Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 já to taky slysela poprví.. prej se to dela tem co maj po terminu a ditko neni vahove mooc veliky tak aby vedeli zda to ukoncit a nebo jeste nechat do toho 42tt kazdopadne chtelo by to aby vylezl pres vikend pac z toho mam docela hruzu co me ceka..
@MiriamK doufejme.. vecer hodim sprchu a uvidime.. rejpe me u cipku a slusne, obcas boli bricho jako na silnou ms… ale to asi jako bolesti nepocita ne???
@anicka18
myslíš kontrakce? dej si teplou vanu a buď se to rozjede nebo přestane
uvidíš ![]()
@MiriamK no je mi celkem fajn.. kdyz se malej hybe hodne me rejpe u toho cipku az se kroutim kolikrat.. obcas nepravidelne ty bolesti na ms..
a jeste ze me vysel nezloutlej hlen nejsem si jista zdali hlenova zatka.. byl dost hustej a do zluta nikdy sem to nemela tak nevim zdali to neni od toho vysetreni treba..
@anicka18
jj to bude zátka
určitě zkus tu vanu nebo sprchu..to mi říkala i dr., abych kdyžtak nejela do porodky zbytečně.. ![]()
@MiriamK no tak to jsem ráda že se aspoň něco děje..
jj, určo sprchu hodím.. už sem volala mámě jak se to na kotli přehazuje aby se mi ohřála
na zatopení jsem vážně levá
![]()
stejně ale zajímaví že by ten hemiltn tak rychle zabral.. ![]()
@anicka18
je to možný, ale uvidíš..mně před 2 týdny dr. udělala hamiltona večer se mi rozjely kontrakce po 5 min, dala jsem si vanu na půl hodky a přestalo to
takže jen poslíčci ![]()
a teďka v pondělí jsem měla dost velké bolesti a kontrakce, byla jsem úplně ko, tak jsem usnula a po probuzení taky nic ![]()
@MiriamK to se mi stává pořád.. před spaním bolesti že funím ale říkám si když mě nechají usnout je to cajk.. chlap natěšenej že ho v noci vzbudím a ráno se robudí a říká.. hmm tak zase si mě nevzbudila to je v pytly
občas mě chytli i přes den po 5min po sprše zesílily ale za hodku zmizely.. takže uvidíme.. kazdopadne v utery porodni cesty nepripraveny uplne otevrena na spicku prstu a dneska uz jsem otevrena na dva coz je taky bajo ze se neco zacina dit jen tak dal.. ![]()
@anicka18
jj už se to tam chystá to je dobře
a vyvolání nemáš zatím domluvený ne?
@MiriamK no říkala že v to pondělí když bude ta voda špatná tak hned vyvolají, když bude dobrá nechaji mě byt..
@anicka18
mně doktorka právě říkala, že ve většině případů se projeví jako čirá, ikdyž může být kalná ![]()
a jak dopadla vana?
uklidnilo se to?
Nebyla sem.. usnula jsem na sedačce a je klid.. takže to zmizelo jako vždy.. jen mě bolí mezi nohama..cela ta dira..