Poradna duly
Jana Čurdová
@anicka18 píše:
@mila.dka1 sklenice 0,3 merunkového juice, panák slivovi nebo cire koralky a pul panaka ricinovyho oleje… chlapovi rekly v lekarne ze je volne neprodejnej nakonec ho koupil ve zdravence
Tak to musí být mňamka… ![]()
@Nastys no nebylo to zase tak spatny.. spis sem mela problem s tim merunkovim juice nemam rada merunky… ale porad lepsi nez ta druha moznost co mi rikala (caj a zlice nejakyho koreni napr oregano grilovaci) to musi byt k ![]()
No bezvadný, už mi asi dva dny svědí kůže na břiše, teď na to koukám na světle a ono mi takhle na poslední chvíli popraskalo břicho, spousta strií
. A to jsem myslela, jak krásně mažu a jak se mi to vyhne. To se mi zdá. 3 dny před termínem porodu
![]()
Navíc jsem myslela, že už možná konečně začnu rodit, vypadalo to na kontrakce a hned tak po 7 minutách, ale asi po 2 hodinách to přestalo. myslím že asi ten začátek ani nepoznám
.
@mila.dka1 ani mi nemluv taky poctive mazu a pupek sama strie
v noci jsem mela kontrakce po 3min hned no trvali hodinu pak zmizely.. jesteze jsem chtela cekat a nikam jsme nejeli..
Tak já aktuálně hlásím, že mi hned ráno praskla voda, takže tu teď balím, dovyřizuju maily a jedem do porodnice. Včera asi poslíčci po 7 minutách, ale celou noc nic. Až jsem si říkala, že mi musí prasknout ta voda, abych to poznala. Tak zatím, myslete na mě.
@mila.dka1 aaa že by?
To už se něco dít určitě bude. Tak držím palce, ať máš miminko brzy u sebe ![]()
Ahoj holky, drzim palce at to mate rychle za sebou. Tomu nasemu rvounovi bylo vcera 14 dni a dneska na kontrole uz mela 3650g. Takze hezky papa. Ale me nici to jeji krmeni po hodine. Dr rikal, abych se snazila ji to protahnout na dve.
@anicka18 píše:
@mila.dka1 sklenice 0,3 merunkového juice, panák slivovi nebo cire koralky a pul panaka ricinovyho oleje… chlapovi rekly v lekarne ze je volne neprodejnej nakonec ho koupil ve zdravence
Ve zdravence myslíš jako zdravá výživa?
Já mam bolesti asi tak 3 dny jako menstruační a dneska je to už nesnesitelný, tak bych to docela zkusila ![]()
@zuza176 jj,zdrava vyziva.. se mnou to nic neudelalo.. ani prujem nic.. jen je mi dneska uplne uzasne bolesti prestaly, kosti mezi nohama me neboli uklidila jsem uz pulku baraku… je mi uzasne jupííí po dlouhy dobe
![]()
Tak hlásím, že dnes před 5 odpolední jsem porodila naší Sáru,3660 g, 51 cm:-)
@anicka18 díky,zkusím to zítra na našem maloměstě sehnat! Dej kdyžtak vědět, jestli to fakt zabralo, mám z toho trošku strach