Poradna duly
Jana Čurdová
@Nastys no to jistě bude
hlavně aby probíhal nějak snasitelně ![]()
@lenkaleni píše:
Tak uz to mam za sebou, v patek jsem mela jit na vyvolani, ale ve ctvrtek vecer v 8 mipraskla voda, tak jsem jela… maly se narodil v 7.30 rano… bylo to dlouhe a unavne, ale kontrakce jsem nemela silne a hlavne jsem se neotviralav 7 mi dali kapacku, behem 5 minut jsem se otevrela ze 4 na 8cm a pak uz to slo raz naraz…takze teoreticky to nejhorsi trvalo jen pul hodiny
Jééééé moc moc moc gratuluju
. Užívej si malýho ![]()
@wiki čiki taky drzim vsechny palce co mam
hlavne at to mas rychle za sebou ![]()
@anicka18 jj..taky tak.kez by se to dalo predvidat…:) kazdopadne se snazim nak aspon korigovat strach protoze hodne zalezi taky na psychice.ale az to prijde nejspis spanikařim…takovej frajer zas nejsem ![]()
Caute holky, tak ja to mam take za sebou..vcera sem sla do porodnice na ozvy a byla sem silene otekla tak se me dr zeptal jestli rodit a ja ze jo! to byla troufalost jit do toho takhle natesene! ve 13hod mi praskli vodu a porodila jsem dnes rano v 8…
ale byl to boj..preju vam krasny rychly prubeh porodu! Nicmene, dosahnu si uz na chodidla, muzu se hybat apod. Je to uzasna uleva a miminko je nejlepsi motivace!
@kristl87 taky gratuluju..v patek mam jit na vyvolavacku nejspis…taky te vyvolavali? jaky to bylo???
@kristl87 taky obrovska gratulace.. ![]()
mi vcera dali cerveny vino a myslela jsem si ze nic..
ted mam silny ms bolesti ale nejsou v intervalech boli to skoro porad nevim co to muze byt
![]()
@kristl87 Také se připojuju ke gratulací. A závidím, že to máš za sebou.
@anicka18
Já mám taky jako menstruační bolesti, asi tak 2 dny v kuse. Byla jsem dneska v porodnici na kontrole, a říkala to panu doktorovi. Říkal, že je to v pořádku, že to bývá ke konci, že se tělo připravuje na porod. Ale ten porod může být kdykoliv.