Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
17.4.13 14:44

@MiriamK taky mi ho delali…jestli si nervni a chces porodit zkusila bych ty dřepy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
17.4.13 14:52

@wiki čiki
a jak si na to přišla? to jsem ještě neslyšela :) zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
17.4.13 15:14

Ahoj holky, pořád se zájmem čtu vaší diskuzi, i manžel se mě ptal jestli už jste porodily :). Je zvláštní jak se úplně převrátí život, po pár dnech. Člověk má úplně jiné starosti, na které ani před tím nepomyslel. Jak si sednout, aby jizva nebolela, jak udělat abych spala víc jak 2 hodiny denně, hledám diskuze na téma problémy s kojením, které už mám…ale zatím skálopevně mohu říct, že člověk udělá pro toho malého človíčka cokoliv, vydrží jakoukoliv bolest a když se na vás to malé usměje (ikdyž vím, že je to asi spíš tik), tak mám v očích slzy štěstí…
Jo a mimochodem, taky se to řešilo už na začátku, nechala jsem v porodnici hned 9 kilo, a to jsem neměla otoky, tak teď už jen těch dalších 14 a je to :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
68
18.4.13 07:05

@wiki čiki
Velká gratulace :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.4.13 07:12

Tak po včerejší kontrole v porodnici, co mě pan doktor vyšetřoval, mi říkal, že to potom vyšetření bude bolet a budu krvacet dva dny. Ale, že až takhle to bude bolet, to jsem teda netušila. Budila jsem se v noci bolestí. Ted si akorat říkám, že kdyby přišly kontrakce, jestli bych to vubec poznala. Umíte mi někdo trochu popsat jak asi bolí kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.4.13 10:51

@wiki čiki gratulujuuu, to je brouček krásnej :andel: už se tu pěkně rozrůstáme :mrgreen: jsem to říkala, je tu jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 11:01

@zuza176
v kolikátém jsi týdnu? taky ti udělal Hamiltona :) kontrakce bys určitě poznala neboj :) je to taková bolest tlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.4.13 11:47

@MiriamK
jsem ve 40 tt, no a nejsem si jista, jestli bych to poznala. Kdyby mi pan doktor nerekl, ze to bude bolet, tak dobry, ale tohle fakt boli :zed: a uz to zacina byt s intervalama, vcera to bolelo v kuse.
No uvidime…jeste pockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 12:16

@zuza176
a počítáš si intervaly? zkus si dát teplou vanu, polívej si bříško teplou vodou.. :) buď se to rozjede a rodíš nebo to přestane a byly to jen poslíčci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.4.13 12:29

Jojo počítám, ráno to bylo tak 10 - 11 min, ted už to je tak 5-6, ale obcas i 7 min…takže moc pravidelný to není. Mela jsem to i po 3 min. Na sprchu se zrovna chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
18.4.13 12:36

@MiriamK nevím jak jsem na to přišla…prostě jsem nevěděla jak udělat jednorázově co největší fyz. námahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 12:49

@zuza176
tak uvidíš co z toho bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.4.13 12:50

@wiki čiki
já jsem myslela, že jsi to někde vyčetla :) ale očividně to zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.4.13 13:00

Ahoj… mě zase bolí jako na silnou ms zatím nepravidelne asi pred hodinou a pul mi udelala dr hemiltna a jediny co pozoruju je odhod hlenove zatky a ty bolesti… tak jsem zvedava.. zdali do pondeli neporodim mam nastup do spitalu na nejakou amnioskopii tam se mi podivaji zdali je plodovka cira kdyz jo pujdu domu a nechaji me prenaset a kdyz bude spatna hned vyvolaji tak sem zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.4.13 14:30

@anicka18 Tak to ani nevim, ze se neco takovyho dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí