Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
26.3.13 09:19

@zuza176 taky mám nachytanou peknou hromadu.. ale od pristiho tydne uz hlasi lepsi pocasy takze uvidime podle neho.. jen mam dolema zda jet v modrem nebo neutralnim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 09:24

@zuza176 tak to jsme na tom podobně taky nevim co vzit. Každopádně beru bodyčko, dupačky, čepičku a mám nachystanou i takovou tu medvídkovou kombinézu v té by ji zima být neměla pokud bude ještě ošklivo plus deku do autosedačky. No tak uvidíme jestli se to počasì umoudří:-) @Nastys já bych byla ràda kdyby vylezla 23.4.to máme s manželem výročí seznámení;-)hlavně budu šťastná když začnu rodit a manžel bude v ČR jelikož jezdí pracovně pryč. Takže když bude doma budu malou přemlouvat ať jde ven:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 10:13

@Ninouš Ja jsem chtela u prvniho aby se narodij 7.7 to mame s manzelem vyroci svatby. Vim, ze jsme si ho udelali na vyroci co jsme spolu zacali chodit. Smala jsem se, ze jsme si ho udelali ma 7.vyroci vztahu a narodi se ke 4.vyroci svatby. Nakonec se narodil 3.7 a 7.7 jsme si ho privezli domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 12:07

@Gabca85 To je taky dobrý. No my si malou udělali den po svatbě 14.7.2012 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 13:02

@Ninouš To je taky hezký. Nakonec si Tomáš vybral dobře - narozeniny má 3.7. a svátek 7.3. :D U Tohodle to přesně nevim. Ale že jsem těhotná jsem zjistila, když manžel měl oslavu 30. narozenin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 13:08

@Gabca85 No mi počali malou neplánovaně :D si z toho z manželem děláme legaci jelikož na svatbě jsem toho hoooodně vypili vodka tekla proudem a divím se že to ta jedna spermie přežila a úspěšně doputovala :D :D My máme výročí svatby 13.7. a budeme mít Karolínku která má svátek 14.7. :D
Tak to manžel dostal hezký dáreček ;) a co teď čekáte holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 13:11

@Ninouš Co to bude nevíme, necháváme se překvapit. U Toma jsme to taky nevěděli. Tak to budete mít hezký dárek. My jsme obě dítka měli plánovaně. Tomáš se povedl úplně na poprvé, proto vím kdy a to druhý taky první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 13:18

@Gabca85 Tak to vás obdivuju že jste si to nenechali říct já bych to nevydržela :D já půlku těhotenství čekala jen na veliký utz a doufala že nám ukáže co má mezi nožkama :D nemohla jsem se už dočkat. Otěhotněla jsem sice neplánovaně ale jak jsme to zjistili tak jsme byli moc šťastní i za to že se to tahle hned povedlo když vidím kolik lidí okolo má problém s početím a jak se tím trápí :roll: a jaká máte vybraná jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.3.13 13:24

@Ninouš Já jsem taky s první nepočítala, že to půjde takhle rychle. Řekli jsme si, že tomu prostě necháme volný průběh. A hned se podařilo. I když mě to testy ukážou dost pozdě, takže první co jsem si dělala byly negativní, tak jsem byla zklamaná, ale řikala jsem si, že jsem nepočítala, že hned otěhotním. A pak když byl nakonec pozitivní jsem se úplně zděsila co jako budeme dělat. :D A jména - Nikola nebo Jakub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 13:30

Zdary..muzu se vtírnout??mam termín 11.4… čekám kluka…bude to po tátovi Péťa..ani sme neváhali…:D no a nějakou dobu už se mě zmocňují předporodní pocity protože sem prvorodicka anewím co mám čekat..co vy? jak jste na tom?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 13:31

@Gabca85 S těmi testy to máme úplně stejně. Já po svatbě přišla do práce a dozvěděla se že je koleh¨gyně těhotná a jelikož jsem věděla že se nám den po svatbě stala ta nehoda tak jsem chtěla být najedno utěhotná taky úplně se mi splašily hormony :D udělala jsem si asi 4 testy a nic všechny negativní normálně jsem to i obrečela a řekla si je to blbost těhotná nejsem jen si to přeji nechám to být. No a týden na to jsem šla k dr.na utz úplně kvůli něčemu jinému (při prohlídce před svatbou mě mudr. strašila že mám nějaký problém s dělohou že tam mám moc volného prostoru že budu mít problém zřejmě otěhotnět a že pokud se to potvrdí musím na operaci). No a na tom utz už něco bylo vidět dr.mi řekla ať si udělám druhý den test (to jsem měla dostat MS) a pokud bude pozitivní ať se objednám znovu na utz. Test jsem udělala hned jak jsem přišla domů a byly tam dvě naprosto zřetelné čárky :) druhý den jsem si pro jistotu udělala další a MS taky už nepřišla :D Takže asi tak.
Já moc chtěla první dítě kluka taky Jakuba to jméno se mi líbí už hrozně dlouho :srdce: Há chtěla holčičku Lauru ale ta mi neprošla tak jsme se s tatínkem nakonec domluvili na Karolíně to bylo jediné jméno na kterém jsme se shodli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 13:33

@wiki čiki Ahojky mi se známe z jiné diskuze :D já jsem taky prvorodička a v poslední době se mi neustále zdá o porodu ale vždycky je to tak krásný a rychlý zážitek že doufám že se sen změní ve skutečnost :D jinak už se těším jak to budu mít za sebou a malou u sebe a na druhou stranu už mě přepadá trochu strach jak to zvládnu atd. V kolikátem teď jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 13:40

@Ninouš tet jsem 38tt…takže to muze přijít v podstatě kdykoli :D i když mi přijde že většina matek rodí až po termínu…já se snažim na porod nemyslet…:D mě to pořád moc nedochází že bych měla být matkou :D určitě se taky těšim ale trošku jinak…právě proto že nevím co čekat…:) jo možná se známe z některé diskuze…:D já jich tu mám cekem dost ale používám z toho asi jen 3… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
26.3.13 13:44

@wiki čiki TO je g¨fakt že to může přijít kdykoliv :D Já jsem podle poslední MS 35+3 takže teoreticky mám taky ještě chvíli čas ale pokud se jí bude chtít může vylézt prakticky kdykoliv :D Ale je fakt že prvorodičky většinou přenášejí. Já se taky těším a zároveň mi to taky jakoby nedochází že už budeme 3 :) ale to určo přijde hned jak budu mít malou v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.3.13 13:47

@Ninouš určitě to přijde:) zatím tu zíram na tu prázdnou postýlku a říkám si…: je to vubec možný?? :D…no já ten termín nemám asi moc přesvědčivý protoze kdyz sem zjistila ze sem v tom tak sem si zas nezpomela na presne datum poslední MS :D ale nejak priblizne jo…ale mohlo by to být asi i driv o par dni..no newim no…:Dnecháme se prekvapit..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí