Poradna duly
Jana Čurdová
@wiki čiki a kdy že máš termín? ![]()
@kristl87 tak tu vítej, ahoj ![]()
Tak snad se taky brzy dočkáš.. ono ke konci už není o co stát.
A kdy máš termín ty? ![]()
@kristl87 zdary já mam termín 11.4.
to si mi asi nejpodobnější
eště mi ale nikdo porodní cesty nekontroloval tak newím jak to postupuje. vždy na kontrole jen utz a monitor a jdu…to je asi neprijemny zanet mocaku zrovna tet vit? snad to neznamena zadne komplikace?
@Nastys Děkuji! ![]()
ja mam TP 10.4. ale na kazde KO mi to tak hezky postupovalo, jako priprava na ten porod, ale ted se to nejak zastavilo.. včera po navsteve porodnice a KTG se mi chtelo brecet uz. Nulova cinnost delohy na monitoru
je to vopruz, jeste kdyz ta vaha stale stoupa ![]()
Váha po porodu jde většinou sama pěkně dolů ![]()
Tak to máte za pár holky.. já mám termín až 24. ![]()
@wiki čiki Jee no vidis, to mame stejne:-) ne jo? me teda na kazde KO ozvy a kontrola cipku..ale mi nedelali UTZ. Coz by me docela zajimalo kolik malej vazi
No ja ten mocak prave nejakou dobu ignorovala, preci jen jak malej tlaci na mocak celou dobu, tak mi neprislo neco divny..A ted mam vypit 3l!!! urologu denne:-D to je fakt sen
To mas ale lepsi, ze nic nevis, aspon te to nestresuje ![]()
@Nastys Noo tak v ty uz to mas taky za par a muzes kdykoliv
No a s tou vahou, to jsem zvedava, ja si porad rikam, ze to bude uleva..Ale jestli pujdu z porodnice s 5 kilama, tak to me moc neodrovna:)) Ja bych potrebovala aspon 10 dolu okamzite ![]()
@kristl87 ono by stresovalo…právě to neznámo..ale snazim se tomu moc nedat možnost, bylo by to asi jen horší. slysela sem ze u porodu je 70-80procent na psychice ženy. což je o duvod vic proč zustat radši v kliiddku.tak at to halvně stihneš doléčit…to je zvláštní..kolik je nasvětě gynekologů tolik ruzných nazorů..mi přijde…
ale do prukazky mi píše CS-3 myslim…:D a to kolik váží je podle meho nezjistitelné. protoze ji vyleezlo že ve 35tt mel malej 3200g..to by tet uz musel mit pres 4kg
snad neeeee ![]()
Z toho si nic nedělějte já přibrala 25kg…:D tak doufam ze když tomu pomuzu tak budu na své váze tak nejdříve za rok…:( ![]()
Já mám nahore teda 18kg ale jsem dost natekla..
malinik jsem nezkousela ale dneska chlap koupil bili vino tak mozna decku zkusim kdyz nezabral sex uvidime.. cipek porad 2cm otevrena na 1,5 prstu a porodni cesty pripraveny a ono nic..
Holky nezoufejte.. nález takový či makový.. to se může během chvilky změnit ![]()
Já jdu na kontrolu zítra.. tak jsem zvědavá zda-li bude nějaká změna o proti minulé kontrole : -)
@anicka18 a citila si ze se ti ty por. cesty pripravili??nebo si to ani nezaregistrovala???
Holky ja citim cipek jen kdyz se maly vrti, treba vcera mi tekly slzy a nemohla se ani pohnout, trvalo to vic jak hodinu, jak tlacil hlavickouna cipek, tak me to pichalo, jak tisic jehlicek… a taky bricho jsem mela trvde skoro celou noc
jinak jsem nabrala 23kg, u prvniho taky podobne a za rok jsem mela o 7kg min nez pred otehotnenim, tak doufam, ze to bude stejne ![]()
@lenkaleni taky citim ten tlak na cipek.je to docela neprijemny treba kdyz sem na velký nebo tak…tak to sem rada ze to hubnutí neni az taaaaaaaaak moc obtížný ![]()
@wiki čiki jediný vo jsem registrovala byla bolest kosti mezi nohama.. nemohla jsem si poradne obleci ve stoje teplaky a nasadit si ponozky byl orisek.. obcas tupa bolest v podbrisku ale ta malo.. ani nevim jak bych to mela citit.. ![]()