Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, můžu se k vám přidat?? Dneska jsem 37. týden, termín máme 30.4., tak snad se nepřehoupnem do května
Rodit budu v Krči. ![]()
@Týna K. vítej, ahoj ![]()
Klidně se přidej : -) A jak si těhotenství užíváš? ![]()
@Nastys No teď už moc ne, ten konec je fakt děsnej… jsem pořád utahaná a navíc jsem malinká, takže mi to břicho dává docela zabrat
ale jinak jsem neměla za celou dobu naštěstí žádný problémy, takže to bylo fajn
akorát mi to strašně rychle uteklo ![]()
@Týna K.
Taky mi to děsně rychle uteklo. A máš pravdu.. ten konec je děsnej : -)
Zima nekonečná a já pomalu nezapnu bundu ![]()
@Nastys Tak to já jí nezapnu vůbec
už aby se konečně udělalo hezky, to počasí je úmorný… já teď skončila s antibiotikama a zánětem průdušek… pořád jsem se tomu vyhejbala a snažila se vyléčit bez nich, ale už to fakt nešlo… tak se teď modlim, aby tam malej fakt zůstal až do termínu, abych se z toho stihla pořádně vyhrabat… rodit v tomhle stavu si ani nechci představovat ![]()
Ahoj, napadla mě jedna věc, vyplňujete si předem prohlášení o jménu dítěte? Nebo se to vyplňuje až v porodnici? Nevím jestli si stáhnout nějaký formulář na netu (jsou tam různé) nebo počkat. Sice to furt na porod nevypadá, ale najednou to může být tady.
@mila.dka1 Ahoj, mě ho dali v porodnici a řekli, že si ho mám přinést už vyplněný. ![]()
Aha, no já do porodnice nechodím, sice mám termín už tenhle týden, ale furt chodím ke své doktorce…a ta mi samozřejmě nic nedala.
@mila.dka1 ![]()
Taky jsem ho dostala při registraci v porodnici a že ho mám pak k porodu přinést vyplněný ![]()
@mila.dka1 aha, tak to bych si ho asi stáhla na netu a vyplnila abych ho měla s sebou a pak bych teprve až bych viděla jestli mi daj při příjmu v porodnici jinej na vyplnění nebo jestli vezmou ten co jsem vyplnila doma. U nás v porodnici to mají přímo v požadavcích co si vzít s sebou do porodnice, tak je tam kolonka prohlášení o jménu dítěte.
@Týna K.
Ale už to vypadá s tím počasím kloudněji. Víkend slibují jarní.. už bylo načase
Jsi psala, že budeš rodit v Krči.. takže jsi z Prahy?
@Nastys No to jo, už by to fakt chtělo sluníčko
Jojo, z Prahy… ale naštěstí ne přímo z centra, bydlíme v domku na okraji Prahy, je tu klídek, moc hezký prostředí na procházky a přitom je všechno po ruce a v dosahu ![]()
@Týna K.
To teda.. není nad klídek a hezké prostředí na procházky : -)