Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
10.4.13 19:48

@anicka18
Jo tak to máš pravdu, už at je to za náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
11.4.13 17:04

Tak a teď už všechny rodíte? 8o Že už žádná zpráva? Já byla dnes na kontrole (39+4), na monitoru zase nic, kromě nějakých výkyvů při ozvech, ale žádné stahy :(. Při kontrole ale říkala doktorka, že moc pěkný nález a že by už mohla i píchnout vodu, ale kdo že by to po mě uklízel. A že už se asi příští týden neuvidíme. Ale stejně mě ještě objednala :,(. Akorát jsem blbá a nezeptala jsem se co je pěkný nález (jak jsem z toho měla radost), takže nevím vůbec nic. Tak mi zas udělala Hamiltona, ale zatím kromě trochu bolesti v zádech nic. Ach jo :?

• Citovat
  • Upravit
2486
11.4.13 17:44

@mila.dka1 tak to už máš za pár…já mam jít zítra do tý porodky tak snad budou vyvolávat…mam strach ale nevím co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
11.4.13 17:53

@mila.dka1
Píchnout vodu jako, že by si tě tam už nechali?
Já dneska byla taky na kontrole a žádná změna o proti minule.. Jen v sobotu dopoledne jdu na kontrolní monitor.. mrňous měl nějakou divokou srdeční činnost.. prý vyšší..

@wiki čiki
Tak, ať ti to dobře dopadne a moc tě netrápí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.4.13 17:54

@Nastys děkuju…hlavně at už se to nejak pohne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
11.4.13 18:07

@wiki čiki
No jo, ke konci už není o co stát.. já chciiii taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
11.4.13 18:13

@Nastys No to taky nechápu, já do porodnice nechodím, pořád k mé doktorce, asi mi chtěla naznačit, že už se konečně otevírám. Prostě jak říkám, nezeptala jsem se vůbec na nic, pak jsem doufala, že se něco dočtu v průkazce a tam jen SC4, takže jsem nezjistila nic.

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1
11.4.13 18:16

@wiki čiki Já bych se taky strašně bála, takhle to vědět dopředu, pořád doufám, že se vše spustí přirozeně, bude to rychlé a bezbolestné. :lol:
Ale máš to nakonec dobrý, že už to budeš mít za sebou. Tak pak dej vědět a taky přeju rychlý a pokud možno bezbolestný porod bez komplikací, pokud tedy budou vyvolávat.

• Citovat
  • Upravit
22583
11.4.13 18:17

@mila.dka1
A mně ještě doktorka řekla, že to těch 14 dní vydrží.. mi klepne :mrgreen:
Já mám zase v průkazce SC6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.4.13 18:27

@mila.dka1 děkuju moc.no sem zvědavá…už se domu vracet nechci navíc si mladej vzal dovcu od pondeli 14dní tak chci už být doma s malyym:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.4.13 18:46

Holky ja mam od vcerejska bolesti silne ms nepravidelne.. dneska jsem volala do porodky pac porad neustavali.. PA mi poradila at zkusim ricinovy koktejl ze by do 3-6 hodin meli prijit silne porodni bolesti nebo prasknou voda… v 16hod jsem jej tedy vypila a zatim nic.. porad je to stejne ale zatim to budou 3 hodinky.. tak uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
11.4.13 18:58

@anicka18 Že by?? Tak to jsem zvědavá jestli se už dočkáš : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.4.13 19:00

@Nastys to já taky.. sice TP za 5 dní ale taky rikala ze ty bolesti nepravidelny muzou byt v kuse pred porodem hodinu, den, ctyri a timhle nic nezkazim… jsem napnuta jako ksandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
11.4.13 19:10

@anicka18 a jak jsi si připravila ten koktejl? Možná bych to taky zkusila!

• Citovat
  • Upravit
1917
11.4.13 19:37

@mila.dka1 sklenice 0,3 merunkového juice, panák slivovi nebo cire koralky a pul panaka ricinovyho oleje… chlapovi rekly v lekarne ze je volne neprodejnej nakonec ho koupil ve zdravence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí