Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jsem registrovaná u apolináře,ale rozmyslela jsem si to a chtěla bych rodit v Benešově.Myslíte,že je blbé,když se zítra půjdu"registrovat" do Benešova?
Není
A v mimopražských porodnicích se možná ani registrovat nemusíš, ale konkrétně u benešovské nevím ![]()
Ahoj já budu v benešovské porodnici rodit. Je tam nutné se registrovat před porodem. Na jejich stránkách najdeš info.
Jo jo koukala jsem že registrace je objednání a sepsání porodopisu okolo 36-37.týdne.Já jsem sice teprve ve 35.týdnu,ale myslím,že když se objednám na recepci už zítra tak aby mi to na ten 36.týden vyšlo-nic se nestane…A kdy máš termín?Já 11.4
ahoj, určitě nejni, myslím si že nemocnice si mezi sebou žádné info kdo se zaregistroval nedávají. V BN se musíš zaregistrovat mezi 36.-37 tt ![]()
maminka189 píše:
Jo jo koukala jsem že registrace je objednání a sepsání porodopisu okolo 36-37.týdne.Já jsem sice teprve ve 35.týdnu,ale myslím,že když se objednám na recepci už zítra tak aby mi to na ten 36.týden vyšlo-nic se nestane…A kdy máš termín?Já 11.4
Já jsem tam volala myslim v 36tt a sestra mě objednala asi za týden. Já mám termín už za 4.3. a tak čekám a pozoruju se jestli už nerodim ![]()
Já byla nejdřív zapsaná ve Vrchlabí, pak ve Slaným a nekonec v tom Benešově, blbý to určitě není… Když se mi tam nelíbilo, přece tam nepojedu rodit ![]()
A je to tak, jak se tu píše, kolem 36tt zavolat a objednají si Tě.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.