Co s sebou do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
24.1.25 23:42

Porodnice a veci

Holky za mesic mam termín porodu, nějaké rady co si vše brát do porodnice?🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8013
25.1.25 01:05

@denni573 síťované kalhotky, porodnické vložky, aspoň 2 ručníky, mastičku bephanthen lze použít jak na zadeček prcka tak případně bradavky bolavé z kojení, plenky pro dítě, případně nějaké oblečení ale většinou tam je k dispozici erární. Sprcháč, nabíječku na mobil, vlastní toaleťák a kojící podprsenku + vložky do ní. Víc si nevzpomenu. Ale zkus kouknout na stránky porodnice kde chceš rodit většinou tam mají napsaný zhruba seznam co si k nim vzít.

Příspěvek upraven 25.01.25 v 06:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
25.1.25 02:28

My jsme jeste musely mit zupan. A hodily se penize na nakup v bufetu - mlecne vyrobky pomahaly rozkojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
25.1.25 02:37

Toaleťák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
25.1.25 05:20

Nafukovací plavací kruh. Bez toho bych si po porodu v klidu nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4469
25.1.25 08:53

Chystala jsem se podle seznamu porodnice. Navíc jsem si brala pouze něco na zub, pití a nachystala knížku, spodní prádlo, kdybych byla hospitalizovaná o něco dřív. Nic mi nechybělo a kdyby ano, tak by mi to manžel nebo moji rodiče dovezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
25.1.25 11:01
@Paní.Norrisová píše: Více

Moje řeč. Seznam podle porodnice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.25 00:28

Já měla vše připravené, ale v tom spěchu se t pak vše nechalo doma a manžel to dovezl až za dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.25 01:03

Toaletní papír :lol: nedostatkové zboží českých porodnic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.2.25 16:18

Každá porodnice to má jinak - někde dostaneš erární košile, někde musíš mít svoje. Někde si musíš vzít svoje oblečení pro miminko, někde dostaneš. Takže mrkni, co mají v seznamu na jejich stránkách ;)
Ale určitě doporučuji - župan, přezůvky gumové, purelan na bradavky, malé ručníčky které pouzijes ve sprše po WC a rovnou je hodíš do pytle s prádlem, něco na zub nebo drobné do automatu/peníze do bufetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
22.2.25 16:29

Každá z nás má jinou „vychytávku“. Co nejměkčí papírové utěrky na utírání po sprše. Pantofle do sprchy - poprvé jsem chytla mykózu mezi prsty. A ten nafukovací kruh - geniální vynález. Mamka mi nosila silné vývary a domácí kompoty - tekutiny, proti zácpě a moc jsem toho nenaspala, tak dodaly sílu. Košile a dětské oblečení bylo možné používat erární - využila jsem, každý den čisté bez nutnosti přinášet a odnášet nové z domova, nebo balit na vyprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková