Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky.Chtěla bych rodit v Hořovicích,je tu některá maminka,co zde rodila?Zajímá mě v kolikátém týdnu se tam musím jet zaregistrovat.Jestli také v tom 14+0.Chtěla jsem tedy rodit zase v Podolí,ale v tom mém termínu +- pár dní,malujou.Jako naschvál,ale právě na tuto porodnici slyším samou chválu.Děkuji za komenty ![]()
Já rodila v listopadu. Bez registrace, jenom až tě tvůj gyndař odlifruje někdy ke konci těhotenství na prohlídky do porodnice, tak se objednáš. Telefon maj na webu.
Jůů, v Hořovicích jsem se narodila, ale to už jsou doby dávno minulé, jak je to tam teď to nevím, ale také jsem slyšela jen pozitivní hodnocení ![]()
Já tam rodila loni v srpnu a vřele doporučuji. Jak je to s registrací nevím,protože tam mám kamarádku, která mi vše zařizovala. Ale určitě to tam s tím termínem registrace není tak drsné jako v pražských porodnicích. Být tebou, tak tam zavolám a na všechno se zeptám.
Ahojky,
já jsem taky chtěla do Hořovic. ALe hrozil mi překotnej porod, tak jsem šla radši do Motola. - Nakonec se mi ho stejně vyvolávali. Tak snad příště ![]()
Teď tam bude rodit kamarádka, nemusíš se registrovat. Na konci tě tam doktor pošle.
Já byla spokojená, porodní sál jako hotelovej pokoj, všecko vysvětlili .. teda aspoň ta doktorka, která mě rodila byla suprová. Jméno si bohužel nepamatuju. Skončila jsem nakonec na císaři, ale pořád se mnou někdo mluvil. Potom na pokoji taky v pohodě, samozřejmě, všecko je o lidech, byly sestry příjemný i nepříjemný. Dítě jsem viděla hned po operaci, potom za pár hodin mi ho donesli na přisátí a potom několikrát denně. Za asi tři dny jsem měla malou u sebe nastálo. Ale oddělení dětí bylo hned u sebe, dalo se navštívit. Já teda byla ráda, že ležím, tak jsem si počkala:-) Na pokoji televize s internetem nad postelí.
Co se týče věcí k dispozici, pět plín na den, nějakých pár přebalovacích podložek, látkových plen, dětských oblečků, nočních košil (některý dost dotrhaný, ale furt bylo lepší špinit ty než svoje), vložek neomezeně. Neposkytovali - ručníky, jednorázový kalhotky a potom těch plen bylo málo. Ale prý je lidi odnášeli, tak to omezili. Jídlo celkem ok, já měla dietu, tak nevím jak normální strava.
A taky - šíleně mladej personál. Přišla slečna, myslela jsem, že je to sestra a začala mě vyšetřovat. Ona to doktorka. Vypadala tak na dvacet:-) Ale tím to bylo takový sympatičtější. Dětští doktoři taky fajn.
Kamikoo prosím tě napsala by jsi mi termín kdy mají v Podolí malovat? Chystám se tam rodit na přelomu září, říjen. Děkuji.
Holky děkuji moc.Doufám,že až to přijde a pojedu tam,tak budou mít plno.Snad né teda
.Určitě tam zavolám.Ještě jednou moc moc děkuji
Kačenka 30 píše:
Kamikoo prosím tě napsala by jsi mi termín kdy mají v Podolí malovat? Chystám se tam rodit na přelomu září, říjen. Děkuji.
UTFG:-)
Kačenka 30 píše:
ahoj, v Hořovicích jsem rodila teď v prosinci
a naprostá spokojenost. JAk lékaři, tak sestry super a prostředí taky moc příjemný. Jen a jen doporučuju. Registrace není nutná a dokonce tam můžeš přijet rovnou na porod, bez předešlého docházení do nemocnice. Nebo můžeš chodit ne do nemocnice,a le do Berouna ( podle toho, co je pro tebe blíž ) a pak na porod do Hořovic. Jen je lepší jim zavolat, že jedeš, aby byli připravený.
Pořádají informační schůzky, to najdeš na jejich stránkách. Porodnice Hořovice ( U Sluneční brány tuším, že se to jmenuje )
kamikaa píše:
Tak to je v pohodě.Malujou od 30.10 do 7.11.a já má termín 28.10 takže pújdu raději jinam.
Kačenka 30 píše:
Ježiš fuj to se mi ulevilo.
To ještě stihnu. Mám k tomu své důvody, můj druhý porod dopadl nejhůře jak mohl. Spíš se jednalo o zanedbanou léčbu mé holčičky, ze které se stal andílek. ![]()
ahoj registrovat do Hořovické porodnice nemusíš
je to tam super já rodila 10.1 a byla jsem moc spokojená ..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.