Zkušenosti v Mostě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
3.3.11 23:55

kdo rodil v moste

Kdo rodil v Moste v nemocnici a jake to tam je atd. A jaky je druhy porod? Prvni sem mela rychly bez nastrihu a ted mam strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
4.3.11 07:36

Ahojky v Mostě jsem rodila své první dítě a nemůžu si na nic stěžovat,byl to rychlý porod a vše proběhlo hladce. A své druhé mimčo jsem rodila v Teplicích a také to tam bylo bez problémů,jen tam nechávají ženy více trpět,u mě stále čekali až mi praskne plodová voda sama a nechali mě trápit ve tří minutových kontrakcí pět hodin a když už viděli že jsem opravdu vyčerpaná tak mi vodu píchli a už ani nestihli zavolat doktora malej byl venku do tří minut. A co se týče bolestí : já měla druhý porod horší,delší a bolestivější a přesto krásný,ale každá žena to má jiné tak žádný strach to zvládneš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.3.11 10:49

kdy se pujde

aha taktojo no ja sem mela rychly taky prvni porod a ted mam starch no tak uvidime pri prvnim sem sla s klukem v 35.tydnu a ted sem skoro 38 a nic nak se mali nechce jit ted cekam holku tak uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.3.11 11:11

V Mostě dobrý. A teda mě v Mostě vodu zrovna nepíchli. Paní dr si asi nechtěla kazit noční, tak mi jí píchl až ráno doktor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.3.11 11:12

Jinak diskusí o Mostě je tu víc, tak se podívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka.h
4.3.11 13:02

javim

ja vim jen sem sem dala takovou dizkusi a tak

• Citovat
  • Upravit
1
5.4.11 10:52

ahoj chtěla bych se zeptat jestli mi někdo poradí co vše musím mít do porodnice v mostě a co ne abych toho nemala moc nebo zas malo předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková