Poradna duly
Jana Čurdová
@anicka18 Gratuluju, hlavne at je Adamek brzo v poradku a muzete byt spolu. Hodne zdravi obema.
@lenkaleni děkuji
…copak já hlavně malej at je fit
vypadá z nás momentálně nejlépe..:) já mam monokli pod vočima a sotva se vleču z tech nočních šichet s malym ![]()
@wiki čiki prave ti zacala materska dovolena
nam nejspis dneska zacala kolika, maly rve hystericky, jeste ze mala ma zatim tvrde spani ![]()
Ahojky holky,
tak jak jsem psala, bolesti mi ve čvrtek neprestaly. Tak jsem jeli do porodnice podoli. Mela jsem kontrakce po 6 min, a pani doktorka me poslala domu, z maji stop stav a at kdyz tak jedeme jinam a udelam si sprchu. A ze ty kontrakce muzou i zmizet. Tak jsem jeli domu. Kdyz jsme prijeli domu, tak jsem mela kontrakce po 4 min. Dala jsme si nakonec sprchu. A kontrakce neprestavaly, tak jsem kolem 10 jeli do krce a to uz jsem mela kontrakce po 3 min.
A prisel nam na svět Adámek 4210g a 52 cm.
Už jsme doma oba
a užíváme si to
Holky, tak nám se včéra narodil Filípek v 9:26.. 3470g a 50cm..
Už bych šla klidně domů : -)
@zuza176
Gratuluji a hodně zdravíčka ![]()
@zuza176 Velká gratulace, a jak jsi byla spokojená v Krči? Já jsem tam rodila koncem března a lidi byli v pohodě. Dokonce i dětstký sestry, u kterých jsem to u Toma říct nemohla.
@Nastys velika gratulace…je fajn ze se citis dobre.. me daji zitra malyho na pokoj z jipky a ja se citim hur nez vcera.. preji hoooodne zdravicka ![]()
@zuza176 take velka gratulace…vas adamek je chlapak..nas adamek tri a pul kila…tyjo me kdyby poslali jinam ze maji stop nebo domu tak uz tu nejsme.. meli sme to za pet dvanact a prislo se na to nahodama… at adamek krasne roste
@anicka18
Tak jak se cítíš? Už je lépe?
Filda začal konečně nabírat na váze, ale za to nás trápí žloutenka ![]()
@Nastys ahoj..jo uz je to lepsi..vcera zlobili streva dneska zada.. no domu mozna v nedeli podle zitrejsich odberu..boze at sou v porsdku ja nesu spitali psychicky blbe a zacali me buzerova kuli kojeni ze mu mam nosit na jip i v noci tyjo ja hotova z cisare a sem celkove rsda ze su msm nadmuty streva pi narkoze nic je nezsjima kazdej rika neco jinyho…adamek taky nabira vychlasci petatricitku ama malo zloutenku ma trosku staci nshrivat na slunku tak doufam ze se nezhorsi
Ti tak zavidim ze si ok dneska sem taky videla mamu po porodu dve a pul hodiny chodila jak kdyby nic citila se uplne v poho az na krvaceni a ctyri stehy. No jak mi bylo si asi dovedes predstavit..premyslimo denicku az budu doma dost se tim trapim jak to bylo a tak treba to pomuze…
@anicka18 Tak se drz a az budete doma budes mit klim. Udelas si to podle sebe. Uz se urcite brzo dockas.
@Gabca85 jj tady je to des… porad odsavejte musite kazdej kuli miminku kdyby tu byl aspon semnou ale moooozznA dnes jesli mi ho daj a nebo reknou neodsala ste jednou nedame vam ho
@anicka18 Me se nechtel prvni syn chytat a jejich reci - vy asi nechcete domu, ze se nesnazite - me dostavaly do kolen. Myslelatjsem, ze seberu malyho a odejdu. No tak bude na UM ja se nezlblaznim. Nakonec jsem plne kojila 3 mesice. Castecne dmwm 6 mesicu a nic mu to neubralo. On zacal spat v 8 tydnech celou noc a me se delalo malo mlika. Takze drzim palce at to zvladnes. Ja uz jsem ted sla do porodnice s tim, ze kdyz to nepujde reknu jim normalne o UM.