Porodné 2017
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky pochopila jsem správně, že porodné se počítá z čistého příjmu za poslední čtvrtletí? A pokud jsem od února na neschopence a rodit budu v květnu (od poloviny března na mateřské), počítá se můj příjem do ledna, tj. do doby kdy jsem nebyla v pracovní neschopnosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karvaz22 Dokládáš vždy předchozí kalendářní čtvrtletí. Takže když se dítě narodí teď v březnu, tak doložíš říjen až prosinec 2016.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucajz píše:
Holky pochopila jsem správně, že porodné se počítá z čistého příjmu za poslední čtvrtletí? A pokud jsem od února na neschopence a rodit budu v květnu (od poloviny března na mateřské), počítá se můj příjem do ledna, tj. do doby kdy jsem nebyla v pracovní neschopnosti?
Počítají se všechny tvé příjmy (a příjmy otce dítěte) za předchozí kalendářní čtvrtletí kromě rodičovského příspěvku a přídavku na dítě, takže i nemocenská i PPM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
@Karvaz22 Dokládáš vždy předchozí kalendářní čtvrtletí. Takže když se dítě narodí teď v březnu, tak doložíš říjen až prosinec 2016.
Moc dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jen takový dotaz, měla bych nárok na porodné, co se týká peněz, tak by jsme na něj dosáhli, ale čekáme 3.dítě…na to druhé, jsme ale porodné nedostaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky…chci se zeptat…jelikož teď nepracuji a zdravotní pojištění si platím sama, jak doložím příjmy, když žádné delší dobu nemám? Jde to jen přes přítele to porodné? Miminko se nám narodí začátkem července.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, od noveho roku se menila vyse prijmu na dosahnuti porodneho.Ted jsem to resila s Pani na urade. Narok na porodne ma kazdy kdo nepresahne 25500,– cisteho prijmu, kdyz je otec uveden v rodnem liste.Nam to vyslo tak tak..A rodicak, pridavek na dite, prispevek na bydleni se tam nepocita. A u matek zamozivitelek by to melo byt kolem 17 000,–Resila sem porodne na druhe dite a Pani rikala ze se tam hlavne uz pocitaji obe deti, takze by na to melo mit narok vic lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 píše:
Holky jen takový dotaz, měla bych nárok na porodné, co se týká peněz, tak by jsme na něj dosáhli, ale čekáme 3.dítě…na to druhé, jsme ale porodné nedostaly
Pokud neubehl rok, tak muzete..Porodne se da vzit do roku od narozeni druheho ditete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Market0 píše:
Pokud neubehl rok, tak muzete..Porodne se da vzit do roku od narozeni druheho ditete
na třetí dítě porodný nedostane ne? to že si ho nevybrala na druhé je její problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
na třetí dítě porodný nedostane ne? to že si ho nevybrala na druhé je její problém
Ale Pani pise ze ho ceka, ne ze uz porodila
Nevim, jak dlouho po druhem diteti otehotnela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Market0 píše:
Ale Pani pise ze ho ceka, ne ze uz porodilaNevim, jak dlouho po druhem diteti otehotnela
ano ale ona se ptá jestli ho dostane na to třetí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
ano ale ona se ptá jestli ho dostane na to třetí
Ted to ctu znovu, omlouvam se, pochopila sem to tak ze si ho nevybrala..Precetla sem si blbe posledni slovo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit