Porodnice Jilemnice 2019

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
543
12.9.19 08:20

@MalaLou mám za sebou 3 porody v Jilemnici, pokud je to ještě aktuální, rada zodpovim dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.5.20 14:38

Porodnice Jilemnice

Ahoj, jsem prvorodička a rodím za měsíc. Co vše je dobré si vzít ssebou do porodnice v Jilemnici? Nemám nikoho koho se zeptat tak předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
31.5.20 14:45

Já jsem si brala kojící košile a vložky, ty jejich mi po prvním porodu prostě nevyhovovali. Pro miminko Ti dají pět jednorázových plenek a pak musíš mít svoje. K dispozici je i oblečení pro miminko, coz bylo úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.20 14:48

@Oliverka28 takže oblečení pro mimi nemusím brát? :) a jaké věci je dobré mít přímo k porodu? A jaké dokumenty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
31.5.20 21:18

K porodu jsem měla jen kroksy, rodila jsem vždy v jejich košili, nějaký banán, jogurtovy piti, hroznovy cukr. Po porodu budes 2 h ležet na posteli na porodnim sale, nez pujdes na pokoj, pozenou te do sprchy, to jsem měla připravenou v igelitce svoji košili, podprsenku a kalhotky, ručník.
Dokumenty - pokud se dobře pamatuji tak tehu prukazku, pokud jste manželé tak oddaci list, pokud ne a řešili jste s matrikou jména, tak ten papír.
Oblečení na mimi je k dispozici, i látkové pleny. Já měla taky svoje vložky i do podprsenky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.20 21:38

@Elizabeth 7 super moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.20 09:48

Porodnice JILEMNICE

Ahojky!

prosím Vás byly jste sepsat porodopis před porodem nebo to stačí až při příjmu? Trvá to dlouho? A neměl by někdo nějaký seznam, jaké věci vzít sebou? Třeba mast pro mimi? Líh na pupík atak? Nebo to vše se tam dostane? Vybrali by jste si jilemnickou porodnici znovu? Vedu dilema mezi Jičínem a Jilemnicí…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.20 09:52

@rozina01 ahoj, rodila jsem v Jilemnici před měsícem. Porodopis jsme byli sepsat před porodem, úžasná vrchní sestra ti řekne co všechno ssebou :) ale prakticky nepotřebuješ ssebou nic extra, pro tebe košilky, podprdy, vložky a nějakou tu hygienu. Pro mimi plinky, pleny, vlhčené ubrousky. Oblečení tam na mimi dostaneš :) do Jičína bych nejela i kdybych měla umřít :) ale to je na každém kde je spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.20 10:01

@Nellisander moc děkuji za info! A na sepsání toho porodopisu jsi byla objednaná nebo tam můžeš přijít kdykoliv? Jaké dokumenty si mám k porodopisu vzít sebou?? Na jejich www je EROR takže info nulové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.20 10:06

@rozina01 zavolala jsem si a dohodla se s paní vrchní kdy má čas. Dokumenty, tak já si brala oddací list a občanku ale všechno jsme to sepsali z hlavy :) je to na cca 15 minutek, ještě ti řekne co a jak tě čeká a dostaneš takový papír který pak dáš podepsaný u porodu. Je to souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.20 10:34

@Nellisander Moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.20 10:35

@rozina01 není vůbec za co, kdyby jsi měla ještě nějaké otázky tak se neboj vůbec napsat :) radím i maminkám co už mají děti 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
31.7.20 08:43

@rozina01 ja v jilemnici rodila 3× a vzdy maximalni spokojenost. Moc prijemne porodni asistentky i doktori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková