Porodnice v Brně, Bohunice - dokumenty

541
9.2.18 15:07

Porodnice bohunice dokumenty

Ahoj chci se zeptat kdo rodil v porodnici v Brně v Bohunicích, je potřeba kromě těhotenské průkazky i jiné dokumenty k porodu. Třeba nějaký výpis z karty či něco takového. Dokumenty typu:kartička pojištovny, občanka a oddací a rodný list stím počítám, spíš jestli je potřeba i nějaký výpis. A když máte pocit že už rodíte volali jste do porodnice, nebo tam můžu rovnou jet?
díky moc za odpověd a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
9.2.18 15:15

@beata123 Nepotřebovala jsem od své doktorky nic kromě těhotenské průkazky. Do porodnice jsem rovnou jela, nevolala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.2.18 15:26

Zde jsou informace pro nastávající maminky, co chtějí rodit v Bohunicích, včetně informací o tom, co za doklady s sebou: https://www.fnbrno.cz/…hunice/t5778

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.2.18 15:44

@PETRAKIM
díky tohle jsem četla, ale spíš právě jestli nemusí bt třeba vypís od doktora jsem myslela:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.2.18 15:44

@Lendeš
díky moc za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.2.18 15:57

@beata123 Výpis od doktora určitě netřeba. :) Spíše si připravte rodinnou anamnézu. tj. kdo co má za nemoci a pak vaši osobní anamnézu včetně otce díděte - jaké berete léky a na co jste alergická. Nevím, jestli to v tom seznamu mají, ale na příjmu se na to ptají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.2.18 19:24

@PETRAKIM Díky moc to je dobré vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková