Porodnice Stod - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
finduska
26.2.11 13:17

Stod

Ahoj, tak-zajimají mně věechny názory-od těch co rodily, nerodily,chtěly by rodit, nikdy by nechtěly rodit- ve Stodě.Termín mám na květen, tak at mám o čem přemýšlet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
26.2.11 13:53

Bohatě mi stačilo, když jsem tam ležela jako malá, já vím, je to 25 let, ale k téhle nemocnici nemám pražádnou důvěru, takže za mě nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.2.11 14:00

Gynekologie a porodnice se neda se zbytkem nemocnice srovnat,gynda i porodnice je tam dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.11 09:34

Ahoj, já jsem rodila ve stodě loni v dubnu, je to tam sice trochu zastaralé, ale personál skvělý je to taková domáci porodnice. Měla jsem výbornou doktoru a i na dětském oddělení se o nás starali perfektně. jen to vybavení není zrovana nic nového. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.2.11 10:03
Míša S. píše:
Ahoj, já jsem rodila ve stodě loni v dubnu, je to tam sice trochu zastaralé, ale personál skvělý je to taková domáci porodnice. Měla jsem výbornou doktoru a i na dětském oddělení se o nás starali perfektně. jen to vybavení není zrovana nic nového. :-D

Děkuji moc za názor.
Jsem ze Stoda a tak jsem si říkala, že mi přijde zbytešné chodit jinam, když se o porodnici nemluví nějak špatně, ale chtěla jsem znát další názory :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3000
27.2.11 19:37

Ahojky,taky jsem rodila ve Stodě a nemůžu si to vynachválit.Jak už bylo psáno,s jinýma odděleníma se to nedá srovnat.Doktorky,sestřičky jak na gyndě i dětským jsou super.Držím palečky a ať se ve Stodě líbí i Matyáškovi :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.2.11 19:50

Děkuju :mrgreen: moc

• Citovat
  • Upravit
8.4.12 14:02

Ahoj, tak já mám poměrně čerstvou zkušenost ze Stoda :) - porod únor 2012 - a péče personálu byla super, tak za mne mohu jen doporučit .Také jsem nejdříve váhala, zda jsem si vybrala dobře, ale jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit pochybovači o stodské nemocnici.....Plno mých kamarádek tam rodilo vloni a také spokojenost :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
9.4.12 08:20

marketaaadysek :)opět další kladné hodndocení..to stodská porodnice potřebuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.12 21:26

No potrebuje hlavne to vsude rozhlasit, at nam ji nezavrou

• Citovat
  • Upravit
4044
20.6.12 22:12

Findusko neboj nezavřou..stodská porodnice už má 100% vyhráno..dobře to dopaldo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.6.12 16:27

Jak to vis? vidis to ani nevim:-)

• Citovat
  • Upravit
4044
21.6.12 19:37

Byloto asi před cca 2 měsíci v Tv a i v novinách se o otm psalo a tady an netu byl o tom také článek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.7.12 10:20

Tak doufám že jim to vydrží, plánuji tam rodit v prosinci a doufám, že na mě budou hodný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
16.7.12 11:17
@kata_x píše:
Tak doufám že jim to vydrží, plánuji tam rodit v prosinci a doufám, že na mě budou hodný :-D

Neboj jsou tam všichní užasný :)))))Já osobně bych neměnila a jestli bude mít Kristýnka sourozence :lol: tak určitě přijde na svět ve Stodě :kytka: Držim ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková