Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85
Na porodním sále absolutně skvělý lidi. Sestřičky co se starají o mě tak taky skvělý, ale ty co se starají o miminka tak tam hruza. Absolutní nespokojenost. o miminka se hezky starají, ale vůči mě fakt des. Nepříjemný baby.
@anicka18
dekuju ![]()
no vlastně, co jsme přijely do nemocnice tak do hodiny a pul už byl Adámek na světě ![]()
@zuza176 Ja jsem s nima byla tentokrat spokojena. Ale mi nemely zadnej problem. Ale kdyz jsem tam byla s Tomem a ten se nechtel chytat tak byly taky na facku.
@Gabca85
Tak to bude asi ono, maly se spatne chytal. Takze jsem museli kojit pres kloboucky, ale i tak mu to moc neslo. A pozadat je aby mi pomohly, to bylo fakt neco. „no jo mate spatny prsa, vy stejně nebudete kojit…atd“
Nebudu lhát, fakticky me psychicky v nemocnici znicily.
Je pravda, že když jsem je požádala aby mi pomohly, tak vždycky pomohly, ale ty keci u toho nemusely být.
@zuza176 Jo tak to je stejny. Ja jsem taky mela kloboucky. A taky mely reci typu no jo vy to mate nacteny z prirucek a tak. Byla asem psychicky na dne. Ted se mala chytala dobre a nebyl problem. Ale kdyz jsme se vratily domu tak se stejne prestala chytat a mame zase klouboucky.
@anicka18
Bóže takové kecy
a to tě má povzbudit?
Já teda porodnici nesla taky špatně.. to prostředí a vůbec vše kolem ![]()
Když kojení nepůjde, tak nepůjde.. svět na tom nestojí.
My s kojením docela taky bojujeme.. ale zatím klepu.. dneska jsme byli u dětské dr. a příbytek na váze byl.. jdeme zase za 14 dní.
Ahojky holky tak už je rok 2015, dětičkám jsou už 2 roky
jak si to užíváte, jak se cítíte? Co je nového?
my teď čekáme dvojčátka ![]()
@zuza176 Ahoj. To budete mit doma veselo. Ja uz zadny mimco nechci. Nika byla narocny dite. Asi mesic po druhym roce se teprve zbavila nocniho mlika. Jinak uz ma vsechny zuby a je to pekne vztekly beranek. Uz je i bez plin, i v noci ma sucho. Krasne povida, uz je s ni sranda. Ted uz si to budu uzivat.
@Gabca85 jojo to bude doma veselo. Trošičku šok pro mě
Je teda pravda, že my už jsme nepily mleko od 3 mesicu a to už mi spinkal od 7 do 7, abyl a je strašně spavy dítě. I ted mi spinká od 1 do pul 4 až do pul 5. Zooubky nás netrápily, vždy se tam objevily. My už jsme také bez plin, ale na noc pro jistotu ještě dávám. My vůbec nepovídáme, ale já mu rozumím i to, co žvatlá ![]()