Porod v Podolí prosinec 2016

1414
22.9.16 21:55

Porod v Podolí prosinec 2016

Ahoj budoucí maminky,

jsem prvorodicka a termín porodu mam 19.12. 2016
Je tu nekdo, kdo ma termin podobny nebo stejný?

Popřípadě jsou tu maminky, ktere by mi rekly jak to tam funguje? Kdy se rezervuje nadstandard? CO si s sebou vzit a ja nevim celkove nejake tipy a triky :)) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
22.9.16 22:03

Ahoj, ja rodila v Podoli ted 7.7 a musim říct, ze naprosto super :hug: rodila jsem císařským řezem, a všechna oddělení byly perfektní. Nadstandart si zarezervovat nemuzes, to nejde ale zeptají se te hned při nástupu jestli mas o nej zajem. Ja mela nadstandart a bylo to k nezaplacení. Přeji krasny porod :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.9.16 22:04

@Deneriss : krásný termín, syn se narodil 19.12.2013 ;-), také v Podolí. Nadstandard si můžeš rezervovat jen pokud máš termín císaře ( to víš jistě, kdy nastoupis ), při normálním porodu zazadas o nadstandard, když tě přijímají k porodu. Teoreticky si můžeš rezervovat na svůj termín pokoj, ale můžeš rodit jindy a pokoj musíš zaplatit na rezervovaný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.9.16 23:19

@Deneriss Také jsem letos v květnu rodila v Podolí. Co si vzít sebou mají napsané na stránkách: http://www.upmd.cz/…spitalizaci/ myslím že to stačí a co ti bude chybět popř. někdo donese. Za mě naprostá spokojenost, měla jsem nadstandard - řekla jsem si o něj u příjmu i hned jak mne odvedli na normální pokoj. Porodila jsem před vizitami, tak se čekalo, jestli bude nějaký volný. Měla jsem ten nejdražší, ale rozhodně to stálo za to. Rozhodně doporučuji jet až budou časté kontrakce, já to mám blízko. Byla jsem tam, když byly po 5-8 minutách a poslali mě domů, až přijedu, až budou alespoň půl hodiny po 2-3 minutách. Sestra na příjmu byla trošku pomalá, možná to bylo nočními hodinami, ale porodní asistentka byla zlatá. Moc hodná a trpělivá. Jestli si přeješ nějaké typy ohledně porodu, tak mi popř. napiš soukromou zprávu, hodně jsem toho načetla a nemůžu na 100% říci že to bylo tím, ale můj porod byl rychlý a bez nástřihu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí