Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
3.4.13 11:40

Cauky.. taky jeste cekame.. sexik nepomohl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.4.13 12:29

U nas taky nic nepomaha, v patek mam jit na vyvolani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 12:43

@lenkaleni bud rada ze uz to budes mit za sebou :) to bude dobré:) já tuhle jistotu eště nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.4.13 12:46

@wiki čiki to vis, ze jsem rada, na jednu stranu se bojim, protoze prvni byl take vyvolavany, sice trval jen 6 hodin, ale bolest silena, ale na druhou stranu, uz fakt nemuzu… jsem sice teprve 3 dny po terminu, ale doktor mi to navrhl sam, protoze nemam zrale porodni cesty, stejny nalez jako minuly tyden, a kdyz me videl zoufalou a kdyz je to prej uz podruhe, tak ze mi to vyvolaji :) zitra jdu teda jeste na kontrolu, ale pochybuju, ze se neco zmeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 12:58

@lenkaleni ja nastesti este newim do čeho jdu…to je ta bolest vážně tak strasná? v jednu chvíli asi jo vit…nebo celých tech 6hodin.?budu držet palce…já mam termín az za týden tak doufám ze se to taky nejak pohne.:) a když vyvolávají to ti nedají epidural? tady ho asi moc nedávají. že to muze asi zastavit kontrakce.ale včera jsem cetla že pomáhají takový ty kyslíkový masky.tam pouštějí nějaké plyny a uvolňuje to prý bolest. máš s tím nejake zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.4.13 13:03

Bolest nebyla strasna celych 6 hodin, ale zacalo to docela rychle, rekla bych, ze u me posledni dve hodky byly dost krute, ale u kazdeho je to jinak…
chtela jsem epidural, jenze kdyz prisel doktor, takmi rekl, ze uz je pozde, ze jsem otevrena na 7 prstu a uz se to nestihne, necekali, ze se budu tak rychle otvirat, oni mi vlastne porad rikali, ze se to muze jeste zastavit a budou muset vyvolavat druhy den :pocitac:
dali mi jen nejakou injekci na utiseni bolesti, uz nevim, co to bylo, ale moc to nepomohlo…kazdopadne jsem bolesti manzelovi malem rozmackala ruku :mrgreen: ale neboj, da se vsechno prezit a vsechny maminy to daly, tak i ty :palec: asi nejsvic si ale kazda preje, at je to co nejkratsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.4.13 13:37

Ahoj, já mám taky ještě něco málo přes týden času, ale už se modlím ať porodím, v pátek jdu na kontrolu, tak doufám, že se to už nějak pohlo.
Příští týden má manžel celý týden dovolenou, tak ho chci donutit k sexu, ikdyž abych pravdu řekla, chuť na to už delší dobu nemáme ani jeden :,(, tak uvidíme, zatím nic jiného než maliník nezkouším :(

• Citovat
  • Upravit
22583
3.4.13 13:39

@lenkaleni
To muselo být drama. Já na vyvolaný porod slyším samou hrůzu. To bych zažít nechtěla :mrgreen: Tak doufám, že to dopadne jako u prvního (příjde to samo), ale pokud do termínu neporadim, tak mě to čeká taky..
Tak ať tě v pátek moc netrápí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 14:08

@lenkaleni jasný to chapu…aspon ze si tam mela muze.ja to stesti mozna mit nebudu protoze musí chodit do práce která se mu těžko prizpusobí..ale snad to zvládnu i tak…kdyztak budu otravovat asistentku at se mi venuje :D no uvidime radsi si to ani nechci predstavovat.:D jinak bych spadla maximalne do nejake deprese :D kazdopadne dej vedet jak si dopadla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 14:10

@mila.dka1 já taky neberu zadnej maliník nebo tak…mi oba este porad na sex chut mame normalne ale stejne to nijak nepomaha :D o vikendu sem si dala dve decky vina a taky vubec nic..rekla bych ze se tomu nedá nijak pomoct. alespon u me…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 14:11

@Nastys dnes se asi nenechává dlouho prenaset co? zatim u kazdeho se vyvolavalo docela brzy od terminu…asi vědí proc…jinak sem četla že o prenášení se mluví až po 42týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
3.4.13 14:16

@wiki čiki
Já mám pocit, že mě dr. říkala, že u nás v porodnici nechávají standardně přenášet 10 - 14 dní.. ale, že já se bát nemusím, že mi to nehrozí kvůli těhotenské cukrovce.
Tak alespoň něco.. už takhle si připadám jako hroch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.4.13 14:19

Ahoj holky, jestli muzu, tak se k vam prifarim ;) Ja mam TP 10.4., vsechny moje kamosky uz porodili, jedna planovanym CS a druha vyvolany porod, takze jsem nakonec zbyla ja, ta s tim nejvetsim brichem a stale se drzim. Jsem otekla, bolava,. neprijemna, protivna..proste des! A ze vcerejsi KO jsem si odnesla ATB na zanet mocaku a info, ze pripravy na porod nejak nepostopuji :nevim: Malinik piju uz mesic…A to mam obcas posly, ze bych bolesti lezla po zdi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
3.4.13 14:20

@Nastys no jasný..to já taky…este sem v porodnici nebyla tak sem zvedava jak je to tady…ono by se pak mohla zkazit ta plodovka…tak bych taky nechtela prenaset…ale uvidime porad mam este chvilicku cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.4.13 14:21

10-14 dní?? To bych se v tom maliniku snad uz koupala a zalejvala to flaškou červenýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí