Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mila.dka1
7.4.13 15:02
@anicka18 píše:
No zacal me pobolivat podbrisek na ms a porad ze me tece bila voda.. zadny kvynta za hodku mokra vlozka.. slysela sem ze muze plodovka treba den, dva utikat pomalu a pak rupne no uvidime… je to des jak nevim co to je.. :think:

A nemělo by se jet do porodnice i kdyby plodovka utíkala málo? Kvůli infekci?
Plodovka by sice asi měla být čirá, ale může se to třeba míchat nějak s výtokem, nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
257
7.4.13 15:18

Já jsi minulý týden taky myslela že ze mě pomalu odkapává plodavka a nebyla to plodovka ale čirý výtok dříve tomu babičky říkaly plačící pochva je to prej ke konci normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 15:20

A ten podbřišek už mě taky bolí minimálně týden to je prej ke knnoci taky normální :-) s tou plodovkou je ale pravda že může odtýkat i pomalu ale jak jednou teče tak už teče v kuse a hlavně bys měla i kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
7.4.13 16:01

@anicka18 jo hlavne to nepodcenuj protože kdyz by to byla plodovka mohla bys dostat infekci…po odtoku plodovky by se melo do 24hod porodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
7.4.13 16:01

@nono01 taky si rikam ze nebudu plasit a kdyz rupne uplne tak pojedem.. i kdyby odkapavala museli by driv ci pozdeji prijit bolesti tak by se jelo.. no uvidime co a jak.
treba uz chci tolik rodit ze ve vsem vidim nejakej naznak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
7.4.13 16:03

@wiki čiki jj ja vim ono to netece moc ted skoro vubec zase.. je to divny treba vytok.. uvidime treba v noci rupne nebo prijdou kontrakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 17:01

Jojo ono prej voní plodová voda po vanilce :-) ale s tím zkušenost fakt nemám :think: ale jestli to máš kousek tak bych si zajela já to mám daleko tak sem čekala a pak měřila pH a plodovka to nebyla, kdyby jsi objevila něco nazelenalýho tak jed hned protože ta infekce není sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 17:03
@anicka18 píše:
@nono01 taky si rikam ze nebudu plasit a kdyz rupne uplne tak pojedem.. i kdyby odkapavala museli by driv ci pozdeji prijit bolesti tak by se jelo.. no uvidime co a jak.
treba uz chci tolik rodit ze ve vsem vidim nejakej naznak :mrgreen: :mrgreen:

spíš se ke konci bojíme všechny :-) jestli to je plodovka nebo jeen výtok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
7.4.13 17:06

@nono01 no mám to 30km takze asi pockam.. ted dobu nic tak uvidime.. chlap me honi do teply vany aby se neco zacalo dit uz se nemuze dockat :mrgreen:
ja zase slysela ze plodovka zapach nema a pak mi zas nekdo rikal ze smrdi po savu.. tezko rict taky nemam zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 17:09

Tak to počkej klidně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 17:12

Ono to dítě si vyleze jak se mu bude chtít tomu mojemu se chtělo ve 34 týdnu a doktor mi říkal že určitě porodím tak mi dal kapačky a za dva dny mě pustily dom na klidový režim a normálně uklízím funguju a nic se neděje ještě mi je líp než když sem ležela to sem měla břicho jak beton a ve vaně se koupu taky furt a nic nerada se sprchuju :-) podle mě to si ještě počkáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
7.4.13 18:14

@Niikolla taky si myslim.. ten nas chtel ve 37tt mela sem kontrakce po 5min s krvacenim ale neotvirala se neco mi pichly a uklidnilo se to tak me za 12h pustily taky domu a od ty doby klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.4.13 18:20

Jo jo jo přesně tak jednou se jim chce a apka zase ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.4.13 14:41

Tak co holky?? Furt nikdo nic? :mrgreen: No mame tady lehke otepleni, to se ty porody rozjedou ;) Doufam, ze dojde uz i na me:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.4.13 14:43

@kristl87 taky doufam ze ten nas lupinek cekal az se trosku oteply a pujde to ted samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí