Poradna duly
Jana Čurdová
@anicka18 jojo uz se to blizi!!! Ale vzdycky cekam, jestli se to rozjede a zase nic..ale pak jsem nakonec rada, protoze teda mam sileny bolesti do zad a tak nejak jsem rada, ze to nakonec prejde
zbabelec no ![]()
@kristl87 no u me kdyz se nic nedeje chci rodit a kdyz neco tak se modlim aby to preslo
ale ted mam hojnej vytok bilej a je to konzistence vody!! uplne kolikrat citim jak ze me tece..fujj
tak se modlim aby mi neprdla voda..
Tak ja jsem měla naposledy ultrazvuk ve 37tt, tak proto jsem koukala, že mi ho nedělal ( tak to jsem netušila, že se dělat nemusí), ale monitor jsem měla poprvý až ve 38tt.
My taky moc nekopoeme, spíš se protahujeme(ale to nějak celou dobu těhotenství), nejvíc ho cítím, když se najím ![]()
Já teda, žádný poslíčky nemám. Myslim si, že se mu jen tak nebude chtít ven.
Tak to zkusim aby mi udělal při příští kontrole toho Hamiltna, to už budu týden před porodem.
Já byla na utz naposled ve 36. týdnu při registraci do porodnice.
Dr. říkala, že ještě půjdu před porodem.
Jinak poslíčky taky nemám
Jen občas mi tvrdne břicho.
No jsem zvědavá, kdy to příjde.. jestli vůbec ![]()
Tak se holky držte.. mně už to příjde nekonečné ![]()
A holky, vy všechny chodíte do porodnice? Já chodím normálně pořád ke své doktorce a o porodnici vůbec nemluvila…u nás se do porodnice neregistruje.
@mila.dka1 ahojky, do porodnice se vetsinou chodi kvuli ctg ozvum, ale jestli je tvuj mudr ma, tak neni treba;)
@mila.dka1 já do porodnice nechodim..moje dr ma ctg ozvy mi dela ona do porodky bych chodila az bych prenasela…
ani registrovat se nemusim do ktere prej prijedu tam me vezmou, prej se registruje jen ve velkych mestech jako brno praha a tak…
@mila.dka1 taky chodím ke své gyn..ale tet už sem 40tt tak mě asi posle do porodky kde se uvidí co bude dál
@wiki čiki já jdu v utery na gyn. to budu 38+6tt tak sem zvedava co rekne nebo udela.. uz je to dlouhy.. a to mi vsichni rikali „vy porodote predcasne, kdyz vydrzite do konce 35tt nebo brezna bude to zazrak“
to jsme jin s Áďou vytřely zrak ![]()
@anicka18 píše:
@wiki čiki já jdu v utery na gyn. to budu 38+6tt tak sem zvedava co rekne nebo udela.. uz je to dlouhy.. a to mi vsichni rikali „vy porodote predcasne, kdyz vydrzite do konce 35tt nebo brezna bude to zazrak“![]()
to jsme jin s Áďou vytřely zrak
To bych taky strašně ráda slyšela, že budu rodit dřív nebo že se to aspoň chystá, ale slyšet jen, že zatím nic, to je hrozně flustrující
.
Dnes ale začínám 40.tt, takže tento týden věnuju vyhánění mimina ven, vyzkouším úplně všechno a uvidíme. Ale jsem taky posera, jak se už psalo výše, už vidím, že až to třeba začne, tak budu doufat, že z toho nic nebude
. Navíc jsem nějaká nastydlá, tak nevím, zda je to k porodu to nejlepší
.
@mila.dka1 mi vyhanely v tydnu a nic.. sex, sprcha, uklid, vino a nic
asi si to rozmyslel pacholek.. taky sem posera! kdyz je mi ok tak chci rodit a jen neco cejtim chci aby mi bylo zase dobre
ale dneska mam tlaky na spodek a pichame porad u cipku tak uvidime..
@anicka18 píše:
@mila.dka1 mi vyhanely v tydnu a nic.. sex, sprcha, uklid, vino a nicasi si to rozmyslel pacholek.. taky sem posera! kdyz je mi ok tak chci rodit a jen neco cejtim chci aby mi bylo zase dobre
ale dneska mam tlaky na spodek a pichame porad u cipku tak uvidime..
To všechno plánuju, hlavně ten sex
, horké koupele si dávám celé těhotenství, tak ty už vím, že nezaberou. Všechny ženské říkají, že jediné, co fakt (někdy) funguje, tak ten sex. Mám to nakázané i od doktorky
. To jsem zvědavá, která nakonec porodí dřív ![]()
@mila.dka1 dělám pořád vše a stejnak nic
i když nechci brát naději
přece jenom mám ještě 4dny do termínu tak se uvidí viit
@anicka18 to je dobre
cim dyl do 40tt tim lip
ja myslim ze ani ty doktori to nemuzou predpovidat kdy porodis…
No zacal me pobolivat podbrisek na ms a porad ze me tece bila voda.. zadny kvynta za hodku mokra vlozka.. slysela sem ze muze plodovka treba den, dva utikat pomalu a pak rupne no uvidime… je to des jak nevim co to je.. ![]()