Přeregistrace - je to hloupé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
27.2.11 22:33

Je to blbé?

Jsem registrovaná u apolináře,ale rozmyslela jsem si to a chtěla bych rodit v Benešově.Myslíte,že je blbé,když se zítra půjdu"registrovat" do Benešova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13711
27.2.11 22:39

Není :wink: A v mimopražských porodnicích se možná ani registrovat nemusíš, ale konkrétně u benešovské nevím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.2.11 22:49

Ahoj já budu v benešovské porodnici rodit. Je tam nutné se registrovat před porodem. Na jejich stránkách najdeš info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
27.2.11 23:28

Jo jo koukala jsem že registrace je objednání a sepsání porodopisu okolo 36-37.týdne.Já jsem sice teprve ve 35.týdnu,ale myslím,že když se objednám na recepci už zítra tak aby mi to na ten 36.týden vyšlo-nic se nestane…A kdy máš termín?Já 11.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.2.11 23:30

ahoj, určitě nejni, myslím si že nemocnice si mezi sebou žádné info kdo se zaregistroval nedávají. V BN se musíš zaregistrovat mezi 36.-37 tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.2.11 08:05
maminka189 píše:
Jo jo koukala jsem že registrace je objednání a sepsání porodopisu okolo 36-37.týdne.Já jsem sice teprve ve 35.týdnu,ale myslím,že když se objednám na recepci už zítra tak aby mi to na ten 36.týden vyšlo-nic se nestane…A kdy máš termín?Já 11.4

Já jsem tam volala myslim v 36tt a sestra mě objednala asi za týden. Já mám termín už za 4.3. a tak čekám a pozoruju se jestli už nerodim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
28.2.11 11:51

Já byla nejdřív zapsaná ve Vrchlabí, pak ve Slaným a nekonec v tom Benešově, blbý to určitě není… Když se mi tam nelíbilo, přece tam nepojedu rodit :think:

A je to tak, jak se tu píše, kolem 36tt zavolat a objednají si Tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
28.2.11 22:23

Tak jo děkuju!!!Já mám termín až 11.4 a utíká to pomalu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková