Poradna duly
Jana Čurdová
@anicka18 ja myslela jako nejake vetsi poslicky…jo no tak presne tenhle problem mam taky:D nemuzu si nasadit teplaky ve stoje a tak…akorat me to na kontrole nekontrolujou tak prave newim jak sem pripravena…
@wiki čiki tyjo, mě kontroluji porad.. ale mama mi taky rikala ze driv jak baba otehotnela nic do ni nestrkaly az pri porodu.. ono asi zalezi jak ktery dr.. no akorat sem mela pred tydnem o vikendu pravidelny kontrakce ale neotvirala se, tak je injekci zastavily a oslali me domu cihat a zatim se nic nedeje..
ani nevim zda mi odesla hlenova zatka! po ty hospitalizaci sem spinila 3 dny a 2× mela v zachodovy mise cirou krev
@wiki čiki jinak manzel sice byl u prvniho porodu, ale vzpamatovava se z toho do dnes a to byl jen na hekarne,
ted chce jit znova, ale ja jsem proti, jsem nervozni sama ze sebe a jeste by me on znervoznoval ![]()
@anicka18 to je zvláštní…no já myslím že by me mela konrolovat dukladneji asi ji to priste zkusim nadhodit…:D tyyjo…to je blbí s těmadle planýma poplachama…že nemas sanci to rozeznat…
…
@lenkaleni aha…ten muj by byl taky vynervenej jak ho znam…takze to necham náhodě…jak to vyjde…:D
@wiki čiki tojo a hlavne mi sestra rikala ze jelikoz to byli kontrakce ale neotviraci tak to byl slabej odvar proti tem otviracim.. takze uz zhruba vim co me ceka a mam z toho docela hruzu..
no ono uz te ani vlastne kontrolovat nemusi.. predcasnej porod uz ti nehrozi..
@anicka18 rikas ze to bolelo dost jo…achjooo
no jasny to je spis zvedavost…:D
Joo tak to me taky boli, kdyz si mam neco oblect, ale ono mi uz staci jen chodit
a citim toho dost
@kristl87 no jasný
já tez…když se rozležim tak pak trvá dlouho než se zas rozchodim
jak stará bábrle
Holky, s tema bolestma..kamoska ted rodila a to po vyvolani, a rikala, ze to teda pak bolelo dost, ale ze se to dalo vydrzet. Je to doktorka co taky rodi deti a prave ji zajimalo, jestli to fakt tolik boli, protoze samozrejme rodila uz par deti a nektery zensky jsou silene hystericky… Nicmene, kazda to ma jinak, takze bych se tim nezabejvala moc
Ja mela takovy posly v jednu chvili, ze jsem myslela, ze si zacnu trhat vlasy
Takze se mooc tesim ![]()
@kristl87 taky newím jak budu bolest snášet a vnímat…ale nejak jo vot…co mi zbyde…:( ![]()
@kristl87 presne moje mama odjizdela do porodnice jen diky tomu ze ji moje bbicka vyhnala, jediny co ji bylo ze chodila trunit na wc po 15min prijely do porodky a bracha byl do hodky venku.. jinak ani bolesti nemela..
kazda jsme jina a za drobecka to stoji.. par minut, hodin bolesti a pak more let radosti
![]()
@kristl87 ahojky.. no asi to kazdym dnem rijde od vcera mam slabi bolesti.. dneska mi neni ok, jsem unavena ted to na chvili zaborim a uvidim zdali se sklidni nebo vic rozjedou.. jsem jak na trni mam strach si dat sprchu co kdyz se to rozjede? jeste bych chtela aspon vydrzet den dva.. vim ze to neovlivnim ale sprcha by to asi uspisila kurna to je des ![]()
@anicka18 sprcha to nejspis neuspisi…klidne bych do ni zalezla a nahrivala si bricho..bud to odezní a nebo budou bolesti četnější a častější..ale to bez ohledu na sprchu…