Porodné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Liduska8 píše:
@Maty1989 tak pritel ma cisty prijem 11 zbytek jsou premie takcnevim jak to budou pocitat a ja uz mam za prosinec neschopenku
Přesně tak, příjem je příjem se vším. Když mu přijde na účet například 15000kč, tak má prostě 15000kč a neřeší se, kolik z toho jsou prémie. Takže dle toho co píšeš mít nárok nejspíše nebudete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduska8 píše:
@Maty1989 tak pritel ma cisty prijem 11 zbytek jsou premie takcnevim jak to budou pocitat a ja uz mam za prosinec neschopenku
Prostě spočítej to, co vám v tom období přišlo. Všechno. Nedělí se na nějaké části. Při porodném se do příjmů nepočítá jenom rodičovský příspěvek (PPM se počítá) a přídavky na děti.
- Citovat
- Upravit
Porodne
Prosim chci se zeptat jsem slovenku, ziji v Cr, narodil se mi syn v cr, mam prechodny pobyt v cr, mam narok na porodne, mam narok?
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mám taky dotaz ohledně porodneho.
Narodil se nám chlapeček 8.3.2018 a na úřadě chtějí příjmy mé i přítele, ale nevím za jaké měsíce, jestli za poslední tři měsíce v roce 2017 nebo prosinec 2017 a leden únor 2018, nevíte prosím někdo jak to je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čtvrtletí předtím než se narodil takže podle mě by to mělo být říjen, listopad, prosinec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hermelinka92 žádala jsem o porodné a dostala jsem velké prd
abych na porodné dosáhla, musela bych mít s partnerem příjem 15tisíc
div jsem nedostala vynadáno, že si dovoluju žádat o porodné
každopádně kdybychom takový příjem měli, nemohli bychom si dovolit miminko
![]()
Hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 12.04.18 v 14:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clara64 píše:
@Hermelinka92 žádala jsem o porodné a dostala jsem velké prd![]()
abych na porodné dosáhla, musela bych mít s partnerem příjem 15tisíc
![]()
div jsem nedostala vynadáno, že si dovoluju žádat o porodné
každopádně kdybychom takový příjem měli, nemohli bychom si dovolit miminko
![]()
píšeš blbosti, je rozdíl mezi porodným na první a druhé dítě a příjem obou rodičů opravdu není 15 tisíc
https://www.penize.cz/…k-a-pro-koho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
píšeš blbosti, je rozdíl mezi porodným na první a druhé dítě a příjem obou rodičů opravdu není 15 tisíc
https://www.penize.cz/…k-a-pro-koho
Mám první dítě
a žádala jsem si o porodné
chtěli po mně můj příjem a partnerovo
vše jsme dodali a pak se nám vysmáli a bylo nám řečeno tohle
takže blbost? Sorry, ale píšu to, co mi bylo řečeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clara64 takže i letos je to stejný musíte mít příjem větší než 20800 aby jste nárok neměli těch patnáct tisíc je blbost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka ten článek co jste dávala je z roku 2016, nevím, jestli se něco nezměnilo…
Rodila jsem v lednu, dodávali jsme rok 2017… Říkáte, že je to blbost, ale bavila jsem se o tom s kolegyní, která rodila v září roku 2017 a bylo jí také řečeno 15 tisíc. Takže nevím…
sestřenici také bylo řečeno míň než co tady píšete vy… ![]()
Ale když mi to je řečeno na úřadě, myslela jsem, že je to pravda a dá se jim věřit, očividně ne…
Tak se tedy omlouvám, že jsem napsala nepravdivou věc, ale pokud mi to bylo řečeno ( a i mé kolegyni ), myslela jsem si, že je to pravda. ( takovou kravinu bych si nevymyslela, neměla bych důvod
) Tak se omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clara64 žádala jsem v roce 2017 teda na druhé a normálně to platilo nic se neměnilo, nebrali tě spíš jako samoživitelku? tam ta částka je kolem těch patnácti tisíc nebo možná i mín nevím. Kolik jste doložili čistého?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hermelinka92 uživatelka @ka2ka říká, že příjem by neměl být vyšší 20800
držím vám palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit