Porodné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
dá se vyřídit on line ale musíš mít aktivní internetový podpis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádost se dá poslat poštou - doporučeně. Alespoň u mne to tak bez problémů prošlo. I žádost o rodičák jsem posílala poštou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porodné...
Ahoj holky. Chci se zeptat.. Jsem (zatím) studentkou VOŠ, v červnu mám termín porodu. Chci si ještě dodělat ročník. Jde mi o to jestli budu mít nárok na porodné, s přítelem - ted už manželem jsme se vzali. Takže se bude vše odvíjet od platu manžela? Četla jsem, že náš příjem nesmí přesáhnout 18 500,– měsíčně (čistého). Kde se o porodné žádá, jaké papíry jsou k tomu potřeba? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to je?
Dobry den, mam dotaz, jak to je?, kdyz s otcem ditete spolu nezijeme, ale bude napsan v rodnem liste, bude se pocitat jeho plat kdyz budu zadat o porodne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat jestli dostanu porodne.Ja mela cisty prijem 9-10tisic a pritel ma 15-17tisic. Budeme mit v unoru prvni miminko. A vubec netusim jak to je ted sem mesic na neschopence a ten mesic do porodu uz mi napsali materskou. Poradte mi prosim nevim si rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduska8 píše:
Chci se zeptat jestli dostanu porodne.Ja mela cisty prijem 9-10tisic a pritel ma 15-17tisic. Budeme mit v unoru prvni miminko. A vubec netusim jak to je ted sem mesic na neschopence a ten mesic do porodu uz mi napsali materskou. Poradte mi prosim nevim si rady
Bude se počítat společný příjem za říjen, listopad a prosinec 2015. Abyste měli porodné, musel by být průměr příjmů do 20817kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduska8 píše:
Chci se zeptat jestli dostanu porodne.Ja mela cisty prijem 9-10tisic a pritel ma 15-17tisic. Budeme mit v unoru prvni miminko. A vubec netusim jak to je ted sem mesic na neschopence a ten mesic do porodu uz mi napsali materskou. Poradte mi prosim nevim si rady
Sečti vaše reálné příjmy za období říjen, listopad, prosinec, udělej průměr a buď se vejdete nebo ne.
- Citovat
- Upravit
@Liduska8 na porodné mají nárok jen rodiny s čistým příjmem do 20 817kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 tak pritel ma cisty prijem 11 zbytek jsou premie takcnevim jak to budou pocitat a ja uz mam za prosinec neschopenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduska8 píše:
@Maty1989 tak pritel ma cisty prijem 11 zbytek jsou premie takcnevim jak to budou pocitat a ja uz mam za prosinec neschopenku
prémie a spol se počítají do čistého příjmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Da se zadost o porodne vyridit online nebo postou?