Poradna duly
Jana Čurdová
@wiki čiki to mi meli v sobotu ty 3kg a muzu rict ze bricho mam taky strasne veliky a o striich ani nemluvim.. uz me dosti boli a svedi..mam je teda hlavne pod pupikem takze muzu byt rada ze je skoro nevidim
Jinak jsem byla uz na svy prvni kontrole v porodnici.
Probihalo to v pohode.
Jinak jsem Vám chtela říct, že jsem tam obdržela prenatal box ( byli v tom darecky pro miminka - ponožky, plýnka, hračka pro mimi, krem na opruzeniny sudocrem, darkovy poukazky od pampers a XXXLutz), a pokud jste ho nedostaly u svýho gynekologa nebo v porodnici, tak jim můžete napsat http://www.familyservice.cz/ a oni Vám ho pošlou ![]()
@zuza176 to mazání vubec nepomohlo u mě…:D taky doufám…kdy mas termín?
@zuza176 už mám 2ty prenatal boxy…:D je to spis takova reklamní kampaň
ale aspon neco vit.:D
@wiki čiki
mám termín 13 a 17.4, ale myslim si že pujde driv ven ( nebo v tom aspon doufam).
no to jo, ale aspon neco
za ten sudocrem na opruzeniny jsem rada, mela jsem v planu si ho koupit abych ho vyzkousela, a aspon takhle ho vyzkousim a pak uvidim jestli bude vyhovovat ![]()
@zuza176 jasný…má docela dobré recenze tak si myslím že bude ok.:) ono i ty pleny se musi vyzkouset ruzny znacky..ja sem radsi koupila oboje. známé se malej po pemprskách osypal…taky chci aby sel ven dřív
podle astrologie by sme měli mít beránky vit??? ![]()
@wiki čiki
no ja mam jen jeden druh pampers a to premium care. Doufam, ze mu budou vyhovat, protoze mam 4 baliky, dostala jsem je od kamaradek. Jaky jeste mas?
Jojo meli bychom mit beranky ![]()
@zuza176 no ja ti tet newim protoze je mam u našich…ale myslim ze nejvetsi sance na uspech maji ty pemprsky…ja mam este nejakou jinou znacku ale uvidime…na astrologii teda neverim ale vsichni mi rikaji ze berani opravdu jsou paličatí a že si s ním užiju:D ale co…já mela taky vzdy svou hlavu a to sem blizenec a rak…:D
@anicka18 presne to mas jako já
ale i když sem na ultrazvuku tak presne citim jak pres ne prejizdi tim mikrofonem…:D nic moc prijemnyho…ja vim ze to prejde ale nezmizí ![]()
Taky mám dneska za sebou první kontrolu a registraci v porodnici.
Prcek je už hlavičkou dolů (dával si teda načas).. a odhad váhy 2700g, takže žádný obřík na cestě není
To jsem ráda..
A další kontrola přesně za týden.
Taky jsem dneska dostala ten Prenatal box.. už druhý.. ale ještě jsem do něj nekoukala.
@Nastys krásná váha
já dostala jen jeden na začátku a druhy mě čeká až po porodu ![]()
Ahoj holky, dneska ve 12,04 se nam narodila Nikolk 3290g a 51cm. Nakonec mi v noci praskla voda, ale kontrakce zacali az po tblete v pul osmy.