Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky chtěla bych znát vaše názory na porodnici v Jičíně. Rodila jste tam ted v poslední době nějaká? A nemáte zkušenosti s nadstandartními pokoji v ní? Díky za příspěvky ![]()
Ahoj, vzhledem k tomu, ze jsem zamestnanec jicinske nemocnice, tak asi uplne objektivne hodnotit nemuzu. Rodila jsem 2× cisarem a vse v pohode.
Nadstandart jsem mela jednou (poprve byla uplne narvana porodnice, tak to nebylo mozne). Nevim, co konkretne bys chtela k pokoji vedet.
Je tam lednicka, TV, varna konvice, mam pocit ze i fen ![]()
no tak zajímalo by mě jestli se to dá nějak dopředu objednat a kolik to stojí?
Stoji, pokud od leta nezdrazili, 500,–KC na den. Nekdy byvaji prazdne a jindy je o ne veliky zajem, takze bych radeji objednala.
Jestli chodis nebo budes chodit do porodnice na monitor, tak by to melo stacit domluvit tam.
Jinak ostatni pokoje jsou pro dve maminky s miminky. Takze to neni tak zle
Zachod a sprcha jsou na kazdem pokoji.
A jeste k tomu nadstandartu - pokud by byly oba pri Tvem prijmu plne, tak ho nedostanes.
Kacka001 píše:
Ahojky holky chtěla bych znát vaše názory na porodnici v Jičíně. Rodila jste tam ted v poslední době nějaká? A nemáte zkušenosti s nadstandartními pokoji v ní? Díky za příspěvky
Tak já nevím no......někde jsem četla názory na Jičínskou nemocnici a nebyli teda vůbec hezké
Já sama jsem tam rodila před 3.lety,jenže to byl můj první porod a tak vlastně nemůžu hodnotit.....některé sestřičky byli super,některé hrozný,ale to je asi všude!
No ale loni v zimě jsem tam byla na revizi
,můj dr.říkal,že jsem špatně vyčištěná,poslal mě tam znova…ty mě však poslali domů,ale nedalo mě to a jela jsem do Jilemnické nemocnice a dneska vím,že jestli budu ještě rodit,tak už né v Jičíně!
A to už ani se synem bych tam nejela na pohotovost ![]()
Petruse, tak to me mrzi, ze mas takovou blbou zkusenost
Ono zalezi i na tom, na koho narazis.
Ja teda mam k vetsine tamnich dr. duveru.
dusicka.. píše:
Petruse, tak to me mrzi, ze mas takovou blbou zkusenostOno zalezi i na tom, na koho narazis.
Ja teda mam k vetsine tamnich dr. duveru.
Mě to taky mrzí právě bo jsem vždycky a se vším jezdila jen tam a nikdy mě nenapadlo jet jinam…až teda poslední dobou,hlavně od té revize a potom od zlomeniny stehenní kosti mého 3.letého syna(bylo to loni a ještě k tomu druhý den po revizi(ale vlastně né po té,kdy jsem o mimi přišla,ale po té co mě znova čistili) a poslali nás vlastním autem do Hradce Králové:-(,kdy syn už nemohl sedět v sedačce,ale ležet na zadním sedadle,kde byl nepřipoutaný!
Ahoj, já rodila v jičíně před 15 měsíci, v lednu 2010 svoje druhé dítě a já byla spokojená, ale nadstandard jsem neměla, byla jsem na klasickém pokoji se sprchou, byli jsme tam dvě a poslední noc jsem tam byla sama.
Ahoj, rodila jsem v Jičíně před měsícem a půl a za sebe říkám, i mé druhé dítě se narodí tam! Za mě jednoznačně spokojenost, velice hezké prostředí a personál na jedničku. Měli jsme tedy nadstandart, ale myslím, že na péči o jednotlivé pacienty se to neprojeví. Trochu mě zaskočil věk lékařů, tipla bych je všechny, že sotva vyšli střední školu
, ale jsou to profíci, měli jsme hodně těžký vyvolávaný porod a zvládli ho na jedničku. Mám díky tomu všemu na porodnici a ten strašný porod moc hezkou vzpomínku ![]()
děkuju za příspěvky holky pomohli ste mi
..četla jsem na Jičín i dobrou recenzi takže nejspíš půjdu tam. Mám ještě ale hodně času takže jsem zatím v klidu.
Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju ![]()
Doktorům bych asi nic nevytýkala, ti mi přišli fajn a fundovaní. Některé sestry jsou taky fajn. Ale jiné stojí za to ![]()
Pokud budeš v pohodě sama kojit a nic po nich nebudeš chtít a nebudeš se na nic blbě ptát (třeba kam Ti to dítě vezou a proč ho nemůžeš mít u sebe, ale musí být hodinu u nich), tak budeš jistě spokojená
Hlavně nemít s něčím velký problém, protože tam nemají jenom Tebe, víš?
Flooa píše:
Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju
Na mimco dostanes vse, jen asi plinky nebudou stacit na cely pobyt, tak ty radeji vzit. Balik vlozek dostanes, ale ten vetsinou nestaci a pokud pradelna stiha, tak byvaji i erar kosile k dispozici. Ale radsi bych s sebou vzala nejake svoje.
dusicka.. píše:Flooa píše:Na mimco dostanes vse, jen asi plinky nebudou stacit na cely pobyt, tak ty radeji vzit. Balik vlozek dostanes, ale ten vetsinou nestaci a pokud pradelna stiha, tak byvaji i erar kosile k dispozici. Ale radsi bych s sebou vzala nejake svoje.
Mohla byste mi některá, prosím, napsat, co si vzít sebou, kdybych náhodou jela rodit sem? Zda poskytují kosmetiku pro mimčo, porodní vložky, košile atd? Moc vám děkuju
Moc děkuju, to jsem chtěla slyšet ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.