Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK taky doufám, budeme na tom muset pořádně zapracovat ![]()
Ja mam nahore 11kg. S Tomem jsem nabrala 18, pak jsem dost zhubla a pak kdyz byl vetsi a vsechno bylo v pohode jsem se zase vyzrala. Musim to tentokrat po porodu vic hlidat. Ale ja s vahou bojuju normalne, takze vy budte v klidu.
@Nastys píše:
Já naštěstí neotékám.. a mám nahoře 8,5 kg.
Ty jo, to ti závidim. To bych chtěla taky mít jen tak málo
Jak se ti to povedlo ![]()
@zuza176
Tak to vůbec netuším
Ale ono ještě nějaké to kilo nahoru určitě půjde..
U prvního syna jsem měla nahoře 14 kg : -)
@Nastys
Co já bych za to dala
, já doufám, že skončim na těch 18 ( a doufám, že to půjde dobře dolu)
@zuza176
Určitě půjde.. já po porodu dala dokonce dolu i víc kilo než jsem měla.. ![]()
@zuza176 píše:
Tak to se nechám překvapit a dám pak vědět
To doufám, že pak dáš vědět : -) ![]()
Ahoj holky tak jak se dnes máte v novém týdnu?? Zase jsme o kousek blíž k porodu
ja jdu dnes na kontrolu začínám 37tt
už se těším co mi doktorka řekne nového ![]()
Ahoj holky.. predevcirem byla to dlouhá a napínavá noc…s chlapem jsme si strihly noc na porodnim boxu přijeli jsme do porodky a kontrakce byli ale nemoc velky otevrena na prst a cipek 2cm poslali me domu cekat… prijely jsme domu ja sla na wc a zachodova misa plna cerstve krve tak jsem volala do porodky a vyrazily jsme znova… kontrakce byli po 5 min ale porad sem se neotvirala a jen krvacela.. pichly mi injekci a rekly ze bud se zacnu otvirat a nebo kontrakce zmizi, nakonec i krvaceni ustalo a kontrakce v pul 3 rano zmizely ozvy a vse v poradku tak nas vcera pustily domu.. budu koncit zitra 37tt a malej ma 3kg
Holky, chci se zeptat na jednu vec… pichalo vas v podbrisku? Me uz nejakou dobu, ale zrovna ted me to az vyhnalo z postele (chtela jsem si zdrimout s malou
), jakoby nekolik jehel pichalo v tu samou dobu na jedno misto, uplne dole v podbrisku, az mi skoro vyhrkly slzy a tentokrat to teda bylo nekolikrat za sebou. Muze to byt tim, ze se tam maly hybe nebo co to je ![]()
@lenkaleni mě to děla kdyz mi mava rukama okolo mocaku.. jestli boucha do nej to primo ![]()
Ahoj, me taky obcas takhle pichne. Dneska jsem byla v porodce v poradne a ve stredu mam nastup na prijem a ceka me nejspis uyvolavani.
@Gabca85 jejky..tak hoodně stěstí.. ten náš uličník taky co nevidět pujde na svět.. a v kolikatym jsi tydnu ze vyvolani??