Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsi minulý týden taky myslela že ze mě pomalu odkapává plodavka a nebyla to plodovka ale čirý výtok dříve tomu babičky říkaly plačící pochva je to prej ke konci normální
A ten podbřišek už mě taky bolí minimálně týden to je prej ke knnoci taky normální
s tou plodovkou je ale pravda že může odtýkat i pomalu ale jak jednou teče tak už teče v kuse a hlavně bys měla i kontrakce
@anicka18 jo hlavne to nepodcenuj protože kdyz by to byla plodovka mohla bys dostat infekci…po odtoku plodovky by se melo do 24hod porodit…
@nono01 taky si rikam ze nebudu plasit a kdyz rupne uplne tak pojedem.. i kdyby odkapavala museli by driv ci pozdeji prijit bolesti tak by se jelo.. no uvidime co a jak.
treba uz chci tolik rodit ze ve vsem vidim nejakej naznak
![]()
@wiki čiki jj ja vim ono to netece moc ted skoro vubec zase.. je to divny treba vytok.. uvidime treba v noci rupne nebo prijdou kontrakce ![]()
Jojo ono prej voní plodová voda po vanilce
ale s tím zkušenost fakt nemám
ale jestli to máš kousek tak bych si zajela já to mám daleko tak sem čekala a pak měřila pH a plodovka to nebyla, kdyby jsi objevila něco nazelenalýho tak jed hned protože ta infekce není sranda
@anicka18 píše:
@nono01 taky si rikam ze nebudu plasit a kdyz rupne uplne tak pojedem.. i kdyby odkapavala museli by driv ci pozdeji prijit bolesti tak by se jelo.. no uvidime co a jak.
treba uz chci tolik rodit ze ve vsem vidim nejakej naznak![]()
spíš se ke konci bojíme všechny
jestli to je plodovka nebo jeen výtok ![]()
@nono01 no mám to 30km takze asi pockam.. ted dobu nic tak uvidime.. chlap me honi do teply vany aby se neco zacalo dit uz se nemuze dockat ![]()
ja zase slysela ze plodovka zapach nema a pak mi zas nekdo rikal ze smrdi po savu.. tezko rict taky nemam zkusenost
Ono to dítě si vyleze jak se mu bude chtít tomu mojemu se chtělo ve 34 týdnu a doktor mi říkal že určitě porodím tak mi dal kapačky a za dva dny mě pustily dom na klidový režim a normálně uklízím funguju a nic se neděje ještě mi je líp než když sem ležela to sem měla břicho jak beton a ve vaně se koupu taky furt a nic nerada se sprchuju
podle mě to si ještě počkáte ![]()
@Niikolla taky si myslim.. ten nas chtel ve 37tt mela sem kontrakce po 5min s krvacenim ale neotvirala se neco mi pichly a uklidnilo se to tak me za 12h pustily taky domu a od ty doby klid!
Tak co holky?? Furt nikdo nic?
No mame tady lehke otepleni, to se ty porody rozjedou
Doufam, ze dojde uz i na me:-D
@kristl87 taky doufam ze ten nas lupinek cekal az se trosku oteply a pujde to ted samo ![]()
A nemělo by se jet do porodnice i kdyby plodovka utíkala málo? Kvůli infekci?
Plodovka by sice asi měla být čirá, ale může se to třeba míchat nějak s výtokem, nebo ne?