyden v nemocnici kvůli zkracování čípku, takže počítám že porod bude dřív jak 12tého :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
22.3.13 09:06

@Gabca85
No jo, každá se něčeho obáváme. Ale to zvládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.3.13 10:01

@Nastys Jasne, ze jo. U prvniho jsem si rikala, ze tam jsou doktori a ty mi proste pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.3.13 12:16
@anicka18 píše:
@Janiša13 taky jsme chteli holcicku.. mam5 synovcu :mrgreen: ani jedna holka v rodine neni.. ja si tu holcicku dokazala predstavit a chlap ji chtel taky moc..nedokazala jsem si predstavit kupovat auta a tak :mrgreen: ale hlavne kdyz ten naspacholek bude zdravy :) u nas vybiral jmeno chlap.. musel nebo by to chudak neprezil.. nemohl mit cervenej kocarek tak si musel vybrat aspon jmeno..

Jéé to je sranda, u nás to zase bylo tak, že já vybrala jméno a přítel si zase vybral kočárek ( samozřejmě barvu jsem si vybrala sama). Nikdy jsme si nepředstavila, že to dá tolik práce ( nebo aspoň teda u nás). Chtěla jsem jen Kubíka, Honzíka a Adámka. Vyhrál u mě Adámek a přítel nevybral žádný. Tak byl kompromis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
22.3.13 12:29

@Gabca85
Něco na ten způsob jsem si taky říkala : -)
@zuza176
U nás to bylo se jménem a vůbec i s kočárkem pracný :lol:
Takže si to dovedu představit. Adámek je moc hezký jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.3.13 13:03

U nas zustala Nikola z prvniho kola, mame kluka Tomase. Manzel chtel Vojtu ale ja Jakuba. Nakonec jsem mu rekla, ze az si to dite porodi muze ho pojmenovat. Pak jsme se dohodli, ze se jeste poradne podivame do kalendare, ale manzel ustoupil a objednal samolepky na auto Kubik. Me se libi, ze ma svatek na moje narozky a pak taky manzel ma narozky 2 dny prede mou a Tom je narozeny na zacatku cervence, tak kdyz to bude kluk bude slavit s nama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí