Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
9.4.13 14:23

@MiriamK už sem asi vsechny babské rady vyzkousela :) ale k nicemu to nebylo. víno sex a nic..akorát maliník sem si nekoupila…:) snad verim jen na toho hamiltona ale taky ne 100procentne. radsi bych snad i to vyvolání než dál natékat. až budu volat do tý porodky zítra budu škemrat at už se to nejak vyvrbí..i když mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.4.13 14:30

@wiki čiki
ještě můžeš zkusit delší procházku, úklid a nebo koktejl z ricinového oleje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 14:38

@MiriamK no ja si sama na procházky už netroufam…za prvé to není fyzicky vubec možné a za druhé se mi udělalo minule s přítelem venku tak špatně a tak mě rozbolelo břicho až sem málem domu nedošla…temer sem kricela bolestí na prechodu…nevím co to bylo…poslíčci ne…ale moc sem předtím nejedla tak možná proto…bylo mi mdlo..úklid samozřejmě dělám ale na práce jako vytírání mytí oken atd už si netroufám..nemůžu se ohybat..mam fakt mega břicho. takze luxování atd…a tet už se radsi namahat nebudu kdyby to prislo at mam silu na porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
9.4.13 15:53
@lenkaleni píše:
Tak uz to mam za sebou, v patek jsem mela jit na vyvolani, ale ve ctvrtek vecer v 8 mipraskla voda, tak jsem jela… maly se narodil v 7.30 rano… bylo to dlouhe a unavne, ale kontrakce jsem nemela silne a hlavne jsem se neotvirala :zed: v 7 mi dali kapacku, behem 5 minut jsem se otevrela ze 4 na 8cm a pak uz to slo raz naraz…takze teoreticky to nejhorsi trvalo jen pul hodiny :potlesk:

Tak konečně někdo…Moc gratuluju a závidím, že už to máš za sebou.Jsem si říkala, jaké bude vyvolávání, tak jsi nakonec měla štěstí, že to začalo samo. Já už šílím z manžela, který se mi asi tak 10-20× denně ptá, kdy budu rodit, případně jestli nerodím a to mám do termínu ještě 5 dní.

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1
9.4.13 17:15

Ráda bych se s vámi poradila, myslíte, že je dobrý nápad jet na výlet autem do jiného města (nějaké drobné nákupy, oběd a zpět) do města 100 km vzdáleného 4 dny před termínem porodu? Zatím se nic nechystá, cítím se dobře.

• Citovat
  • Upravit
2486
9.4.13 17:16

@mila.dka1 já bych sama rozhodně nejela…s někým asi jo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
9.4.13 17:22
@wiki čiki píše:
@mila.dka1 já bych sama rozhodně nejela…s někým asi jo..:)

Jo to jsem nenapsala, jela bych samozřejmě jako spolujezdec. Sama ne, to jezdím tak už měsíc maximálně u nás po městě…

• Citovat
  • Upravit
2486
9.4.13 17:23

@mila.dka1 jinak bych v tom neviděla problém :) ale záleží jak se budeš cítit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
9.4.13 17:29
@wiki čiki píše:
@mila.dka1 jinak bych v tom neviděla problém :) ale záleží jak se budeš cítit :)

Já taky myslím, že je to v pohodě, kdyby něco, pojedem domu, to spíš moji rodiče straší, že jsem blázen, už před měsícem mi nadávali, když jsem takhle někam chtěla jet. ;), tak jsem si řá´íkala, že třeba jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2486
9.4.13 17:31

@mila.dka1 rodiče jsou starostlivý tak to má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 18:19

@wiki čiki
Tak to věřím, že porod bude pro tebe vysvobození ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 18:19

@mila.dka1
Tak jestli se cítíš dobře, tak bych to neřešila a klidně jela : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.4.13 18:24

@wiki čiki docela ti holka závidím.. ale třeba mě to čeká taky když vydrží ten tyden tp mam za 8 dni a za 7dni jdu do poradny ted uz jsem za tyden nabrala 2kg :zed: a jsem taky natekla ale rekla mi ze to zatim nic neni ze je to normalni tak uvidime.. uz toho mam plny kecky cela rozlamana a bolava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.4.13 18:26

@mila.dka1 já se na to cítit tak jedu taky.. jizda mi nevadi horsi je pro me chozeni to mi staci 300m a sem k. o. nasi taky plasi kdyz mam nekam jet.. ale to cely tehu kdyz jsme jezdili do mesta co je od nas 30km tak to byla prednaska o tom jak jet opatrne atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 18:31

@anicka18 uvidíš ale když jsi taky nateklá tě podle meho taky nebudou dlouho trápit a porodíš :) at uz prirozene nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí