Porodnice FNO Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
misa5504
5.4.15 16:22

porodnice fno

Zdravím maminky za pár dní mě doufám čeká porod a hledám co nejvíce informací o porodnicích v Ostravě, chystáme se do FNO, máte někdo zkušenost hlavně by, ě zajímalo odd. šestinedělí, poradí s koupáním, kojením, mám obavy jak to všechno zvládnu, mimino jsem viděla maximálně na fotce :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3047
5.4.15 17:39

@misa5504 Já tam rodila v červenci 2012 a za pár týdnů budu zase. Je to velká porodnice, tak jsem počítala s tím, že sestry na šestinedělí nebudou mít moc času, ale byla jsem opravu příjemně překvapená. O kojení nám nejdříve pouštěli video, ale individuální péče byla výborná. Nikdy jsem nečekala, když jsem něco potřebovala. Koupání taky v pohodě, opravdu si nemůžu na nic stěžovat :palec:
@PeBe24 Můžu se zeptat, jestli jsi měla SC plánovaný? Mě nejspíš čeká, tak by mě zajímalo, jak to probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
5.4.15 18:42

Já rodila 19.2. a můžu jen chválit, měla sjem problémy, neb na porodním sále se malá nějak blbě přisála, nebo mm citlivé bradavky, ale měla sjem je rozpraskané už když jsem přijela nahoru a přišly pomoci s kojením, takže jsme 2-3den řešily co a jak, tak jsem odstříkavala abych měla svoje a oni ji jej dávali, aby se mi to zahojilo a moc mi s tím pomáhaly, hlavně 2sestry tam byli skvělé. Oblečení pro malou jsem měla kdykoliv čisté. jediné co je blbý a to všude, že tě nutí co 3hod kojit, jamile jsem přijela domů a stresvala jsem tím, přešla sem na kojení kdykoliv a hodně se mi ulevilo, kojit kdy chce malá a klidně ji nechat spát i déle, jen kontrolovat aby neměla dlouhé pauzy kvůli žloutence a musí přibírat. Ale řekli mi i jak ji můžu mít v posteli u sebe, zadělat zábrany tak jsme byli solu, to bylo úžasné, ale na spaní jsem ji raději dala do postýlky s monitorem, ten maji taky fajn, kdyz zapomenes, ze tam je tak ti nejdriv pipe a az pak zacne hvizdat a ne jak nejaky alarm hned. A problem s jidlem ktere je taky vsude, jidlo ktere by rodicka jist nemela, pak to mlže díte nadymat, pecivo jsem si vzdy odlozila na druhy den a jidlo jedla obezretne, radei si nechala neco dovezt. Ale pokoj pro 2, hezky, koupelna na pokoji, obed na pokoji a ostatni jidlojsem si tam donesla, caj k piti. Takze spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
5.4.15 20:15

@PeBe24 A můžu se zeptat jak dlouho dopředu jsi věděla termín porodu? A zkoušeli jste bonding u tatínka? My by jsme rádi, prý to tam jde, ale neznám nikoho s čerstvou zkušeností s plánovaným sc ve FNO. Taky bych chtěla nadstandartní poporodní/pooperační pokoj, neměla jsi náhodou? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
5.4.15 21:03

@PeBe24 A miminko Ti nechali, když jsi chtěla? Moc díky za odpovědi, úplně mě to uklidňuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková