Byl to Hamilton?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1075
24.11.14 12:11

Byl to Hamilton?

Ahoj holky. Dnes jsem byla poprvé před porodem na kontrole už v porodnici. Doktorka byla velice hodná a ochotná. Zeptala se mě, zda chci zkontrolovat čípek a zda se připravuje tělo k porodu, že jinak by to nedělala, až v termín porodu. Ted jsem 38+3tt. Tak jsem řekla že jo. No pěkně to bolelo, ale nic co by se nedalo vydržet. Trvalo to fakt chvíli. Pak mi řekla, že bych mohla trochu zakrvácet, at se nebojím. V menstruačních bolestech jsem došla domů a porodnická vložka celá od tmavé krve. No už po cestě domů jsem si říkala, jeslti mi neudělala Hamiltona nebo se o to alespon nepokusila. Vždy když mě vnitřně prohlížel můj gynekolog, NIKDY to nebolelo. Tak nevím. Někdo se zkušenostma s Hamiltnem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
24.11.14 12:15

@Tashet to mě tedy jako ciste skontrolovani neprijde… :roll: v zivote jsem ani po castem vysterovani v porodnici pri hospitalizaci nekrvacela…ani kdyz ten doktor nebyl zrovna citlivy…

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
24.11.14 12:17

A proc jsi se nezeptala ji, co ti tam udelala? Pokud rekla, ze te jen zkontroluje, tak ti nema dole co stourat a delat ti pripadne hamiltona. Nemas jeste ani termin, takze neni duvod, pokud jsi o to nezadala.
a to jestli se otviras, jde videt i na utz. Od 8.mesice me dolu nikdo nikdy nesahal a zpetne jsem rada, ze to vsechno nechali ciste na me.

Příspěvek upraven 24.11.14 v 12:21

• Citovat
  • Upravit
2997
24.11.14 12:17

Ve 40+1 jsem byla na kontrole v porodnici, odcházela jsem v bolestech a s brekem (horší prohlídku jak samotný úkon, tak přístup, jsem nikdy nezažila a to jsem potkala dost necitů), bolesti už nepřestaly, porodila jsem druhý den…no, nevím, zda do mě tak blbě šťoural cíleně nebo je ten doktor necita i tak :nevim:
Jinak na hamiltona je brzo, když jsi 38+3, ne? Ten se dělá až po termínu, pokud vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.14 12:20

Měla jsi se zeptat dr, co to bylo :nevim:

@KackaDoup já třeba špinila až lehce krvácela po každé kontrole v těhotenství. A to dr zbytečně neštoural a nebolelo to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
24.11.14 12:23

@Tashet Čípek se dá zkotrolovat bez bolesti a bez krve… mě Hamiltona zkoušela 2×, pokaždé jsem špinila, žádné velké krvácení… ale přenášela jsem. Jeslti ti to řekla takhle a udělala ho… tak bych ji kopla do…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
24.11.14 12:28

Jako, já to stejné :cert:…šla jsem před porodem na kontrolu do nemocnice a lékařka mě také vyšetřovala tak, že jsem krvácela…děsně to bolelo a měla ve ruku snad po loket a hmatala na všechny strany asi 10 minut, no děs běs…taky dodnes nevím, co to mělo znamenat… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.11.14 12:31
@Tashet píše:
Ahoj holky. Dnes jsem byla poprvé před porodem na kontrole už v porodnici. Doktorka byla velice hodná a ochotná. Zeptala se mě, zda chci zkontrolovat čípek a zda se připravuje tělo k porodu, že jinak by to nedělala, až v termín porodu. Ted jsem 38+3tt. Tak jsem řekla že jo. No pěkně to bolelo, ale nic co by se nedalo vydržet. Trvalo to fakt chvíli. Pak mi řekla, že bych mohla trochu zakrvácet, at se nebojím. V menstruačních bolestech jsem došla domů a porodnická vložka celá od tmavé krve. No už po cestě domů jsem si říkala, jeslti mi neudělala Hamiltona nebo se o to alespon nepokusila. Vždy když mě vnitřně prohlížel můj gynekolog, NIKDY to nebolelo. Tak nevím. Někdo se zkušenostma s Hamiltnem?

Jo, tohle byl Hamilton. Mám podobnou zkušenost s gynekologem, také před termínem, a dokonce ještě o týden dříve než Ty. Domů jsem šla v bolestech a po mini krůčkách…Po tomto zákroku jsem se rozhodla rodit jinde než v Náchodě, kde tento (mimochodem ženami velmi opěvovaný Dr. vládne). Doktoři Ti klidně neřeknou, že udělají Hamiltona, jsou zvyklí na to, že se rodí podle nich, ne podle přírody :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.11.14 12:39

Nebyla si náhodou v krči.. Díky tomu si pamatuju jméno té doktorky, s brekem jsem si volala odvoz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.11.14 12:40
@wanillca píše:
Jo, tohle byl Hamilton. Mám podobnou zkušenost s gynekologem, také před termínem, a dokonce ještě o týden dříve než Ty. Domů jsem šla v bolestech a po mini krůčkách…Po tomto zákroku jsem se rozhodla rodit jinde než v Náchodě, kde tento (mimochodem ženami velmi opěvovaný Dr. vládne). Doktoři Ti klidně neřeknou, že udělají Hamiltona, jsou zvyklí na to, že se rodí podle nich, ne podle přírody :(.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.11.14 12:40

@Tashet byla to pekna potvora…

• Citovat
  • Upravit
1075
24.11.14 12:41

Bylo to v Brně. Doktorka byla celou dobu velice milá, ochotná odpovídat na otázky a když jsem jí říkala, že to pěkně bolí, tak říkala, že ví, že je to nepříjemné, proto tu prohlídku pokaždé nedělají. Hamilton by mi nevadil, ale s upozorněním. Tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.11.14 12:43

@Tashet Celé to zní hrozně divně…jak kdyby se ptala zda li muze na tobe provest nejaky experiment, když se to tedy běžně nedělá

• Citovat
  • Upravit
1168
24.11.14 12:45

Ten hamilton je takové,,točení do kolečka", to by si cítila, jestli ti tam zakroužila, ne? Mně ho dělali dvakrát a ani jednou mi porod nevyvolal, lehce sem po něm špinila…Jinak dělali mi ho před termínem porodu kvůli těhotenské cukrovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.11.14 12:56

@Lendi86 co dělala uvnitř jsem nevnímala, soustředila jsem se jen na tu bolest. Právě mě jen zarazilo, že když mě prohlížel vždy můj gynekolog, nikdy to nebolelo a tohle jo, tak nevím zda zkoušela prostupnost čípku a prostě to bolelo nebo to byl Hamilton. To už se asi nedozvím. Možná jsem se měla narovinu zeptat, zda mi neudělala Hamiltona :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí