Porodné po studiu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
25.11.14 21:41

porodné po studiu

Maminy vím že porodné se počítá za poslední čtvrtletí tzn. momentálně 7,8,9, měsíc, můj problém nevím jak to míní řešit na sociálce situace je taková že do posledního června jsem vedena jako studentka a prázdniny nikde nejsem vedena (i když už jsem neměla status studenta tak zdravotní platili tudiš nebyl duvod se kdekoli hlásit) no a záři už jsem byla veena na ÚP, no páníé na socialce sem to řikala a ona že chce potvrzení ze školy jenže to není už na prázdniny a je tam psany pouze školní rok tzn. 2013/2014 když sem ji to řikala tak že neví že mám donest co mám a pak se to bude řešit…a já mam strach že mi nedaj porodný když nemam jak doložit ty prázdniny nebo stači potvrzení ze školy že sem byla v tom roce studentka (konkretní datum tam není žádný pouze ten rok) nevíte někdo jak to bude? nebo co budu muset kvuli toho vyřídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
25.11.14 21:52

Pokud jsi byla stedntka střední školy, byla jsi student do 31.8.2014. To ti i napíšou do potvrzení (školní rok končí 31.8.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.11.14 21:56

Hele nevím jak ty jo. Ale já když jsem dostudovala. Tak jsem se hlásila na pracák až v září. Tím chci říct že po dokončení studia jsi měla normálně prázdniny. Takže když doložíš papír kde je školní rok 2013/2014 tak to platí až do konce srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí