Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jsem dnes 37+4, v úterý (po pondělním vyšetření) mi asi začala odcházet hlenová zátka (aspoň myslím že to je ono) a dnes mám takový pocit jako vlhka, myslíte, že by mohla nějak pomalu začínat unikat plodová voda? Bylo by to úplně malinko, neznatelně.
@mila.dka1
Ahoj, myslim, ze by mohla odchazet plodová voda. Nemám zkušenosti, ale vim od kamarádek, že bud to odchází pomalu a nebo uplne najednou.
@zuza176 A myslíš že mám prostě čekat co bude nebo zítra volat doktorce? Nejsem si jistá, jestli to byla plodová voda ani jestli to bude pokračovat…
@mila.dka1 říká se, že když ti odteče voda tak máš být v porodnici do 2 hod, ale jestli ti jen malinko odtýká, tak bych zavolala zítra k doktorce, nekde jsem cetla, ze plodova voda se znova vytvari.( to se stalo mé kamaradce, rodila 36 hod, praskla ji voda, a plodovka se ji znovu vytvarela)
@mila.dka1
aby si byla klidna tak jedte, abyste neco nezanedbaly
@mila.dka1 zase se sem cpu, ale kdyz vidim, poradim.. test na plodovku ti udelaji i v porodnici, kdybys nechtela cekat, k dr. bych si kdyztak radeji dosla, pro jistotu, zvlast pokud jsi treba netrpela na vytoky, tak by to mohla byt plodovka.. a necitila jsi takove slabe lupnuti nez zacalo vytekat? kazdopadne si dej vlozku (idealne tu poporodni) a kdyby protekla, tak okamzite jet do porodnice, kdyby ne, udelaji test na plodovku z ni ![]()
@Gabca85 velika gratulace a hodne zdravi obema ![]()
@jane-e Tak já počkám do zítřka, ono je to strašně málo, nakupovala jsem a najednou jsem měla pocit jako že jsem se jako trochu, s prominutím počůrala (byla jsem hlavně nervózní s ohledem na bílé kalhoty,
ale než jsem to mohla zkontrolovat, tak jsem nic nenašla, jen malilinko vlhko a nevím zda to mohla být plodovka, zas abych nějak neplašila, už bych nejradši porodila, ale v pondělí doktorka říkala, že se zatím nic nechystá, dokonce mě objednali na další kontrolu až za skoro 14 dní a ne za týden (s ohledem na velikonoce)
@mila.dka1 to by na tu plodovku i mohlo byt
no, dej vlozku a uvidis, mne treba tekla hodne, takze jsem behem hodiny menila vlozku 2× ![]()
@jane-e Díky, zkusím to tedy přes noc (včera se mi o tom v noci zdálo, dnes to možná bude realita
). Neměla jsem ještě ani poslíčky, tak uvidíme. Zatím díky
Ja popravdě poslíčky asi ani nepoznám. občas mi píchne v podbřišku když prijdu treba z nákupu ale jinak nic tak newim…
@mila.dka1 ja poslicky vubec nemela, takze podle toho se nijak neorientuj ![]()
Ahoj holky,
tak už je tu duben
už jste se dočkaly svého štěstíčka ![]()