Poradna duly
Jana Čurdová
@mila.dka1 ![]()
Tak to jsi měla teda docela rychlovku.
Gratuluji a hodně zdravíčka ![]()
Jj, necelých 8 hodin od prasknutí vody:-),po příjezdu do porodnice otevřená na 2 cm, po dalších 4 hodinách pořad 2 cm, pak jsem šla na hodinu do sprchy a rázem 7-8 cm, měla jsem slíbený rajsky plyn, na to že je už pozdě:-(.
Tak prý mi píchnou nějakou injekci, pro otevírání a na bolest, sotva jí pichli a zavřeli dveře, tak jsem je řevem přivolala zpátky že rodím a taky že jo;-).
Na tři kontrakce vystřelila ven jak blesk;-),doktorka komplet zmáčená;-) Šití bylo pak trochu nepříjemné, ale dalo se:-)
Pak jsem akorát v noci párkrát omdlela, ale už je to lepší
Takže všem kdo neporodil, hodně sil, taky to budete mít v pohodě:-)
Holky já Vám tak závidim, že už to máte za sebou ![]()
Furt si říkám, tak kdy?
@zuza176 mi povidej.. chlap se me porad pta kdy pojedem.. nic na me nezabira sprcha vyvola akorat poslicky.. ![]()
@anicka18 na mě zabralo asi právě to chlapovo:kdy už budeš rodit, vstal z postele, ja o trochu později za ním, typické lupnuti a louže pode mnou, tak za ním volám, tak holt jedem rodit, kdybyste viděli tu jeho hysterii, v první chvíli, k popukání:-D
Jinak jsem kromě vany každý den a většího množství maliniku nic nezkoušela, i ten sex byl jen jednou:-(,no a pak vlastně den předtím ten hamilton
@mila.dka1 ![]()
Toho vyjukanýho chlapa si dovedu představit
Jestli to bylo něco podobného jako u nás u prvního těhotenství, když mi praskla voda
Tak jsem se musela smát : -)
Tak jsem po domluve s PA prubla druhou davku toho napoje
je to hodina a pul a docela me zacina pobolivat bricho tak uvidime co se z toho vyvine..
Tak přeju, ať se konečně zadaří!
@anicka18 píše:
@zuza176 mi povidej.. chlap se me porad pta kdy pojedem.. nic na me nezabira sprcha vyvola akorat poslicky..
Tak mě nepomáhá ani ta tepla sprcha ![]()