Poradna duly
Jana Čurdová
@zuza176 taky mám nachytanou peknou hromadu.. ale od pristiho tydne uz hlasi lepsi pocasy takze uvidime podle neho.. jen mam dolema zda jet v modrem nebo neutralnim ![]()
@zuza176 tak to jsme na tom podobně taky nevim co vzit. Každopádně beru bodyčko, dupačky, čepičku a mám nachystanou i takovou tu medvídkovou kombinézu v té by ji zima být neměla pokud bude ještě ošklivo plus deku do autosedačky. No tak uvidíme jestli se to počasì umoudří:-) @Nastys já bych byla ràda kdyby vylezla 23.4.to máme s manželem výročí seznámení;-)hlavně budu šťastná když začnu rodit a manžel bude v ČR jelikož jezdí pracovně pryč. Takže když bude doma budu malou přemlouvat ať jde ven:-D
@Ninouš Ja jsem chtela u prvniho aby se narodij 7.7 to mame s manzelem vyroci svatby. Vim, ze jsme si ho udelali na vyroci co jsme spolu zacali chodit. Smala jsem se, ze jsme si ho udelali ma 7.vyroci vztahu a narodi se ke 4.vyroci svatby. Nakonec se narodil 3.7 a 7.7 jsme si ho privezli domu.
@Gabca85 To je taky dobrý. No my si malou udělali den po svatbě 14.7.2012
![]()
@Ninouš To je taky hezký. Nakonec si Tomáš vybral dobře - narozeniny má 3.7. a svátek 7.3.
U Tohodle to přesně nevim. Ale že jsem těhotná jsem zjistila, když manžel měl oslavu 30. narozenin. ![]()
@Gabca85 No mi počali malou neplánovaně
si z toho z manželem děláme legaci jelikož na svatbě jsem toho hoooodně vypili vodka tekla proudem a divím se že to ta jedna spermie přežila a úspěšně doputovala
My máme výročí svatby 13.7. a budeme mít Karolínku která má svátek 14.7. ![]()
Tak to manžel dostal hezký dáreček
a co teď čekáte holčičku nebo chlapečka?
@Ninouš Co to bude nevíme, necháváme se překvapit. U Toma jsme to taky nevěděli. Tak to budete mít hezký dárek. My jsme obě dítka měli plánovaně. Tomáš se povedl úplně na poprvé, proto vím kdy a to druhý taky první měsíc.
@Gabca85 Tak to vás obdivuju že jste si to nenechali říct já bych to nevydržela
já půlku těhotenství čekala jen na veliký utz a doufala že nám ukáže co má mezi nožkama
nemohla jsem se už dočkat. Otěhotněla jsem sice neplánovaně ale jak jsme to zjistili tak jsme byli moc šťastní i za to že se to tahle hned povedlo když vidím kolik lidí okolo má problém s početím a jak se tím trápí
a jaká máte vybraná jména?
@Ninouš Já jsem taky s první nepočítala, že to půjde takhle rychle. Řekli jsme si, že tomu prostě necháme volný průběh. A hned se podařilo. I když mě to testy ukážou dost pozdě, takže první co jsem si dělala byly negativní, tak jsem byla zklamaná, ale řikala jsem si, že jsem nepočítala, že hned otěhotním. A pak když byl nakonec pozitivní jsem se úplně zděsila co jako budeme dělat.
A jména - Nikola nebo Jakub.
Zdary..muzu se vtírnout??mam termín 11.4… čekám kluka…bude to po tátovi Péťa..ani sme neváhali…:D no a nějakou dobu už se mě zmocňují předporodní pocity protože sem prvorodicka anewím co mám čekat..co vy? jak jste na tom??
![]()
@Gabca85 S těmi testy to máme úplně stejně. Já po svatbě přišla do práce a dozvěděla se že je koleh¨gyně těhotná a jelikož jsem věděla že se nám den po svatbě stala ta nehoda tak jsem chtěla být najedno utěhotná taky úplně se mi splašily hormony
udělala jsem si asi 4 testy a nic všechny negativní normálně jsem to i obrečela a řekla si je to blbost těhotná nejsem jen si to přeji nechám to být. No a týden na to jsem šla k dr.na utz úplně kvůli něčemu jinému (při prohlídce před svatbou mě mudr. strašila že mám nějaký problém s dělohou že tam mám moc volného prostoru že budu mít problém zřejmě otěhotnět a že pokud se to potvrdí musím na operaci). No a na tom utz už něco bylo vidět dr.mi řekla ať si udělám druhý den test (to jsem měla dostat MS) a pokud bude pozitivní ať se objednám znovu na utz. Test jsem udělala hned jak jsem přišla domů a byly tam dvě naprosto zřetelné čárky
druhý den jsem si pro jistotu udělala další a MS taky už nepřišla
Takže asi tak.
Já moc chtěla první dítě kluka taky Jakuba to jméno se mi líbí už hrozně dlouho
Há chtěla holčičku Lauru ale ta mi neprošla tak jsme se s tatínkem nakonec domluvili na Karolíně to bylo jediné jméno na kterém jsme se shodli ![]()
@wiki čiki Ahojky mi se známe z jiné diskuze
já jsem taky prvorodička a v poslední době se mi neustále zdá o porodu ale vždycky je to tak krásný a rychlý zážitek že doufám že se sen změní ve skutečnost
jinak už se těším jak to budu mít za sebou a malou u sebe a na druhou stranu už mě přepadá trochu strach jak to zvládnu atd. V kolikátem teď jsi?
@Ninouš tet jsem 38tt…takže to muze přijít v podstatě kdykoli
i když mi přijde že většina matek rodí až po termínu…já se snažim na porod nemyslet…:D mě to pořád moc nedochází že bych měla být matkou
určitě se taky těšim ale trošku jinak…právě proto že nevím co čekat…:) jo možná se známe z některé diskuze…:D já jich tu mám cekem dost ale používám z toho asi jen 3… ![]()
@wiki čiki TO je g¨fakt že to může přijít kdykoliv
Já jsem podle poslední MS 35+3 takže teoreticky mám taky ještě chvíli čas ale pokud se jí bude chtít může vylézt prakticky kdykoliv
Ale je fakt že prvorodičky většinou přenášejí. Já se taky těším a zároveň mi to taky jakoby nedochází že už budeme 3
ale to určo přijde hned jak budu mít malou v náručí ![]()
@Ninouš určitě to přijde:) zatím tu zíram na tu prázdnou postýlku a říkám si…: je to vubec možný??
…no já ten termín nemám asi moc přesvědčivý protoze kdyz sem zjistila ze sem v tom tak sem si zas nezpomela na presne datum poslední MS
ale nejak priblizne jo…ale mohlo by to být asi i driv o par dni..no newim no…:Dnecháme se prekvapit..:D