Porodnice Mladá Boleslav vs. Jičín

126
11.3.11 15:52

Porodnice Mladá Boleslav vs. Jičín

Ahoj holky, moc vás prosím o názory a zkušenosti s porodnicí v MB a JC. Pořád se mezi nimi rozhoduju :roll: daleko to mám do obou stejně. Původně jsem chtěla do Jičína, jenže po pročtení různých diskuzí mě odradily zkušenosti maminek s PA Kučerovou. No a v Boleslavi jsem byla kvůli potížím v rizik.poradně a na sepsání porodopisu a sestřičky tam moc příjemný taky nebyly. Takže teď zase váhám :lol: Kde jste rodily a byly spokojené? Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jitta
11.3.11 16:20

Ahoj, já rodila v Jičíně v lednu 2010 a za mně velká spokojenost, pobyli jsme si tam s malým o jeden den navíc,malej nechtěl moc sát,ale nakonec se podařilo a úspěšně jsme 13 měsíců kojili :-D :-D A všude se najde někdo, kdo ti bude víc či míň sympatický :-D

• Citovat
  • Upravit
5000
11.3.11 16:34

Hoja, tak já rodila v Boleslavi. Na sestry dole na ambulanci kašli. Ale podstatné je šestinedělí a tam jsem na ně měla smůlu. Takže já jedu do Bolky, proto, že je tam JIPka. Jinak nevím. Záleží na šestinedělí, jak jsou příjemné a pomůžou a podpoří v kojení :(
Uvidíš, třeba někdo má lepší zkušenost :)

Kdy rodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melerovka
12.3.11 14:03

A co úplně jiná porodnice,když se ti nelbilo oni v jedné?Mel

• Citovat
  • Upravit
126
12.3.11 18:01

No, tak se zatím víc přikláním k tomu Jičínu - po zkušenostech z okolí. Termín mám na přelomu dubna a května, tak mám ještě trochu čas :lol: Další porodnice mám už dost daleko. Ale je fakt, že všude je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitkar
9.10.12 20:11

Ja byla v MB

A v podstate si nemuzu stezovat. Porod mi v lednu 2011 po 1 dni vyvolavali. Pouze me docela nastvala porodni asistenka, ktera me dala na porodni box a odesla si zase sednout ke stolku. Ja uz bolesti nevedela zda neomdlim, takze jsem akorat hledala zvonek. Pak nastesti prijela dula a byla tam se mnou. Byla jsem ten den jediny porod. Na sestinedeli uzasne sestricky, pomahaly mi s kojenim, i kdyz se mala branila a nakonec se to povedlo. Na doktorku jsem taky mela stesti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková