První návštěva u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5644
4.3.12 13:51

První návštěva u Apolináře?

Ahoj holky, chtela bych se zeptat tech co jste se registrovaly u Apolinare, jak probiha prvni tehotenska navsteva? Je to vcetne vysetreni, nebo jde jen o sepsani karty a zapsani do prukazky ze jsem u nich registrovana?

Jde mi o to, ze jsem se registrovala on-line a tam chteji do 14 dni abych prisla na nejakou prvni navstevu a nevim co cekat…

dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101451
4.3.12 14:02

Byla jsem tam ještě když byla registrace postaru, ale co jsem četla, tak by to mělo být razítko do průkazky a nadiktování anamnézy, aby se to neřešilo při příjmu k porodu, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
4.3.12 14:07

ok dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
6.3.12 17:44

Jo jo, je to tak nadiktuje se anamneza a dá se razítko do průkazky, mají na to vyhrazených 10 minut. Pokud tedy nenarazíš na neschopnou asistentku co datluje do počítače jako primitiv a všemuse diví, tak tam můžeš zkejsnout i hodinu jako já(na její obranu, ale nutno říct, že mám celkem složitou anamnezu :mrgreen: ) Ale počítej s tím, že mají skluz v zapisování. Já tam čekala 3/4 hodiny než jsem vůbec přišla na řadu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
10.4.14 21:00

Chci se zeptat mám první registrační nastevu a Apolináře na 17 :20 ale koukala jsem ze poradna ma zítra jen do 12h??jak to tedy funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
10.4.14 21:03

@vykuk Registrační návštěva nemá s poradnou nic společného, jen tam je sestra, které s tebou projde anamnézu a nakrmí ji do PC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
10.4.14 21:08

Ji to chapu jen mi páni do tel řekla ze musím do dveří poradna tak kam jít a opravdu na tu hodinu? já abych nic nezanedbala dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
10.4.14 21:11

@vykuk Tak to neporadím, já když tam šla, tak se chodila tam, kde jsou monitory (od vchodu doleva, v přízemí) a poradny byly v prvním patře… ale dítku už je rok a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
10.4.14 21:12

Ji tak to řekla asi blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349

Ji tak to řekla asi blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349

A tak večer není to divné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
10.4.14 21:55

@vykuk Když to ty časy nabízí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
20.4.14 14:09

Nevím, jestli Ti to ještě pomůže. První návštěva (registrace) je opravdu takto odpoledne a trvá asi deset minut (proto intervaly po15min) Po vstupu se dáš doprava, první patro po pravé straně. Jde o potvrzení registrace a zapsání údajů do PC. Hezké velikonoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková