Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bohatě mi stačilo, když jsem tam ležela jako malá, já vím, je to 25 let, ale k téhle nemocnici nemám pražádnou důvěru, takže za mě nikdy ![]()
Gynekologie a porodnice se neda se zbytkem nemocnice srovnat,gynda i porodnice je tam dobra ![]()
Ahoj, já jsem rodila ve stodě loni v dubnu, je to tam sice trochu zastaralé, ale personál skvělý je to taková domáci porodnice. Měla jsem výbornou doktoru a i na dětském oddělení se o nás starali perfektně. jen to vybavení není zrovana nic nového. ![]()
Míša S. píše:
Ahoj, já jsem rodila ve stodě loni v dubnu, je to tam sice trochu zastaralé, ale personál skvělý je to taková domáci porodnice. Měla jsem výbornou doktoru a i na dětském oddělení se o nás starali perfektně. jen to vybavení není zrovana nic nového.
Děkuji moc za názor.
Jsem ze Stoda a tak jsem si říkala, že mi přijde zbytešné chodit jinam, když se o porodnici nemluví nějak špatně, ale chtěla jsem znát další názory ![]()
Ahojky,taky jsem rodila ve Stodě a nemůžu si to vynachválit.Jak už bylo psáno,s jinýma odděleníma se to nedá srovnat.Doktorky,sestřičky jak na gyndě i dětským jsou super.Držím palečky a ať se ve Stodě líbí i Matyáškovi
![]()
Ahoj, tak já mám poměrně čerstvou zkušenost ze Stoda
- porod únor 2012 - a péče personálu byla super, tak za mne mohu jen doporučit .Také jsem nejdříve váhala, zda jsem si vybrala dobře, ale jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit pochybovači o stodské nemocnici.....Plno mých kamarádek tam rodilo vloni a také spokojenost
.
marketaaadysek
opět další kladné hodndocení..to stodská porodnice potřebuje ![]()
Findusko neboj nezavřou..stodská porodnice už má 100% vyhráno..dobře to dopaldo ![]()
Byloto asi před cca 2 měsíci v Tv a i v novinách se o otm psalo a tady an netu byl o tom také článek ![]()
Tak doufám že jim to vydrží, plánuji tam rodit v prosinci a doufám, že na mě budou hodný ![]()
@kata_x píše:
Tak doufám že jim to vydrží, plánuji tam rodit v prosinci a doufám, že na mě budou hodný
Neboj jsou tam všichní užasný
Já osobně bych neměnila a jestli bude mít Kristýnka sourozence
tak určitě přijde na svět ve Stodě
Držim ti palce ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, tak-zajimají mně věechny názory-od těch co rodily, nerodily,chtěly by rodit, nikdy by nechtěly rodit- ve Stodě.Termín mám na květen, tak at mám o čem přemýšlet