Čím dál horší po sekci

15404
23.11.14 10:17

cim dal horsi po sekci

Ahoj. Mam tyden po sekci ve spinale a bolesti cim dal vetsi. Prvni tri dny jsem dostavala injekce, pak cipky proti boolesti. Paty den uz jen na noc. Co jsem doma, je to peklo. Samo se hybu vic nez v nemocnici, ale ta bolest je silena, kolikrat musim jit uplne v predklonu, vecer mam zimnice bez teplot a picha me tam. Pritom jizva se i dle dr.hoji krasne. Taky jste mela nektera takove bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3696
23.11.14 10:19

Jen když jsem déle šla, tak jsem pak už musela chodit v předklonu. A pak na wc jsem ani nevěděla, jak si sednout, to jsem tam strávila třeba půl hodiny a v děsných křečích. Po týdnu z porodnice už jsem byla ok. Jen teda já jsem byla úplně uspaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
23.11.14 10:20

Ne, tohle bych uz asi resila na pohotovosti.Dle myho laickyho nazoru to neni v „norme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
23.11.14 10:21

Mno o nevím, ale já sem byla po sekci cca už 3 den relativně fit a po týdnu paráda - už bez stehů. Takže radši k doktorovi, třeba nějaký ultrazvuk nebo něco ne? Aby nebyl jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
23.11.14 10:21

To se mi vůbec nelíbí, známé takhle poškodili močový měchýř. Ja bych jela zpátky do nemocnice a trvala na důkladném vyšetření. Týden po CS uz jsem o tom skoro nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.11.14 10:22

Dva krat sekce, spinal, ale po odchodu z nemocnice 5ty den to slo. Samozrejme jsem byla opatrna, nemuzu rict, ze by to vubec nebolelo, ale mohla jsem bezne fungovat.Ja teda nevim, ale pokud mas zimnici a pichani, tak bych se bala, ze vevnitr neni neco OK… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
23.11.14 10:58

@dani24687 no to neni moc normalni. Ja mela zimnici, jak prestal pusobit epidural a to bylo hrozny, od te doby ne. Jizva me pobolivala, davala jsem si Algifen (kapali i v porodnici). Ja mela moznost cele sestinedeli volat nebo kdykoliv prijit do porodnce. Byt tebou, tak tam vyrazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
23.11.14 11:00

@dani24687 ja som sa zotavovala po cs takmer 12 tyzdnov. Nejaky 5 den po sekcii veselo cupitat po byte v mojom pripade nebolo. Mala som velke bolesti aj 5 tyzdnov po op. Mala som tiez obavy, ze nieco nie je v poriadku pretoze ostatne maminky pisali ze boli hned fit. UTZ bol cisty a skutocne bolo vsetko v poriadku. Mala som len dlhy proces hojenia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
23.11.14 11:01

@dani24687 Ahoj, nechci tě strašit, ale radši to řeš u dr. Měla jsem po císaři něco podobnýho, čím dál horší stavy, a pak se zjistilo, že mám prasklou cévku v břiše a musela jsem na reoperaci. Držím pěsti, ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.11.14 11:08

@Takyjedna jako ze te znova narizli??? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
23.11.14 11:12

Týden strašná bolest, ani prášky, čípky nezabíraly, druhý týden jsem začala trochu fungovat a třetí týden dozvuky, větší námahu jsem jela až od 4 týdne, to už jsem
fungovala normálně bez bolesti, jen mě to tahalo, po namazání čímkoli to přešlo a do teď po roce mažu při bolestech, či tahání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
23.11.14 11:14

@dani24687 jj, vyndali hematom a vypumpovali krev, ale třeba to nebude tvůj případ, těžko říct… :nevim:. Nechci tě tu fakt strašit, to ne :kytka: ale u mě na to přišli až po 9 dnech, kdy jsem konečně dostala teplotu - jenom 38 C! Že je něco blbě nikdo netušil, mysleli, že jsem citlivka a že se to dlouho hojí. Ale radši si to nech zkontrolovat. Měla jsem strašně tvrdý břicho a chodila jsem v předklonu, nemohla jsem nic jíst, dělalo mi to strašně zle. Ale asi se to tak často nestává - nikoho to nenapadlo, mysleli si, že mám delší hojení jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.11.14 11:18

Tohle bych okamžitě řešila! to není normální! máš teplotu???
dvě sekce ve spinalu, po dvou dnech plný pohyb, při propuštění jsem už skákala jako srna - co se břicha týká.
jinak ještě dlouho jsem cítila díru po spinálu a trochu mě bolely nohy a hlava (pár měsíců po tom, nic hrozného, mám, co jsem chtěla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.11.14 11:20

Jinak, když to čtu, asi jsem měla štěstí, já po obou SC jsem po dvou měsících začala normálně chodit na cvičení, od začátku tahala kočár do kopce, děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.11.14 11:47

@Takyjedna no hematom mám taky, to mi říkala při propuštění, ale že se sám vstřebá :nevim: :nevim: takže jsi zažívala tu samou bolest a to všechno znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí