Porodnice Jičín - nadstandard

2043
10.4.11 20:54

Porodnice Jičín - nadstandart

Ahojky holky chtěla bych znát vaše názory na porodnici v Jičíně. Rodila jste tam ted v poslední době nějaká? A nemáte zkušenosti s nadstandartními pokoji v ní? Díky za příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
10.4.11 21:07

Ahoj, vzhledem k tomu, ze jsem zamestnanec jicinske nemocnice, tak asi uplne objektivne hodnotit nemuzu. Rodila jsem 2× cisarem a vse v pohode.
Nadstandart jsem mela jednou (poprve byla uplne narvana porodnice, tak to nebylo mozne). Nevim, co konkretne bys chtela k pokoji vedet.
Je tam lednicka, TV, varna konvice, mam pocit ze i fen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
10.4.11 21:21

no tak zajímalo by mě jestli se to dá nějak dopředu objednat a kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.4.11 21:28

Stoji, pokud od leta nezdrazili, 500,–KC na den. Nekdy byvaji prazdne a jindy je o ne veliky zajem, takze bych radeji objednala.
Jestli chodis nebo budes chodit do porodnice na monitor, tak by to melo stacit domluvit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.4.11 21:37

Jinak ostatni pokoje jsou pro dve maminky s miminky. Takze to neni tak zle :-D Zachod a sprcha jsou na kazdem pokoji.
A jeste k tomu nadstandartu - pokud by byly oba pri Tvem prijmu plne, tak ho nedostanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
10.4.11 21:46
Kacka001 píše:
Ahojky holky chtěla bych znát vaše názory na porodnici v Jičíně. Rodila jste tam ted v poslední době nějaká? A nemáte zkušenosti s nadstandartními pokoji v ní? Díky za příspěvky :-)

Tak já nevím no......někde jsem četla názory na Jičínskou nemocnici a nebyli teda vůbec hezké :cry: Já sama jsem tam rodila před 3.lety,jenže to byl můj první porod a tak vlastně nemůžu hodnotit.....některé sestřičky byli super,některé hrozný,ale to je asi všude!
No ale loni v zimě jsem tam byla na revizi :-( ,můj dr.říkal,že jsem špatně vyčištěná,poslal mě tam znova…ty mě však poslali domů,ale nedalo mě to a jela jsem do Jilemnické nemocnice a dneska vím,že jestli budu ještě rodit,tak už né v Jičíně!
A to už ani se synem bych tam nejela na pohotovost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.4.11 21:59

Petruse, tak to me mrzi, ze mas takovou blbou zkusenost :-( Ono zalezi i na tom, na koho narazis.
Ja teda mam k vetsine tamnich dr. duveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
10.4.11 22:07
dusicka.. píše:
Petruse, tak to me mrzi, ze mas takovou blbou zkusenost :-( Ono zalezi i na tom, na koho narazis.
Ja teda mam k vetsine tamnich dr. duveru.

Mě to taky mrzí právě bo jsem vždycky a se vším jezdila jen tam a nikdy mě nenapadlo jet jinam…až teda poslední dobou,hlavně od té revize a potom od zlomeniny stehenní kosti mého 3.letého syna(bylo to loni a ještě k tomu druhý den po revizi(ale vlastně né po té,kdy jsem o mimi přišla,ale po té co mě znova čistili) a poslali nás vlastním autem do Hradce Králové:-(,kdy syn už nemohl sedět v sedačce,ale ležet na zadním sedadle,kde byl nepřipoutaný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
11.4.11 07:54

Ahoj, já rodila v jičíně před 15 měsíci, v lednu 2010 svoje druhé dítě a já byla spokojená, ale nadstandard jsem neměla, byla jsem na klasickém pokoji se sprchou, byli jsme tam dvě a poslední noc jsem tam byla sama.

• Citovat
  • Upravit
57
11.4.11 10:40

Ahoj, rodila jsem v Jičíně před měsícem a půl a za sebe říkám, i mé druhé dítě se narodí tam! Za mě jednoznačně spokojenost, velice hezké prostředí a personál na jedničku. Měli jsme tedy nadstandart, ale myslím, že na péči o jednotlivé pacienty se to neprojeví. Trochu mě zaskočil věk lékařů, tipla bych je všechny, že sotva vyšli střední školu :mrgreen: , ale jsou to profíci, měli jsme hodně těžký vyvolávaný porod a zvládli ho na jedničku. Mám díky tomu všemu na porodnici a ten strašný porod moc hezkou vzpomínku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
11.4.11 21:32

děkuju za příspěvky holky pomohli ste mi :-) ..četla jsem na Jičín i dobrou recenzi takže nejspíš půjdu tam. Mám ještě ale hodně času takže jsem zatím v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.8.11 13:38

Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.8.11 13:52

Doktorům bych asi nic nevytýkala, ti mi přišli fajn a fundovaní. Některé sestry jsou taky fajn. Ale jiné stojí za to :pocitac:
Pokud budeš v pohodě sama kojit a nic po nich nebudeš chtít a nebudeš se na nic blbě ptát (třeba kam Ti to dítě vezou a proč ho nemůžeš mít u sebe, ale musí být hodinu u nich), tak budeš jistě spokojená :twisted: :mrgreen: Hlavně nemít s něčím velký problém, protože tam nemají jenom Tebe, víš?

• Citovat
  • Upravit
4823
14.8.11 14:13
Flooa píše:
Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju :huban:

Na mimco dostanes vse, jen asi plinky nebudou stacit na cely pobyt, tak ty radeji vzit. Balik vlozek dostanes, ale ten vetsinou nestaci a pokud pradelna stiha, tak byvaji i erar kosile k dispozici. Ale radsi bych s sebou vzala nejake svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.8.11 14:15
dusicka.. píše:
Flooa píše:
Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju :huban:
Na mimco dostanes vse, jen asi plinky nebudou stacit na cely pobyt, tak ty radeji vzit. Balik vlozek dostanes, ale ten vetsinou nestaci a pokud pradelna stiha, tak byvaji i erar kosile k dispozici. Ale radsi bych s sebou vzala nejake svoje.

Moc děkuju, to jsem chtěla slyšet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková