Poradna duly
Jana Čurdová
@wiki čiki no uvidim.. nejspis to jsou jen posly.. minule to bylo podobry jen intenzivnejsi dala jsem sprchu hodinu byl klid a pak to houplo hned po 5 minutach..
kdyz se nic nedeje nejradsi bych rodila a kdyz neco tak bych to zastavila
![]()
Ahoj holky, tak mam po dalsi kontrole, doktor do me sparnul, ale nevim, jestli mi delal hamiltna nebo co, nic nerikal a ja blbka se nezeptala…kazdopadne zitra po 7 ranni mam nastup do porodnice na vyvolavacku, pokud se to teda prej nerozjede driv samo… rikal, ze by to mohl byt ruchlejsi porod nez ten prvni, tak snad mel pravdu
@anicka18 jo to chápu..me se nastesti nic takovyho neděje…takze hned jak začne tak asi budu plašit
nevím uvidím
říkám si že dokat ze mě nepoteče plodovka nebo zhluk krve jak říkali v porodnici že to bych měla ihned jet..tak asi budu doma.,chci si být vážne jistá…ale vubec nevím
@lenkaleni drzim moc palce…myslim ze ti delal hemiltna jako posledni sanci na to aby ses rozrodila sama…a co pocity???se dnes asi moc nevyspis co…já to beru podle sebe…hlavně odpočívej at naberes síli a urcite to zvládnete s prehledem!!!:)
Pocity smisene, sice uz vim do ceho jdu, ale stejne, nevim, jestli to nebude treba horsi apod…
![]()
Ahoj, nějak to tu utichlo, tak nevím zda už některá šťastná nerodí, kromě tedy @lenkaleni, která už to má asi za sebou ![]()
Já mám do porodu týden, tak už trochu šílím, kdy tu bude, včera mi doktorka dělala hamiltona, ale sama říkala, že se malé zatím ven nechce, takže z toho samozřejmě nic nebude.
Dnes mám ale takový blbý pocit, že se dítě ani jednou nepohnulo. Jak jste na tom vy? Hýbe se takhle na konci mimi málo nebo naopak moc? Jsem nervózní, ale zas nechci hysterčit v porodnici, třeba ještě začne kopat…
@mila.dka1 i já mám zatím prcka pořád v břiše..
taky trosku silim mam do tp 10 dni clovek nevo dne ani hodinyy to je nejhorsi
@anicka18 píše:
@mila.dka1 i já mám zatím prcka pořád v břiše..taky trosku silim mam do tp 10 dni clovek nevo dne ani hodinyy to je nejhorsi
Přesně, jakmile mě někde píchne, hned se pozoruju, jestli náhodou už ![]()
Ale teď mě vyděsila ta nečinnost mimíska, známé umřelo dítě v břiše týden před termínem porodu, tak mám hrozná strach. Je to hrozné to tu psát, ale stát se to může ![]()
@mila.dka1 jej,to je velice smutné.. ano určitě se to stát muze ale zase tak casto se to nastesti nedeje… ja potratila v 9tt a kdyz se nam to po druhe povedlo otehotnet rikala jsem si kdyz to ma prijit at to prijde co nejdriv (cca do 12tt) nebo do te doby dokud neucitim pohyby.. jinak bych to asi nerozdychala!!
malej uz se mi taky tolik nehybe je v panvy uz zarazenej a kdyz se hybe stoji to za tomto nevim jak sedet.. ale jak mile se mi zda ze ho delsi dobu necitim okamzite ho budim mam z toho taky strach..
U mě taky nic. Furt si říkám, tak kdy to přijde a nic. Mám termín 13-16.4
Dneska jsem se taky lekla, že jsem dlouho necítila, tak jsem hned třásla s břichem abych ho cítila. A dobrý. Je hodunoučkej
spinká a ja ho budim.
Chtěla jsem se zeptat, jestli Hamiltna dělají na kontrole normálně nebo ho Vám dělaly na požádání?
Jinak já mám za sebou druhou kontrolu v porodnici. Jen tentokrát mi vubec nedělaly ultrazvuk. Jen monitor.
Dělaly Vám pokaždý ultrazvuk?
Mám termín 14.4. Mě nedělali ultrazvuk od 30.tt, resp pak asi ještě jednou ten vnitřní kvůli čípku. Pak už jen otázka jestli mimi kope a žádná prohlídka. Teď jednou týdně monitor a doktorka do mne sahá. Minule jsem trochu špinila a odešel kousek hlen. zátky. Teď mi říkala, tak tomu trochu pomůžeme, jo? Hned jsem věděla, že myslí hamiltona, ale říkám jí, že to bude bolet (jak jsem tady všude četla), ona na to, že nebude. Tak tam chvíli šátrala, ne že by to bylo příjemné, ale bolest to nebyla. Spíš jsem byla otlačená zvenku, jak tam nemohla dosáhnout. Jdu zas příští týden, to budou asi 3 dny před termínem, tak jestli do té doby neporodím a ona mi hamiltona nenabídne sama, řeknu si o něj.
Já třásla celý den s břichem, hrála mobilem položeným na břichu a nic. Ale když hodně zatlačím shora na břicho, tak mám pocit, že cítím trochu protitlak nožičkou, tak snad bude vše v pohodě. Třeba začne kopat v noci ![]()
Oléé ja se taky hlasim ze jsme jeste cely:)) a to mam ve stredu TP a zatim mam jen castejsi posly, myslim, ze se to ale pomalinku blizi..a k tem pohybum, taky se mi moc nehybe, uz je to spis jen takove,,protahnuti,, aby se nereklo
A pry usg nemusi delat, az kdyz je po terminu, tak delaji..
@zuza176 ultrazvuk jsem mela naposledy v 30tt na 3. screningu a pak v tom spitale pred dvema tydny.. jinak mi moje dr utz nedela ulaji jen pasy a prohlidku..
ja se na hemiltna ptala a dr mi rekla ze ho delaji az po terminu automaticky a tyden pred na pozadani, ale nevim asi si pusobit zbytecnou bolest nebudu.. az jablicko uzraje spadne, ale uz aby to bylo ![]()
@kristl87 taky uz mam casty posly hlavne vecer, uz treti den i treba cele odpoledne a desne me picha cipek mam tlaky na spodek kdyz se hybe.. ale jinak nic..