Péče FN Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
11.3.12 23:28

péče FN Plzeň

Ahojky?
Tak jak je?Všem držím palce!!! :mavam: Právě jsem zjistila,že jsem těhotná a čistě náhodou narazila na tuhle debatu!2010 jsem rodila ve FN na Locháči.Přenášela jsem,tudíž jsem byla ubytovaná a každý večer po dobu 6 dnů byla cpaná Prostagladinem,každý večer a ráno bolestivé vyšetření,nepočítaně doktorů,kteří vůbec neřešili jak dlouho už tam jsem a že jsem neotěhotněla přirozeně.Po týdnu mi praskla jednoho rána voda,načeš jsem byla přeložena na porodní sály,kde sestřičky zjistili,že mám celý týden v ruce tu samou kanylu,kterou mi zavedli při příchodu.Šílených 36 hodin ve vyvolávaných bolestech a další střídající se doktoři.Nakonec kolaps a císař.Neotevřela jsem se za celou dobu ani na klacík od nanuka.Nevím na co čekali.Manžel u sekce být nesměl.JIP hrůza,světla přímo do očí,hlučné sestry.Byla jsem vystresovaná a unavená.Už jsem se nerozkojila.Na poporodním mi hned druhý večer dali Martínka a nechali.Další kolaps následoval za dva dny.Dostala jsem z toho vyčerpání migrénu a nikdo to nebral vážně,dokud jsem se nesložila.Nejsem žádná srágorka.Předcvičuji a jsem ženská krev a mlíko.Věčný hlad,stres,strach a osamění mi zlomilo.
Měla jsem zlý porod,ano.Asi by se mi nemuselo líbit nikde,ale tady to není o líbení.Prostě neměli zájem něco řešit a nechali to na další směně doktorů.Nebylo fér,takhle nás nechat dlouho trápit.
Mám urputný strach z druhého porodu.
Prosím o radu na jinou nemocnici,nebo jiný pozitivnější zkušenost,jsem určitě ovlivněná.Každopádně do toho jdu zas a chci se tomu postavit čelem.Pomůžete mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
11.3.12 23:50

Ahoj vladko, poradila bych Ti rodit příště v malé a přátelské porodnici - z Plzně to máš blízko do Hořovic, jsou na ni hodně dobré recenze a jsou tam nakloněni přirozenému porodu. Koukni se na jejich stránky a na recenze tady na emiminu.
Pro Tvoji větší psychickou pohodu ještě můžeš zvážit mít s sebou kromě partnera i dulu, která Tě bude během porodu podporovat a pomůže Ti i před porodem a po něm. Je mi líto, že máš na první porod takové špatné vzpomínky, a doufám, že tentokrát to bude daleko lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.3.12 08:02

Já doporučuji Rokycany. Byla jsem tam dvakrát, potřetí s dvojčaty na Lochotíně a je to nesrovnatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
12.3.12 10:12

Rodila jsem ve FN Lochotín v roce 2010 a naštěstí si nemůžu na nic stěžovat. Taky jsem přenášela, v pondělí jsem nastoupila s tím, že v úterý mi porod začnou vyvolávat. Nakonec mi začaly kontrakce v pondělí večer samy, voda mi praskla o půlnoci. Vůbec jsem se neotvírala, tak až v úterý večer mi udělali konečně císaře. Jinak na péči o sebe ani o malého si nemůžu stěžovat, ale kamarádka tam rodila a řekla, že už ani za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.3.12 12:18

Rodila jsem na Locháči loni v létě a jinam už bych nešla, vše k mé naprosté spokojenosti. Hodnostím na jedničku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková