Porodnice KNTB Zlín

20.11.22 16:41

Porodnice KNTB Zlín

Zdravím,
chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s porodnicí a s oddělením šestinedělí v KNTB Zlín. :)
Taky zda má někdo zkušenost zde s předčasným porodem - péče o dítě/matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
20.11.22 18:26

Rodila jsem tam před šesti lety a pokud není nutný předčasný porod, doporučila bych spíš jinou porodnici. Přístup k rodičce jak na běžícím páse, neosobní, někteří byli milý, ale zpětně vidím, jak z některého personálu sršela lhostejnost. Poporodní úzkost a deprese nikoho nezajímají, když je čas na jídlo, musíš všeho nechat a jít, pro to možná miminko nebude mít pochopení… Ze strany pacientky to byl hrozný stres. Nedávno jsem v Kroměřížské porodnici probírala s jinou paní, která rodila ve Zlíně před 3mi lety, že ten přístup je 100 a 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.11.22 22:18

@Petule030 naprosto s tebou souhlasím.. Taky jsem tam rodila před 6 lety.. Vím že teď je velice oblíbená Kroměřížska porodnice.. Na druhou stranu neonatologicke oddělení ve Zlíně je opravdu špičkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.22 22:25

Rodila jsem tam 3× a byla jsem spokojená. Už se rodit nechystám, ale kdyby jo. Zas bych šla tam.
Prvně jsem tam rodila, ještě jsem žila doma v okolí Zlína. Při dvou dalších porodech jsem žila 100 km dál. A jela jsem opět rodit do Zlína.
Chtěla jsem rodit v porodnici, kde je všechna péče v jedné budově. Manželově kamarádovi zemřelo dítě po porodu 2-3r. zpět. Napilo se plodovky a vznikly komplikace. Dítě převáželi jinam. Mamku pak za ním. Taky jsem s takovou paní ležela v porodnici. Že dítě převezli do Zlína. Ona rodila 32tt. A pak teprve jí dovezli z Hradiště. Tomuto jsem vždy chtěla předejít, že nás rozdělí. Syn měl potíže od narození. Dobře jsem se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.22 22:26

Navíc jsem teda chtěla, ať mají moje děti stejné místo narození. Město jak mám já v rodném listě. I proto Zlín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.11.22 22:29

@Kelsey je to pravda.. Dcera se narodila 34 týden a neonatologicke oddělení bylo výborné… Oddělení šestinedělí už bylo horší.. Ale ano.. Pro bezpečí dítěte je to asi dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.11.22 15:10

1. porod leden 2020 - přirozený porod koncem pánevním, já ok, malý se nalokal zkažené plodové vody+ infekce, takže byl 5 dní na Jipce, vše perfektní od porodu až po oddělení na novorozenecké i šestinedělí, Jipka taky super
2. porod červenec 2022 - císařský řez (malý opět koncem pánevním, ale s komplikacemi) opět vše super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.11.22 12:08

Já jsem na doporučení kamarádky rodila v květnu na Vsetíně, ikdyz to máme blíž do Zlína. Zlin prý jako na běžícím pase, ale osobní zkušenost nemám.
Přijeli jsme na vyvolání 41+5 v 7;00, před půlnocí se syn narodil. Celou dobu jsme byli s manželem v pokoji s vanou, na tom samém místě jsem I rodila, po celou dobu tam byla jen moje PA a porodnik- MUDr. Janáč, který je špičkový… Porod bolel, ale vše probíhalo v klidu, na cokoliv jsem se mohla zeptat, bylo tam krásně přítmí, intimno, manžela zapojili do porodu - držel mi nohu…
Odd 6ti neděli jediný nedostatek, WC a sprchy nebyly na pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí