Porod v podprsence

Anonymní
15.7.18 08:24

Porod v podprsence

Ahoj holky, i kdyz je to asi divne, ja CHCI PRI PORODU PODPRSENKU. Jsem na nahotu pred cizimi lidmi strasne „alergicka“, treba u doktora…vzdycky je to pro me hrozne. A staci mi, ze pri porodu budu bez kalhotek. Myslite, ze mi podprsenku dovoli si nechat? Kdyz si ji proste nebudu chtit vysleknout, tak je to moje vec, ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
15.7.18 08:28

Já myslím, že jim to bude jedno, já sice podprsenku neměla, ale měla jsem dlouhé triko a prsa jsem po dobu porodu neukazovala, az po něm jsem si tričko vyhrnula na přisátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.7.18 08:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, i kdyz je to asi divne, ja CHCI PRI PORODU PODPRSENKU. Jsem na nahotu pred cizimi lidmi strasne „alergicka“, treba u doktora…vzdycky je to pro me hrozne. A staci mi, ze pri porodu budu bez kalhotek. Myslite, ze mi podprsenku dovoli si nechat? Kdyz si ji proste nebudu chtit vysleknout, tak je to moje vec, ne?

a není u porodu košile? nebo jednorázovej anděl? pod to podpru klidně dej :nevim: teda jestli ty prsa nemusej být nutně nahatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
15.7.18 08:30

A to nekde nutej rodit uplne naha? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.7.18 08:32

Mám jen zkušenost z Podolí a pokaždé mě nechali rodit jak jsem chtěla. Poprvé jsem se vysvlékla sama jak mi bylo horko a to jsem měla připravenou dámskou košili na spaní. Podruhé jsem měla kojící tílko, což bylo super, myslela jsem že na přisátí využiju rozepinání. Nakonec jsem si ho vyhrnula, abych měla malou kůži na kůži.
Zkus tílko nebo nějaké minišaty košili apod. aby zakrývaly i spodní partie a ty se cítila lépe. Nahá určitě rodit nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 08:32

@a12
Pry jo…ale mi by vadilo i jenom v kosili bez te podprsenky

• Citovat
  • Upravit
19388
15.7.18 08:36

Podprsenku si klidně nech. Nikdo to nekontroluje. Třeba nahá bych nikdy nerodila, někomu to vyhovuje. Ta podprsenka ti třeba bude tak vadit, že ji sama odlozis. Nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
15.7.18 08:36

U prvniho porodu jsem mela kosili vyhrnutou, u druheho jsem skoncila naha a vubec nevim, kdy jsem se vyslekala :D V podprsence bych fakt nerodila kvuli naslednemu bondingu, ale chapu, ze se nekdo stydi. U porodu je dulezite se citit dobre, takze bych se snazila vymyslet variantu prijatelnou pro sebe, ale aby byla ok i pro miminko - bonding.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
15.7.18 08:39
@Anonymní píše:
@a12
Pry jo…ale mi by vadilo i jenom v kosili bez te podprsenky

To je teda divna porodnice :mrgreen: pokud teda nechces rodit do vody :mrgreen:
Jinak si hlavne vezmi kojici podprdu :mrgreen:
A ja bych teda mela vetsi problem bejt jen v podprde s uplne holym spodkem, nez v kosili bez podprdy

Příspěvek upraven 15.07.18 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16944
15.7.18 08:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, i kdyz je to asi divne, ja CHCI PRI PORODU PODPRSENKU. Jsem na nahotu pred cizimi lidmi strasne „alergicka“, treba u doktora…vzdycky je to pro me hrozne. A staci mi, ze pri porodu budu bez kalhotek. Myslite, ze mi podprsenku dovoli si nechat? Kdyz si ji proste nebudu chtit vysleknout, tak je to moje vec, ne?

Ahoj,
podprsenku si nenechávej, sundej si ji, ale dostaneš k obléknutí nemocniční košili a v te rodíš ;) A věř, že když budeš rodit, že ti tohle v tu chvíli bude jedno.
Neboj, nerodíš uplně nahá. Ale podprsenka ti pak bude zavazet, až si budeš přikládat toho drobečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.7.18 08:47

Hele ja jsem na nahotu dost citlivá, nechodim naha ani pred našima malejma detma(koupu se s nima v plavkach :D neprevlikam se pred nima atd) natož před cizími lidmi, u doktora též, ani nenosim vystřihy a neukazuju kolena :D.......ale můžu tě ubezpečit, že u porodu když jde do tuhýho, tak je ti všechno jedno, i kdyby se na tebe přišla koukat cela nemocnice :lol: natož řešit podprsenku ;) ale jestli ti můžu poradit, tak ke konci je stejně vetšina holek ve sprše nebo vaně, takže značka ideál je vrchní díl plavek…věř, že pokud budeš ve sprše a pujde se na to, nebudeš ani schopná si tu podprdu obliknout :lol: , vrch plavek si proste necháš a hotovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
15.7.18 08:49

rodila jsem nahá a upřímně mi to bylo úplně jedno :D a když to tak vezmu, tak mě vlastně porod vyléčil ze stydlivosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
584
15.7.18 08:50

Já si zezacatku taky nechala podprsenku sportovní, v které jsem přijela, přes to jednorázovou košili nemocniční. Podprdu jsem záhy sundala, protože to nebylo příjemné, navíc se furt svlikas do sprchy a to si v kontrakcich nedovedu představit. Navíc po porodu, kdy jsem ještě ležela na koze, mi dávali miminko prisat, já se nemohla hnout, odhrnuli košili a zkusili to. Opět si nedokážu představit, že by personál ještě rozepinal podprsenku. Uvidíš sama. Takové postřehy mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.7.18 08:58

Můžeš si nechat i svoji košili. Nemusíš mít erar. Ta kojící podprsenka je dobrý nápad. Já jsem třeba do sprchy nechodila, nepomáhala mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.7.18 09:00

Tak určitě je zbytečné se apriori bát, že nebudeš moct mít podprsenku. To tě můžu uklidnit. Určitě tě nikdo nebude kontrolovat. Klidně si ji nech! Ale na druhou stranu je velmi pravděpodobné, že si ji sama v průběhu celého dlouhého procesu sundáš ;) Já sama jsem byla stydlivá neskutečně. Od prvního porodu se nestydím skoro vůbec, na plavečáku se neobtěžuji s kabinkou, v přírodě podprsenka no problém a na spodek akorát otočím zadek k lesu :mrgreen: Opravdu úžasná terapie od stydlivosti, ten porod :lol: :palec: Držím palce! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková