Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
26.3.13 13:50

@wiki čiki JJ na postýlku koukám taky a taky si to říkám :D hlavně ten pocit že to bude spojení mě a manžela jsem horzně zvědavá jak bude vypadat na koho bude podobná atd. :) Hele z toho si nic nedělej on ten termín stejně není přesný :) mojí kamarádce řekli dva termíny a rozdíl mezi nimi byl měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 13:54

@Ninouš no jasný..:) akorát doufám že nebudu přenášet protože už tet mě nohy sotva unesou pribrala sem asi 25 kg..hruuuza…sem nateklá jak knedlík :D já sem strasne zvedavá komu bude podobný :D zvlast proto ze nemám žádné genetické příbuzné (sem adoptovaná) takze to bude muj první pokrevní příbuzný..no mazec :Dmě druhý termín radsi nerekli vubec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 13:56

@Ninouš Nám zbyla Nikola z prvního kola, o Jakuba byl trochu boj, ale mě se líbil vzdyčky a tak má svátek na moje narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 14:02

@Gabca85 No u nás to byl taky boj jsem netušila že se můj chlap tak zabejčí a všechny jména která se mi líbila se jemu líbit nebudou :) no tak jsem nakonec ráda že jsem se shodli aspoň na jednom jméně :) Jsem mu říkala že musíme ještě vymyslet klučičí jméno kdyby náhodou navíc ho po mě v porodnici budou chtít no k ničemu jsem se nedostali :D tak jsem mu řekla že v tom případě tam nadiktuji to co mě v tu danou chvíli napadne a pak už s tím nic neudělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 14:05

@Ninouš My jsme se docela rychle shodli u prvního. Ale u druhýho to bylo složitější. Hlavně když jsme vybrali víc holčičích jmen a první se nám narodil kluk :-) To jsme se shodli jenom na jednom. Nakonec jsem manželovi řekla, že když si ho porodí tak ho může pojmenovat a pak že se podíváme do kalendáře a on mezitím objednal samolepky na auto Kubík. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 14:38

Já sem nad jménem ani bloumat nemusela…pritel chtel aby se jmenoval po něm tak nebylo co řešit :) me sice napadli i jiný jména ale netrvala sem na nich…Péťa se mi celkem líbí už kvuli tomu ze se tak jmenuje přítel…hlavně at je zdravej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.3.13 15:57

Tak jsem dneska byla na prvni kontrole v porodnici, me tam polekali, protoze maly mel rychlejsi ozvy, musela jsem jit na mereni za hodinu znova, ale to uz bylo v poradku, jsem ted 39tt a doktor rikal, ze mimi je ok, ale porodni cesty nejsou zrale, takze si nemysli, ze porodim pred terminem (2.4.).
Ale mela jsem tam smisene pocity, protoze uz mam za sebou jeden porod pred skoro 2roky a rodila jsem na tom samem miste, nejak na me prisla nervozita, i kdyz uz vim, do ceho jdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 16:59

@lenkaleni na me v porodnici(na předpor. kurzu) taky prisla tréma a to jsem este nerodila…celý den jsem potom mela zkažený…mě eště do porodnice gynda ale neposílala do porodnice…jsem 38 tt a přístí týden mám jít normálně jen na gyndu…newíš čím to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.3.13 17:20

@anicka18
tak konečně mám už zabaleno :D ufff
Doktor mi říkal, že budeme mít velký miminko, tak jsem si radši i přibalila velikost č.62.
Když koukám na ty tašky, tak to vypadá jako kdybych jela někam do dovolenou.

@Gabca85
Ty jo, tak to bych nevydržela nevědět co to bude. To Vás obdivuju :)
Já jsem nějak od začátku vycítila, že to bude kluk, takže jsme hlavně řešili klučičí jméno :) ( a na holčičí ani nedošlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.3.13 18:44

@wiki čiki me se doktor minuly tyden ptal, jestli chci jeste k nemu nebo uz do porodky, shodli jsme se na tom, ze bude lepsi do porodnice, aby se vypsaly papiry s predstihem a nemuselo se to delat az primo u porodu… asi hodne zalezi na doktorovi, nekdo posila driv nekdo pozdej, treba kamosku neposlali vubec, jela az na porod dva dny po terminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.3.13 21:22

@zuza176 :mrgreen: já mám pro jistotu tasku v aute, kdyby to prislo a chlap byl v praci tak jen prijede pred dum a ja naskocim a jedeme… prej se nechce zdrzovat :mrgreen:
jinak já chtela puvodne mensi cestovku od pumy si koupit novou, jeste ze jsem to neudelala! byla polovicni nez ta moje stara a to se mi do ni jeste nevejdou boty do sprchy :lol: je toho proste moc..

no oni ti muzou rict ze budes mit velky mimi, ale ten odhad neni presny, uvidime az nam sem napises co z tebe za prekvapko vylezlo :)

ty musis mit do porodky vlastni obleceni na prcka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 21:42

@lenkaleni já si myslím ze me taky neposlou vubec…no já sem tam byla na predporodním kurzu takže vím do čeho pujdu… a gyndu mám blíž…tak to tak nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 21:43

Já si myslím ze budu mit taky velky mimčo ale mam pripraveny jen vel. 50-56…modlim se aby se do toho vesel jinak by mi museli holt naši nebo pritel dovest vetsi velikosti…no sem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 21:52

@anicka18 taky sem mela problem to nahnacat do ty tasky…a to si neberu žádné zbytecnosti..vse podle seznamu..beru si tašku puma a nejake veci budu muset vzít zvlášt do igelitky..napriklad ty prezuvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.3.13 22:00

@anicka18
Jsem zvědavá jak je veliký. Protože mi to říkají od začátku, že mimi bude veliký. Nechám se překvapit :D
No já mám zabalený 2 tašky pro sebe a jednu pro Adámka( V podolí mají rádi, když se bere jen malá taška na porodní sal a zbytek potom na pokoj, tak proto 2)
Nene nemusim mít vlastní oblečení pro mimi. V podolí půjčujou erární oblečení. Ale spíš jsem nevěděla, co mu mám zabalit až půjdeme domu :D ( tohle počasí je děs, jednou je tak a pak zas jinak). No a když říkají, že je veliký, tak jsem se zase bála, aby mu 56 nebyla malá ( občas to číslování dětských oblečení je taky neurčitý), tak jsem přibalila ještě 62 ( přítelovi bych asi nevysvětlila, co má vzít, nechci mu křivdit, ale takhle je to jednodušší :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí