Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kdo rodil v Moste v nemocnici a jake to tam je atd. A jaky je druhy porod? Prvni sem mela rychly bez nastrihu a ted mam strach…
Ahojky v Mostě jsem rodila své první dítě a nemůžu si na nic stěžovat,byl to rychlý porod a vše proběhlo hladce. A své druhé mimčo jsem rodila v Teplicích a také to tam bylo bez problémů,jen tam nechávají ženy více trpět,u mě stále čekali až mi praskne plodová voda sama a nechali mě trápit ve tří minutových kontrakcí pět hodin a když už viděli že jsem opravdu vyčerpaná tak mi vodu píchli a už ani nestihli zavolat doktora malej byl venku do tří minut. A co se týče bolestí : já měla druhý porod horší,delší a bolestivější a přesto krásný,ale každá žena to má jiné tak žádný strach to zvládneš. ![]()
aha taktojo no ja sem mela rychly taky prvni porod a ted mam starch no tak uvidime pri prvnim sem sla s klukem v 35.tydnu a ted sem skoro 38 a nic nak se mali nechce jit ted cekam holku tak uvidime no
V Mostě dobrý. A teda mě v Mostě vodu zrovna nepíchli. Paní dr si asi nechtěla kazit noční, tak mi jí píchl až ráno doktor. ![]()
ahoj chtěla bych se zeptat jestli mi někdo poradí co vše musím mít do porodnice v mostě a co ne abych toho nemala moc nebo zas malo předem děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.