Porod v Motole císař

12134
8.9.21 21:07

Porod v Motole císař

Ahoj holky, máte některá zkušenost, jak ti chodí v Motole? První porod byl císařem pro polohu KP. teď jsem těhotná podruhé po deseti letech, je mi skoro 40,na jizvě defekt, ale zatím drží, i když občas bolí. Mala je otočená správně. Bojim se, aby mě nenutili do přirozeného porodu, raději bych znovu sekci. Bojim se komplikaci, navíc jsem astmaticka a dost nervák. Moje Dr říká, ať upozornum na bolest jizvy, že mě do přirozeného nutit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18177
8.9.21 21:16
@Martrich píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost, jak ti chodí v Motole? První porod byl císařem pro polohu KP. teď jsem těhotná podruhé po deseti letech, je mi skoro 40,na jizvě defekt, ale zatím drží, i když občas bolí. Mala je otočená správně. Bojim se, aby mě nenutili do přirozeného porodu, raději bych znovu sekci. Bojim se komplikaci, navíc jsem astmaticka a dost nervák. Moje Dr říká, ať upozornum na bolest jizvy, že mě do přirozeného nutit nebudou.

Nemyslím, že by Tě nutili. Já jsem rodila jen jednou, dítě KP. Doktor mi řekl, že přirozený porod možný je, ale kvůlu nízkému odhadu se mu do něj nechce. A dost si oddechl, když jsem souhlasila. Takže bych se nebála :kytka: Já jsem byla v Motole moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.9.21 21:40

Ja jsem sice v Motole nerodila, ale muj doktor tam kdysi pusobil. Kdyz jsem se ho po cisari ptala, jestli druhy mimco musim taky cisarem, tak mi rekl, ze vzhledem k tomu, ze mam za sebou cisare, tak si budu moct vybrat, pokud mimco nebude mit nad 3,5 kg a bude otoceny. Brala jsem to jako obecnou odpoved a ne pro konkretni nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
8.9.21 21:40

Také sem rodila po první sekci v Motole druhý porod mohl být dle mého přání, ale do klasického po sekci tě nutit nemůžou, já na konec rodila také sekcí poněvadž byl syn kp takže bych se nebála jim to normálně říci, hodně štěstí Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.21 22:12

Holky, moc díky za reakce :hug:.Já se právě bojím akutní sekce, chtěla bych tu plánovanou a jsem prostě srab.Mic jste mě uklidnily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
8.9.21 22:18

Tak jako plánovaná je super, ale první syn si řekl o tři dny dřív, takže to bylo také akutní s kontrakcemi do zad už sem prosila, aby už na to šli, rodila sem ve dvě ráno.. bude to určitě dobré kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.21 22:42

@lucypaja první byl taky akutní kvůli KO a kontrakce taky začínaly. Praskla mi voda ve 37tt.Ted mám termín konec října, jsem 33 tt. A nervy už pracují, navíc jsem o deset let starší a ještě mě do toho zlobí žlučník :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.9.21 22:46

@Martrich Hlavně klid. Nevymyslej katastroficke scénáře, vsechno bude, jak ma být. V Motole si se vsim poradej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20320
9.9.21 07:11

@Martrich-no tak to jsi neměla teda také vůbec lehké, ale klídek, užívej si ještě miminko v bříšku no já bych rodila až bych brečela..:D, doufám, že ještě dostanu šanci, a jaké máte jméno? Já mít holčičku asi to bude Natálka a nevím, zda je ještě stále v Motole ten zákaz, že tam nesmí děti mladší 12 let teda na oddělení šestinedělí, třeba na jip syna pustili a to mu nebylo ještě ani sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková