Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
21.3.13 18:18

Tak mi jsme taky dlouho hlavičkou dolu (cca od 24tt),a předpokládám, že už se nepřevrátí :) Nohy mám taky nateklé, a poslední dobou mi natékají prsty na rukou. Ještě se neotvírám, ale čípek je už připravený, pan doktor říkal, že to může být každým dnem. Doufám, že to nebude už moc dlouho :), protože náš Adámek je veliký (ve 30tt měl 1800g). Jen bych nechtěla přenášet. Už takhle jsem obrovská. Poprvé do poradny do porodnice jdu až příští týden. Tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou. A děkuju za názory ohledně porodního plánu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 19:26

@zuza176 tak mě taky natíkají nohy, doufám že to u nich zůstane.. ten naš Adámek :mrgreen: měl ve 30tt jen 1300g a snad to dohnal a vaha bude okolo tech 3kg
v 35tt mel 2400g mě dr teda řékala že do poradny do porodnice pujdu az budu prenaset… jenze to ma ted nahnuty ze zdravym a mam mit kontrolu po 14 dnych kor kdyz se otviram a zkracuje se ten cipek… tak ona mi v klidu rekna ze mam prijit na pasy ze tam ale nebude takze me neprohlidne.. takze v utery padim na pasy a jsem zvedava na kdy me objednaji na tu prohlidku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 20:47

@Nastys Ja jsem byla docela vydesena, kdyz se nechtelo otocit. Tim, ze vypada mensi tak chteli abych jako druhorodicka zkusila narodit KP. A co to bude nevim. Nechteli jsme to vedet. U prvniho to taky bylo prekvapko. Jinak nohy mam taky jako konve, skoro uz se nevejdu do bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
21.3.13 20:52

@Gabca85 nedivím se, taky mě to děsí..
Rodit KP si nedovedu představit a císaře už vůbec ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 21:00

@Nastys Ja jsem se snad bala vic cisare nez KP. Sice ti nikdo nezaruci, ze normalni porod neskonci sekci, ale porad je vetsi sance. Me ted jeste hrozi vyvolavani. Z toho mam taky strach. Snad uz to nejak zvladnemd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
21.3.13 21:02

Termín mám 21. dubna. BUde to napínavé, protože moji porodnici od 12.-18. dubna zavírají - malují sály. Takže doufám, že vydržíme, ale vše tomu nasvědčuje, předchozí jsem přenášela, a neotvírám se vůbec, cervix skóre nula, čípek tuhej… Jinak je to třetí porod, ale čtvrtý dítě (máme dvojčata). :D A už se teda těším, aby bylo toho 19. nejméně, abych mohla rodit, protože mám břicho veliký a k tomu komplikaci - zjistili mi boreliózu, tu mi přeléčili, z hlediska těhotenství ok, k miminku se to nedostane, dostala jsem to až v druhém trimestru a léčila se ve 3., když se na to přišlo, ale problém byl, že jsem dostala alergickou reakci na atb., vydržela jsem to sice dobrat, ale už 6 neděl bojuju s šílenou kopřivkou, už to pomalu ustupuje, ale bez léků bych nevydržela. No zkrátka tohle těhotenství stálo za to. Teď mi všechny 3 děti omarodily, takže v noci k nim furt skákat, do toho to chytl i manžel, takže jsem vstávala i k němu. Někdy mám pocit, že už to břicho mám až k zemi, a přitom s tímhle zápřahem, po dvojčatech a ne a ne klesnout - malá mi okopává žaludek a pálí mě žáha, v noci si musím třeba navíc sednout v posteli, než se to zklidní, fakt super. Proti tomu bude šestinedělí procházka růžovým sadem, poslední týden jsem noci vstávala co hodinu a s břichem, čili vstávat k miminu bez břicha, bez kopřivky, to už bude paráda!! :pankac:
Tak všem dubnovým čekatelkám, ať vám ty poslední týdny utíkají. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
171
21.3.13 21:04

Ja mam termin 2.4. takze uz opravdu finishuju, ale nejradej uz bych to mela za sebou. Nejenom, ze v noci spim tak 3 hodky, ale boli me cele telo, posledni dny hlavne zada (coz me skoro vubec nebolely az ted), nez se rozejdu, trva to nekonecne dlouho pres bolesti spodku a zrovna ted mam poslicky jako krava :zed: strasne m tvrdne bricho a vzdycky se mi vybouli na jednu stranu a na druhe to pichne…nebo ze by ne poslicci a maly si tam hral kopanou :think: :D
cekam druhe a porodni plan nepisu, nemela jsem ho ani u prvniho, duveruju porodnici, kde rodim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
21.3.13 21:04

Jak tu někdo psal, že má KPčko, tak to bych já teda nikdy přirozeně nerodila, ani coby třetirodička, ne že bych toužila po císaři, vím, co to obnáší, ale kvůli bezpečí dítěte bych na něm trvala.

• Citovat
  • Upravit
1917
21.3.13 21:16

A co epidural holky?? já si ho dat nenecham mam strach z pichani do patere.. a kdybych musela na cisare tak nevim co si vybrat pichnuti do patere a videt malyho hned nebo celkovou a malyho videt az po x hodinach… tohle mi neda spat.. co kdyby prisel na radu cisar co ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.3.13 21:20

Pri prvnim porodu jsem zadala o epidural, ale nestihli mi ho dat, uz jsem byla hodne otevrena, pokud by to bylo mozne ted, tak do toho asi pujdu, co jsem slysela, tak to dost ulevi, ty bolesti jsou fakt velke :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 21:22

@lenkaleni Tak to mame stejny termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 21:24

@lenkaleni jsem prave prvorodicka takze ani nevim zda poznam kdy odjet do porodky kdyz mi nepraskne voda :mrgreen: ono je slozite a kor pro nas co rodi poprve se rozhodnout, takovych nazoru… nekdo rekne ano nekomu to pomohlo na par minut a nekomu vubec… ale slysela jsem o nejake onjekci do zadku ta by mela pry taky ulevit od bolesti.. ale nevim jeste jsem se na to nikde neptala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 21:25

@anicka18 U me se to u prvniho taky nestihlo. Ted doufam, ze to zvladnu taky bez nej. Mam z toho strach. A s tim cisarem ja bych se nechala uspat. Nemusim byt u vseho, jsem moc velkej nervak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 21:29

@anicka18 Ja sice cekam druhy, ale taky mam strach, ze to nepoznam. U prvniho jsem byla v nemocnici, kde mi praskla voda, takze jsem byla pod dozorem a neplasila. Ani jsem u prvniho nemela poslicky nic. Takze jsem ted docela zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.3.13 21:30

@anicka18 Jo a injekce je myslim dolzin, nebo tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí