Porodnice Frýdek-Místek - dubňačky 2012 :-)

1842
10.8.12 08:22

Porodnice FM- dubňačky 2012 :-)

Maminky dubnových miminek- povídání, seznámení, poradění apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
10.8.12 08:38

Ahoj, já mám dubňátko.. pase ti už koníky? a jak dlouho vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
10.8.12 08:51

Ahoj :-) Jojo, koníky paseme, ale moc se jí to si nelíbí, vydrží i 5 minut, ale pak se už přetočí na bok a záda :-) Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.8.12 09:48

5min? tak to je dlouho podle mně… no věděl pást jak měl měsíc..pak zapomněl - nebo se mu nechtělo, nevím… a teď vydrží tak půl minuty, zase se položí a pak zase dokola.. takže fakt mi je záhadou, jak je možné, že to umněl a pásl dlouho a najednou ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.8.12 10:09

Chjo, my jsme az kveten tak to tu neptrime :( ale taky z FM porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.8.12 10:09

A navic koukam ze jsme vsechny"povidalky" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
12.8.12 16:58

Duben, květen, to je přeci jedno :-) No 5 minut to vydrží jen když se jí fakt chce :-) Nějčastěji je to po ránu nebo odpoledne po spaní :D Jinak to taky pěkně fláká, teď objevila jak se z bříška dostat na bok a na záda, takže nedělá nic jiného :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
13.8.12 11:15

A co Znameni??:-) mate beranky anebo uz bycky?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
13.8.12 11:16

A jak jste byly spokojene v FM v porodnici??kdy jste rodily? rano? vecer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
13.8.12 15:05

No my máme beránka a už teď to na ní sedí, tvrdohlavá až hrůza, jek není po jejím tak se vzeká ažaž :D Jinak porodnice, no dalo se :D S jídlem a sestřičkami spokojenost, až na některé, které se tvářily, že je jen obtěžujete. A když jsem se ptala, co s prsama, že mi moc natekly a bolí, tak jenom strohá odpověď- odstříkat. Ale jak, do čeho, to už mi neřekl nikdo. Ani kojení pořádně neukázali, na všecko aby člověk přišel sám ( a tak jsem taky dopadla- 14dní poporodu jsem měla bradavky popraskané, brečela při každém kojení bolestí…jedinná sestřička, která tam zaco stojí je Vojkovská a naštěstí mí i poradnu, do které jsem si pak zašla, ona ukázala co a jak správně dělat, dala tipy co použít na zahojení a bylo po problému). Jako prvorodička už bych tam nešla, s druhýma více klidně…Jinak jsem rodila ráno, po 6 jsme dojeli, natočili mi dvakrát ozvy, vyšetřili a jela jsem na sál, tam byla asi 10 min a maličká byla v 7 na světě :-) Na porod si stěžovat nemůžu :-) Ani nástřih jsem necítila, vůbec jsem o něm nevěděla, s dýcháním pomohli, vše ok, jen při šití stehů se jim jehla zlomila nebo co, tak jsem cítila sem tam píchnutí no :D A co vy? Byly jste spokojené? Jak dlouho jste rodily? A první dítko nebo už další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
13.8.12 19:37

Mno tak s tim kojenim mas pravdu!!nikdo nijak moc neukazal-neporadil. prisli, dite prilozili k prsu a starej se..taky kdyz ma nekdo problem tak vzdycky strci kloboucky(co jsem slysela)a byl to i muj pripad, jesteze jsem je pak odbourala doma..jinak porod byl super!!!i doktor a sestra proste parada!!nastrih jsem take necitila, rodila jsem v noci ve 2h byla Laura na svete-a parada, na sale pritmi, hralo radio, proste super doufam ze priste budu rodit opet v noci :mrgreen:..jinak jidlo, sestry byly ok celkem. ktera je vojkovska??jak vypada…celkove jsem byla spokojena, a pokud bude druhe mimi, asi zase pojedu tam :) jinak jsem take beran :mrgreen: a mala, ta je blizenec .jo rodila jsem 7hodin a je to nase prvni mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
13.8.12 19:38

@anomally to je tve prvni mimi??takej kratkej porod??to je luxus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
14.8.12 07:56

Vojkovská, to je taková starší sestřička, ona snad ani nechodí po odděleních nebo tak, k porodům jo, ale jinak tam působí jako laktační poradkyně :-)Jako já byla taky spokojena, to né že ne, jen něco by se dalo ještě zlepšit :-)S druhým mimčem půjdeme zase určitě do FM ;-) Ikdyž jsem uvažovala o porodu do vody a to tam nedělají no…ale to i u prvního, a když to tak zpětně vemu, tak by mi ta voda stejnak nevyšla s takovou rychlostí :-D… Ano, to je moje první miminko :-) Říká každý, že ať jsem ráda za takový porod no :-) A taky že jsem :-) Ono celkově jsem to měla takové pohodové, těhotenství bez nevolností, nechutenství, žádné oteklé nohy, nic :D Jen jednou se mi spustila krev z nosu no, asi tak na 3 hodiny jsem měla co dělat :D Ale jinak pohodička, snad bude i to druhé takové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
14.8.12 10:58

Ja teda taky tehotenstvi bez komplikaci to jsem moc rada!!a do Fm pudu tez, nedomluvime se na stejnou dobu? :mrgreen: jo ten porod do vody, jsem chtela taky!!!skoda ze to tam nedelaji, ani tam neodebiraji pupecnikovou krev to je taky skoda a uz vim ktera je ta Vojkovska..joo ta je v pohode pani…atak priste uz budeme vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
14.8.12 15:32

Nooo domluvit se můžem :-) My bychom chtěli druhé asi tak za 2-3 roky… ikdyž uvidíme no :lol: A pupečníkovou krev odebírají ale jen přes týden a to na darování, ne do úschovy ne? Mám takový pocit, že je to tak :think: A tu vodu, to by tam mohli pořídit teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková