Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
http://www.vietnamtravel.cz/…na-muza.html
Máte někdo špatné zážitky? Varujte ostatní.Přikládám odkaz na bezva tip.
Kamarádka tam byla měsíc a vyprávěla péči lékařů, když dostala alergickou reakci na citrusy
Díky takovým cestopisům děkuju za naše zdravotnictví ![]()
A já chci rodit v Saigonu, a just jooo. A když ne v Saigonu, tak v Ha-noi. ![]()
Tak to je des a vzhledem k tomu, ze se manzel pred mesicem vratil z cesty do Vietnamu, tak musim potvrdit, ze to zdravotnictvi je tam v takovem stavu. Je upozornovali, ze pokud se jim neco stane, tak okamzite je letecky prepravi do Singapuru. Ze tam proste ani nahodou. A jeste me absolutne sokavalo, oni jeli na motorkach a ten pruvodce jim rekl, pokud zpusobi nehodu a nekomu zraneni, zaplati 300 USD a jede se dal. Pokud by nekoho pri nehode zabili, prijede policie vezme pas, vinik zaplati 3000 USD dostane pas a jede se dal. Z toho mi vyplynulo zivot jednoho Vietnamce = 3000 USD. No pro nas Evropany celkem sila. ![]()
když jsem ležela před rokem na gynekologii, v noci přijali vietnamku s bolestí břicha a ta mi vyprávěla, že ve Vietnamu jsou s nemocnými rodinní příslušníci a starají se o ně a leží kolem postele na zemi, nebo přistýlkách. takhle to teda myslela. je to tam názorně vidět. strašné.
Jo a jeste jsem si vzpomnela, ja byla zase v porodnici na pokoji s dvema Vietnamkami, tragedie, obe tam na pokoji celou familii, tak jsem vecer uprosila sestricku, aby me prestehovala. A rano mi rika, jeste ze jste utekla. Oni tam pak varili tomu novorozenci UM z vody vodovodu v konvici co jim tam pribuzne donesli. No jiny kraj jiny mrav!!
A jééé já si na první prohlídku zapomněla vzít nožík a jednu tyčku.
Já se obávám, že takových nemocnic bude po světě daleko víc než těch „našich“ evropských… Myslím, že takové Řecko bude možná o trošku lepší, ale dost podobné. Určitě zajímavý zážitek, přečíst si to očima Evropana. Já ještě teď nechápu. Jako spící doktorka? Mě stačilo, že jsem slyšela z vedlejšího pokoje druhou rodičku mít jich deset na pokoji + jejich rodina. Taky by mě zajímalo, co jí ta sestra dala, že ta maminka při tak příšerných bolestech usnula. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.